


קבב
בכערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים
ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
כערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה
סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים, תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע
Ingredients
Directions
בכערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים
ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
כערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה
סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים, תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע
מתאים לפרוטוקולים

קבב
בכערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים
ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
כערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה
סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים, תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע
Ingredients
Directions
בכערה גדולה מכניסה את הבשר והשומן, בצד קוצצת בצל כמה דק שאני מצליחה, יחד עם פטרוזיליה ונענע
הערה לגבי השומן: אני משתמשת בשומן טלה שנשאר מצליה של צלעות, ממיסה ומוסיפה, אפשר להשתמש בשומן טחון
מוסיפה מלח בנדיבות פלפל שחור אם משתמשים ואם לא אז שתים שלוש שיני שום קצוצות דק וטיפה קינמון
לשה את התערובת ממש טוב, היא צריכה לצאת רכה ופתוחה, אפשר קצת סודה קרה לריכוך
מקבבת קציצות מאורכות ומניחה על מגש ולמקרר לחצי שעה
הצליה יכולה להיות על מנגל (הכי טעים, והכי מיתפרק) או על מחבת ברזל חמה
משתדלת לשמור על עסיסיות וליצלות רק עד שפני השטח שחומים ויפים מכל הכיוונים
ההגשה היא תמיד חגיגה קטנה
כערות קטנות עם כבושים ביתים, זיתים, צימיצורי, טחינה
סלטים טריים, אחד עם עגבניות מכל הסוגים, תמיד יהיה, עלים ונבטים, ירקות שורש עם הרבה לימון, שפע
מתאים לפרוטוקולים


קבב טלה ירוק
קבב מטלה הוא עדין. טעמים ירוקים ורעננים של מרעה מתאימם לו מאוד. אצל הקצב טלה מזן המכונה בלאדי פחות מתאים, יש לו טעמים דומיננטים וריח חזק. קבב אוהב פטרוזיליה אז בואו ניקח את זה רחוק לצרור גדול שיצא ירוק ורענן

ירקות ירוקים וצלעות טלה
השומן שיש על צלעות הטלה נהדר לשימוש בירקות שמוגשים ליד, מסירה קוצצת דק וממיסה בסבלנות

שכבות של צוואר טלה עלי גפן ובמיה
הסיר הזה שמור לרגעי חג, יש בו איזון ומורכבות עושר וקלילות. עלי הגפן סופגים את שומן הטלה ומתרככים לאיטם, הבמיה מתרככת בלי להפצע, הלימון והעגבניות מאזנים את השומניות. חג
0 Comments