רוטב צ'ימיצ'ורי

13/08/2020

כמו הפסטו גם צ'ימיצ'ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

Prep Time10 mins

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

קלאסי
1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים

מותאם לשלב האלמינציה
2

הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב

Ingredients

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

Directions

קלאסי
1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים

מותאם לשלב האלמינציה
2

הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב

צ'ימיצ'ורי

רוטב צ'ימיצ'ורי

13/08/2020

כמו הפסטו גם צ'ימיצ'ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

Prep Time10 mins

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

קלאסי
1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים

מותאם לשלב האלמינציה
2

הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב

Ingredients

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

Directions

קלאסי
1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים

מותאם לשלב האלמינציה
2

הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב

צ'ימיצ'ורי

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל

הרעיון של לביבות ירוקות ממנגולד ובצל אלו הוא היכולת של פיסת העלה להחזיק את המבנה, העלה קריספי, החלקים המעובים של העלה עוברים ריכוך וקירמול וחוזרים לעלהים ומתאחדים בעזרת מעט קמח מאפונה אורז קוקוס

סלט כל חלקי הסלק

סלט כל חלקי הסלק

סלק ועלים של סלק זה רצף אחד, אין בעצם שום סיבה לזרוק את העלים הם טעימים ומאוד מזינים. בדרך כלל נמצא את הסלק קטום מעליו וחבל. הסלט הזה חוגג את כולו. ולמה לא