ציר עצמות בקר ג’לטיני

הציר הזה מעשיר כל מרק או תבשיל ברגע. נותן טעמים עמוקים ומנה מרוכזת של ג'לטין. הוא סמיך מאוד והבישול שלו יחסית לציר עצמות קצר. מדי פעם מכינה ומקפיאה בשקיות זיפ של חצי ליטר. אוצר

הכנות30 minsזמן בישול8 hrs

 2 עצמות סוכר או עצמות ברך מנוסרות
 3 עצמות רגל
 2 כפות חומץ תפוחים אורגני
 2 בצלים
 4 גבעולי סלרי
 צרור טימין
 3 עלי דפנה
 2 כפות מלח אטלנטי ורוד
 שקיות זיפר בגודל בינוני

1

עצמות רגל - החלק העליון של עצמות הרגליים. הן רחבות, שטוחות ואטומות ופני השטח שלהן סחוסיים ורכים יחסית, הסחוס עשיר ברקמות חיבור וגידים ומלא ג'לטין, שמעניק לתבשילים מרקם סמיך מאוד, זו העצם שמשמשת להכנת רגל כרושה.

2

עצם ברך שמכונה גם עצם סוכר - מפרקי הרגל. עצמות הסוכר שטוחות וסגורות, המרקם שלהן יותר מתפרק והן תורמת מינרלים רבים לציר, הטעם עמוק מעט מתוק
את עצמות הברך מושכת בשמן זית ומכניסה לאפיה קצרה של עשרים דקות במהלכם העצם מקבלת קצת צבע.

בישול
3

את הבישול עושה בסיר הכי גדול שלי, המידה היא עצמות כחצי מגובהה הסיר
מכניסה את העצמות לסיר ממלאת מים מינרלים, מוסיפה גם בצל סלרי ועשבי תיבול ומביאה לרתיחה עדינה מאוד. מניחה על אש קטנה לשמונה שעות מדי פעם בודקת , מוסיפה מים עם צריך. הטעם הוא טוב ועמוק
בחלוף הזמן מקררת מוציאה את העצמות ומסננת

אריזה
4

מצאתי ששקיות זיפר שיש בכל סופר הופכות את הענין להרבה יותר נגיש וקל לאיחסון, משתמשת בגודל 20 על 19
כדי להעביר נוזל לשקית משתמשת בצינצנת רחבה ובה מעמידה את השקית פתוחה. מעבירה חצי ליטר נוזל פנימה וסוגרת היטב את השקית. לשקיות יש פס סגירה כפול
מעבירה את השקיות למקפיא אחת על השניה. אוצר

Ingredients

 2 עצמות סוכר או עצמות ברך מנוסרות
 3 עצמות רגל
 2 כפות חומץ תפוחים אורגני
 2 בצלים
 4 גבעולי סלרי
 צרור טימין
 3 עלי דפנה
 2 כפות מלח אטלנטי ורוד
 שקיות זיפר בגודל בינוני

Directions

1

עצמות רגל - החלק העליון של עצמות הרגליים. הן רחבות, שטוחות ואטומות ופני השטח שלהן סחוסיים ורכים יחסית, הסחוס עשיר ברקמות חיבור וגידים ומלא ג'לטין, שמעניק לתבשילים מרקם סמיך מאוד, זו העצם שמשמשת להכנת רגל כרושה.

2

עצם ברך שמכונה גם עצם סוכר - מפרקי הרגל. עצמות הסוכר שטוחות וסגורות, המרקם שלהן יותר מתפרק והן תורמת מינרלים רבים לציר, הטעם עמוק מעט מתוק
את עצמות הברך מושכת בשמן זית ומכניסה לאפיה קצרה של עשרים דקות במהלכם העצם מקבלת קצת צבע.

בישול
3

את הבישול עושה בסיר הכי גדול שלי, המידה היא עצמות כחצי מגובהה הסיר
מכניסה את העצמות לסיר ממלאת מים מינרלים, מוסיפה גם בצל סלרי ועשבי תיבול ומביאה לרתיחה עדינה מאוד. מניחה על אש קטנה לשמונה שעות מדי פעם בודקת , מוסיפה מים עם צריך. הטעם הוא טוב ועמוק
בחלוף הזמן מקררת מוציאה את העצמות ומסננת

אריזה
4

מצאתי ששקיות זיפר שיש בכל סופר הופכות את הענין להרבה יותר נגיש וקל לאיחסון, משתמשת בגודל 20 על 19
כדי להעביר נוזל לשקית משתמשת בצינצנת רחבה ובה מעמידה את השקית פתוחה. מעבירה חצי ליטר נוזל פנימה וסוגרת היטב את השקית. לשקיות יש פס סגירה כפול
מעבירה את השקיות למקפיא אחת על השניה. אוצר

ציר עצמות בקר ג’לטיני
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

ציר עצמות בקר ג’לטיני

הציר הזה מעשיר כל מרק או תבשיל ברגע. נותן טעמים עמוקים ומנה מרוכזת של ג'לטין. הוא סמיך מאוד והבישול שלו יחסית לציר עצמות קצר. מדי פעם מכינה ומקפיאה בשקיות זיפ של חצי ליטר. אוצר

הכנות30 minsזמן בישול8 hrs

 2 עצמות סוכר או עצמות ברך מנוסרות
 3 עצמות רגל
 2 כפות חומץ תפוחים אורגני
 2 בצלים
 4 גבעולי סלרי
 צרור טימין
 3 עלי דפנה
 2 כפות מלח אטלנטי ורוד
 שקיות זיפר בגודל בינוני

1

עצמות רגל - החלק העליון של עצמות הרגליים. הן רחבות, שטוחות ואטומות ופני השטח שלהן סחוסיים ורכים יחסית, הסחוס עשיר ברקמות חיבור וגידים ומלא ג'לטין, שמעניק לתבשילים מרקם סמיך מאוד, זו העצם שמשמשת להכנת רגל כרושה.

2

עצם ברך שמכונה גם עצם סוכר - מפרקי הרגל. עצמות הסוכר שטוחות וסגורות, המרקם שלהן יותר מתפרק והן תורמת מינרלים רבים לציר, הטעם עמוק מעט מתוק
את עצמות הברך מושכת בשמן זית ומכניסה לאפיה קצרה של עשרים דקות במהלכם העצם מקבלת קצת צבע.

בישול
3

את הבישול עושה בסיר הכי גדול שלי, המידה היא עצמות כחצי מגובהה הסיר
מכניסה את העצמות לסיר ממלאת מים מינרלים, מוסיפה גם בצל סלרי ועשבי תיבול ומביאה לרתיחה עדינה מאוד. מניחה על אש קטנה לשמונה שעות מדי פעם בודקת , מוסיפה מים עם צריך. הטעם הוא טוב ועמוק
בחלוף הזמן מקררת מוציאה את העצמות ומסננת

אריזה
4

מצאתי ששקיות זיפר שיש בכל סופר הופכות את הענין להרבה יותר נגיש וקל לאיחסון, משתמשת בגודל 20 על 19
כדי להעביר נוזל לשקית משתמשת בצינצנת רחבה ובה מעמידה את השקית פתוחה. מעבירה חצי ליטר נוזל פנימה וסוגרת היטב את השקית. לשקיות יש פס סגירה כפול
מעבירה את השקיות למקפיא אחת על השניה. אוצר

Ingredients

 2 עצמות סוכר או עצמות ברך מנוסרות
 3 עצמות רגל
 2 כפות חומץ תפוחים אורגני
 2 בצלים
 4 גבעולי סלרי
 צרור טימין
 3 עלי דפנה
 2 כפות מלח אטלנטי ורוד
 שקיות זיפר בגודל בינוני

Directions

1

עצמות רגל - החלק העליון של עצמות הרגליים. הן רחבות, שטוחות ואטומות ופני השטח שלהן סחוסיים ורכים יחסית, הסחוס עשיר ברקמות חיבור וגידים ומלא ג'לטין, שמעניק לתבשילים מרקם סמיך מאוד, זו העצם שמשמשת להכנת רגל כרושה.

2

עצם ברך שמכונה גם עצם סוכר - מפרקי הרגל. עצמות הסוכר שטוחות וסגורות, המרקם שלהן יותר מתפרק והן תורמת מינרלים רבים לציר, הטעם עמוק מעט מתוק
את עצמות הברך מושכת בשמן זית ומכניסה לאפיה קצרה של עשרים דקות במהלכם העצם מקבלת קצת צבע.

בישול
3

את הבישול עושה בסיר הכי גדול שלי, המידה היא עצמות כחצי מגובהה הסיר
מכניסה את העצמות לסיר ממלאת מים מינרלים, מוסיפה גם בצל סלרי ועשבי תיבול ומביאה לרתיחה עדינה מאוד. מניחה על אש קטנה לשמונה שעות מדי פעם בודקת , מוסיפה מים עם צריך. הטעם הוא טוב ועמוק
בחלוף הזמן מקררת מוציאה את העצמות ומסננת

אריזה
4

מצאתי ששקיות זיפר שיש בכל סופר הופכות את הענין להרבה יותר נגיש וקל לאיחסון, משתמשת בגודל 20 על 19
כדי להעביר נוזל לשקית משתמשת בצינצנת רחבה ובה מעמידה את השקית פתוחה. מעבירה חצי ליטר נוזל פנימה וסוגרת היטב את השקית. לשקיות יש פס סגירה כפול
מעבירה את השקיות למקפיא אחת על השניה. אוצר

ציר עצמות בקר ג’לטיני
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
מרק ירקות וציר

מרק ירקות וציר

המרק הזה התחיל מגירסה טבעונית שהכנו מדי פעם משאריות ירקות, באחת הפעמים הכנסתי שקית של ציר גלטיני, ובום קרה הקסם והמרק הפך לממכר, יש בו את הטריות של ירקות שמתבשלים קצר ושומרים על הביס שלהם, בטיגון קל בשמן זית ועומק של ציר שבושל שעות

מרק בצל

מרק בצל

המרק הזה כולו בצל שנוזליו התאדו ממנו והוחלפו ביין לבן וציר עצמות סמיך. נפלא ממש

מרק שאריות ירקות

מרק שאריות ירקות

מרק קל טעים ומאוד מנחם. יוצא כל פעם קצת אחרת, עשוי משאריות של ירקות. מכינה אותו ביום חמישי לפני הקניות לסופשבוע. עם כמות כזו של ירקות בתזונה תמיד יש מלא שאריות. לזרוק זה הכי מבאס

מרק חמוסטה ושערות אסדו

מרק חמוסטה ושערות אסדו

לא בדיוק מתכון, יותר צרוף של שני מתכונים מרק חמוסטה חמצמץ ושערות אסדו שמזכירות את מילוי הסיסקה המסורתי

מרק פטריות

מרק פטריות

מרק קל טעים וחורפי עם טוויסט קטן של ארטישוק ירושלמי

ציר ראשי שרימפס

ציר ראשי שרימפס

הציר הזה מקורו בראשי השרימפס, שהם מלאי טעם וצבע. מתקבל ציר כתום קליל שמשביח כל תבשיל דגים, ובעצמו משמש בסיס נפלא למרקים אסיתים

ציר עצמות בקר מינרלי

ציר עצמות בקר מינרלי

עשיר בקולוגן מינרלים, וחומצות אמינו. ההכנה שלו ארוכה ומורכבת
אבל הוא סופרפוד חיוני לשיקום המעי ותורם עומק של טעמים לכל תבשיל שצריך קצת נוזל

מרק גרון הודו

מרק גרון הודו

כולנו אוהבות מרק סבתא, שזה כמו מרק עוף רק עם גרון של הודו. בגרון יש הרבה עצמות וריקמות חיבור שתורמות לסמיכות ולערכים התזונתיים של המרק

מרק קובה חמוסטה ללא גלוטן

מרק קובה חמוסטה ללא גלוטן

בסוף פברואר בשיא עונת הלימונים זה הזמן המושלם למרק חמוסטה. חמוץ, מלא בירוקים עם קובות ממולאות בבשר קצוץ מיובש ומלא בצל וסלרי. במקור הקובות עשויות מסולת (גלוטן) מחוץ לתחום. הינה מתכון שעושה שימוש באורז במקום סולת

$