רוטב צ'ימיצ'ורי
רוטב צ'ימיצ'ורי כמו הפסטו הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים, בקלות אפשר להפוך אותו פרוטוקולי. משתלב מעולה עם כל בשר אדום
אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים
הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב
Ingredients
Directions
אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים
הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב
קישורים
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

צזיקי שקדים מהיר וקבב טלה
חיבור פשוט בין לבנה שקדים חמצמצה ושומית וקבב טלה ירוק. כיף לנגב מלא בשומנים טובים וחלבונים. כשר

פסטרמה חזה הודו בתנור
מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

סיר של עלי מרוות ירושלים ממולאים וספריבס טלה
סיר מלא טעם ורכות של עלי מרוות ירושלים ירוקים מהבר, ממולאים באורז מתובל, מבושלים עם פרוסות של ספריבס טלה חתוכות על העצם. לימון וזעתר ברקע מאזנן את השומן ומהדהד את ההרים

שמן עלי זעתר טריים
אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים
0 תגובות