רוטב צ'ימיצ'ורי

| 13/08/2020

רוטב צ'ימיצ'ורי כמו הפסטו הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים, בקלות אפשר להפוך אותו פרוטוקולי. משתלב מעולה עם כל בשר אדום

כמותזמן הכנה
צינצנת 700 מיל עשר דקות

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

קלאסי
1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים

מותאם לשלב האלמינציה
2

הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב

Ingredients

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

Directions

קלאסי
1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים

מותאם לשלב האלמינציה
2

הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה
נחליף אותו בסלרי, נשתמש במקלות סלרי עסיסים קלופים מהסיבים וקצוצים דק, כדי לקבל את הקראנ'צ נוסיף את הסלרי בסוף שהכול מעורבב

צ'ימיצ'ורי

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

פסטרמה חזה הודו בתנור

פסטרמה חזה הודו בתנור

מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

שמן עלי זעתר טריים

שמן עלי זעתר טריים

אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים