קבב

קבב על האש או על מחבת, מטלה או מבקר, עם שומן כבש או בלי.

פתיחת שולחן עם סלטים טריים, כבושים וממרחים.

כמו בשיפודיה. ארוחה אולטימטיבית

קבב פליאו

ככה עושה

קבב

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
egg free
glutenfree

מרכיבים

  • 500 גרם בשר בקר עדיף צלעות
  • 3 כפות שומן טלה, קצוץ דק או מומס
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 8 עלי נענע קצוצים דק
  • קמצוץ קינמון, מלח ופילפל שחור

הכנות

  • בקערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
    הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
  • מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
    לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
  • מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
  • הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
    משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים
  • ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
    קערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים (לא פרוטוקולי) תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

gesture_012-swipe_left-hand-touch-fingerCreated with Sketch.Created by Pham Thi Dieu Linhfrom the Noun Projectעוד קציצות

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן