הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 500 גרם בשר בקר עדיף צלעות
 3 כפות שומן טלה, קצוץ דק או מומס
 בצל בינוני קצוץ דק
 חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
 8 עלי נענע קצוצים דק
 קמצוץ קינמון, מלח ופילפל שחור

1

בכערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים

2

ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
כערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה
סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים, תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע

Ingredients

 500 גרם בשר בקר עדיף צלעות
 3 כפות שומן טלה, קצוץ דק או מומס
 בצל בינוני קצוץ דק
 חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
 8 עלי נענע קצוצים דק
 קמצוץ קינמון, מלח ופילפל שחור

Directions

1

בכערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים

2

ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
כערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה
סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים, תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע

קבב
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 500 גרם בשר בקר עדיף צלעות
 3 כפות שומן טלה, קצוץ דק או מומס
 בצל בינוני קצוץ דק
 חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
 8 עלי נענע קצוצים דק
 קמצוץ קינמון, מלח ופילפל שחור

1

בכערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים

2

ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
כערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה
סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים, תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע

Ingredients

 500 גרם בשר בקר עדיף צלעות
 3 כפות שומן טלה, קצוץ דק או מומס
 בצל בינוני קצוץ דק
 חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
 8 עלי נענע קצוצים דק
 קמצוץ קינמון, מלח ופילפל שחור

Directions

1

בכערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים

2

ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
כערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה
סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים, תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע

קבב
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
קבב טלה ירוק

קבב טלה ירוק

קבב מטלה הוא עדין. טעמים ירוקים ורעננים של מרעה מתאימם לו מאוד. אצל הקצב טלה מזן המכונה בלאדי פחות מתאים, יש לו טעמים דומיננטים וריח חזק. קבב אוהב פטרוזיליה אז בואו ניקח את זה רחוק לצרור גדול שיצא ירוק ורענן

שכבות של צוואר טלה עלי גפן ובמיה

שכבות של צוואר טלה עלי גפן ובמיה

הסיר הזה שמור לרגעי חג, יש בו איזון ומורכבות עושר וקלילות. עלי הגפן סופגים את שומן הטלה ומתרככים לאיטם, הבמיה מתרככת בלי להפצע, הלימון והעגבניות מאזנים את השומניות. חג

$