רוטב צ'ימיצ'ורי

13/08/2020

כמו הפסטו גם צ'ימיצ'ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

צנצנת של חצי ליטר

Prep Time10 mins

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו \ זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים
הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה, אפשר לוותר

Ingredients

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו \ זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

Directions

1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים
הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה, אפשר לוותר

צ'ימיצ'ורי

רוטב צ'ימיצ'ורי

13/08/2020

כמו הפסטו גם צ'ימיצ'ורי הוא דרך מעולה לשלב עלים ירוקים כהים

צנצנת של חצי ליטר

Prep Time10 mins

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו \ זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים
הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה, אפשר לוותר

Ingredients

 כוס שמן זית סורי
 חצי כוס חומץ תפוחים אורגני
 שני צרורות פטרוזיליה, עלים וגבעולים דקים
 שתי כפות עלי אורגנו \ זעתר טרים
 2 שני שום קלופות
 1 בצל קצוץ דק
 1 פלפל אדום קצוץ דק
 כפית מלח ים דק
 כף מים חמים

Directions

1

אפשר לקצוץ הכל ביד ואפשר פשוט להכניס את כל העלים והירקות למעבד מזון, לטחון בפולסים, שהירקות קצוצים להוסיף את החומץ ואת שמן הזית וערבב לרגע, להמיס את המלח בכף מים רותחים ולהוסיף לערבל לעוד רגע. להעביר לצינצנת סגורה ולמקרר, הטעם משתפר מאוד אחרי יום יומים
הפילפל האדום ממשפחת הסולנים ולא פרוטוקולי בשלב האלמינציה, אפשר לוותר

צ'ימיצ'ורי

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *