פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

הכנות20 minsזמן בישול30 mins

 100 גרם עיסת קקאו
 50 גרם חמאת קקאו
 כף עד שתים מיפל אורגני טהור
 קורט מלח הימליה דק
תוספות
 קוקוס טחון גס קלוי
 אגוזי לוז קלויים ללא קליפה
 קקאו ניבס אורגנים

1

קוצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה
מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל והמלח, כמות המייפל תלויה בכמה מתוק אוהבות מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה מכינה תבנית סיליקון נקיה ויבשה, מוזגת בזהירות שני שליש מגובהה הפרלין, מעבירה למקרר לחמש דקות או עד שפני השטח מתיצבים מעט אבל עדין דביקים ולא קשים. מוסיפה את התוספות
מחזירה למקרר לכחצי שעה או עד שהפרלין קשה, מחלצת המתבנית לקופסה אטומה לאוויר ושומרת במקרר

Ingredients

 100 גרם עיסת קקאו
 50 גרם חמאת קקאו
 כף עד שתים מיפל אורגני טהור
 קורט מלח הימליה דק
תוספות
 קוקוס טחון גס קלוי
 אגוזי לוז קלויים ללא קליפה
 קקאו ניבס אורגנים

Directions

1

קוצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה
מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל והמלח, כמות המייפל תלויה בכמה מתוק אוהבות מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה מכינה תבנית סיליקון נקיה ויבשה, מוזגת בזהירות שני שליש מגובהה הפרלין, מעבירה למקרר לחמש דקות או עד שפני השטח מתיצבים מעט אבל עדין דביקים ולא קשים. מוסיפה את התוספות
מחזירה למקרר לכחצי שעה או עד שהפרלין קשה, מחלצת המתבנית לקופסה אטומה לאוויר ושומרת במקרר

פרליני שוקולד רואו
מתאים לפרוטוקולים

AIP   Paleo

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

הכנות20 minsזמן בישול30 mins

 100 גרם עיסת קקאו
 50 גרם חמאת קקאו
 כף עד שתים מיפל אורגני טהור
 קורט מלח הימליה דק
תוספות
 קוקוס טחון גס קלוי
 אגוזי לוז קלויים ללא קליפה
 קקאו ניבס אורגנים

1

קוצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה
מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל והמלח, כמות המייפל תלויה בכמה מתוק אוהבות מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה מכינה תבנית סיליקון נקיה ויבשה, מוזגת בזהירות שני שליש מגובהה הפרלין, מעבירה למקרר לחמש דקות או עד שפני השטח מתיצבים מעט אבל עדין דביקים ולא קשים. מוסיפה את התוספות
מחזירה למקרר לכחצי שעה או עד שהפרלין קשה, מחלצת המתבנית לקופסה אטומה לאוויר ושומרת במקרר

Ingredients

 100 גרם עיסת קקאו
 50 גרם חמאת קקאו
 כף עד שתים מיפל אורגני טהור
 קורט מלח הימליה דק
תוספות
 קוקוס טחון גס קלוי
 אגוזי לוז קלויים ללא קליפה
 קקאו ניבס אורגנים

Directions

1

קוצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו
מעבירה לקערת מתכת קטנה
מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה
בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי
התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל והמלח, כמות המייפל תלויה בכמה מתוק אוהבות מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
עם בעקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה מכינה תבנית סיליקון נקיה ויבשה, מוזגת בזהירות שני שליש מגובהה הפרלין, מעבירה למקרר לחמש דקות או עד שפני השטח מתיצבים מעט אבל עדין דביקים ולא קשים. מוסיפה את התוספות
מחזירה למקרר לכחצי שעה או עד שהפרלין קשה, מחלצת המתבנית לקופסה אטומה לאוויר ושומרת במקרר

פרליני שוקולד רואו
מתאים לפרוטוקולים

AIP   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

אוזני המן

אוזני המן

פעם בשנה מרשה לעצמי, אוזני המן מבצק פריך מאוד, מילוי פרג מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה

עוגיה טחינה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה, הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

מאפינס דלעת

מאפינס דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$