פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש.

כדי להצליח כדאי להמיס את עיסת הקקאו מאוד בעדינות ולהיזהר מאוד שלא יכנסו מים לעיסה

 

ככה עושה

פרליני שוקולד רואו

הכנות20 minutes
זמן בישול אפיה30 minutes
מנות15 פרלינים
חופשי מאלרגנים
egg free
milkfree
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 100 גרם עיסת קקאו
  • 50 גרם חמאת קקאו
  • כף עד שתים מיפל אורגני טהור
  • קורט מלח הימליה דק

תוספות

  • קוקוס טחון גס קלוי
  • אגוזי לוז קלויים ללא קליפה
  • קקאו ניבס אורגנים

הכנות

  • שוקולד ראו מגיע במטילי זהב וכסף, יש חמאה לבנה ועיסת קקאו חומה
  • קוצת דק את עיסת הקקאו ואת חמאת הקקאו מעבירה לקערת מתכת קטנה
  • מרתיחה מים. בוחרת קערת מתכת גדולה שתכיל בנוחות את הקערה הקטנה, מניחה מגבת מגולגלת בתחתית הקערה הגדולה, שתיצור בסיס שעליו אפשר להניח את הקערה הגדולה, כשהמים קרובים לרתיחה מוזגת בזהירות על המגבת בקערה הגדולה. ניזהרת מאוד לא לשפוך לקערה הקטנה, טיפת מים שנוגעת בעיסה מחריבה אותה בעזרת מרית מערבבת את החומרים בקערה הקטנה עד שנמס, מדי פעם מוציאה מהחום כדי לוודא שהחום לא גבוהה מדי התהליך צריך להיות עדין מאוד והשימוש בחום צריך להיות מתון רק כדי להמיס את העיסה
  • מוציאה את קערת השוקולד מהמים החמים ומוסיפה את המיפל והמלח, כמות המייפל תלויה בכמה מתוק אוהבות מערבבת במהירות ומחזירה לחום של הקערה הגדולה, עד שהתערובת מבריקה ונוזלית
    עם בעקבות החשיפה למים שבמיפל נוצרת גרגיריות ממשיכה לערבב על המים החמים במהירות לחזק את האמולסיה
  • מכינה תבנית סיליקון נקיה ויבשה, מוזגת בזהירות שני שליש מגובהה הפרלין, מעבירה למקרר לחמש דקות או עד שפני השטח מתיצבים מעט אבל עדין דביקים ולא קשים. מוסיפה את התוספות. מחזירה למקרר לכחצי שעה או עד שהפרלין קשה, מחלצת המתבנית לקופסה אטומה לאוויר ושומרת במקרר
מתכון להדפסה
Cuisineפליאו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

איך מתסיסים בקיץ, כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, חומץ ביתי, קימצ'י

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן