פסטו מעלים ירוקים כהים

4/06/2020

תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

Prep Time10 mins

 שני צרורות גדולים של בזיליקום טרי
 חצי כוס גרעיני דלעת מושרים
 חצי כוס אגוזי מלך מושרים
 שן שום גדולה
 כפית חומץ בלסמי
 חצי כוס שמן זית אורגני מכבישה קרה
 חצי כפית מלח הימליה ורוד
 מעט מיץ מלימון טרי

1

משתדלת לאסוף את העלים של הבזיליקום לפסטו מייד אחרי הקניה. אחרת הניסיון לשמור עליו חי ורענן מתסכל

2

מתחילה ביבוש גרעיני הדלעת ואגוזי המלך, על מחבת יבשה כדי לפתוח את הטעם

3

מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל וטוחנת כמה דקות, תלוי בחוזק המעבד, הכוונה לתת לאגוזים ולגרעינים להפריש את השמן שלהם

4

מפרידה עלים מגבעולים, על העלים מטפטפת מיץ מלימון טרי, יעזור לשמור על הצבע הירוק.

5

את העלים והשום מוסיפה לאגוזים במעבד המזון, מוסיפה גם שמן מלח ומעט חומץ בלסמי
טוחנת בפולסים כדי לשלוט על המרקם. אפשר גרגירי מעט שנותן טעם יותר אגוזי, ואפשר להמשיך ולקבל ממרח חלק

Ingredients

 שני צרורות גדולים של בזיליקום טרי
 חצי כוס גרעיני דלעת מושרים
 חצי כוס אגוזי מלך מושרים
 שן שום גדולה
 כפית חומץ בלסמי
 חצי כוס שמן זית אורגני מכבישה קרה
 חצי כפית מלח הימליה ורוד
 מעט מיץ מלימון טרי

Directions

1

משתדלת לאסוף את העלים של הבזיליקום לפסטו מייד אחרי הקניה. אחרת הניסיון לשמור עליו חי ורענן מתסכל

2

מתחילה ביבוש גרעיני הדלעת ואגוזי המלך, על מחבת יבשה כדי לפתוח את הטעם

3

מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל וטוחנת כמה דקות, תלוי בחוזק המעבד, הכוונה לתת לאגוזים ולגרעינים להפריש את השמן שלהם

4

מפרידה עלים מגבעולים, על העלים מטפטפת מיץ מלימון טרי, יעזור לשמור על הצבע הירוק.

5

את העלים והשום מוסיפה לאגוזים במעבד המזון, מוסיפה גם שמן מלח ומעט חומץ בלסמי
טוחנת בפולסים כדי לשלוט על המרקם. אפשר גרגירי מעט שנותן טעם יותר אגוזי, ואפשר להמשיך ולקבל ממרח חלק

פסטו

פסטו מעלים ירוקים כהים

4/06/2020

תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

Prep Time10 mins

 שני צרורות גדולים של בזיליקום טרי
 חצי כוס גרעיני דלעת מושרים
 חצי כוס אגוזי מלך מושרים
 שן שום גדולה
 כפית חומץ בלסמי
 חצי כוס שמן זית אורגני מכבישה קרה
 חצי כפית מלח הימליה ורוד
 מעט מיץ מלימון טרי

1

משתדלת לאסוף את העלים של הבזיליקום לפסטו מייד אחרי הקניה. אחרת הניסיון לשמור עליו חי ורענן מתסכל

2

מתחילה ביבוש גרעיני הדלעת ואגוזי המלך, על מחבת יבשה כדי לפתוח את הטעם

3

מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל וטוחנת כמה דקות, תלוי בחוזק המעבד, הכוונה לתת לאגוזים ולגרעינים להפריש את השמן שלהם

4

מפרידה עלים מגבעולים, על העלים מטפטפת מיץ מלימון טרי, יעזור לשמור על הצבע הירוק.

5

את העלים והשום מוסיפה לאגוזים במעבד המזון, מוסיפה גם שמן מלח ומעט חומץ בלסמי
טוחנת בפולסים כדי לשלוט על המרקם. אפשר גרגירי מעט שנותן טעם יותר אגוזי, ואפשר להמשיך ולקבל ממרח חלק

Ingredients

 שני צרורות גדולים של בזיליקום טרי
 חצי כוס גרעיני דלעת מושרים
 חצי כוס אגוזי מלך מושרים
 שן שום גדולה
 כפית חומץ בלסמי
 חצי כוס שמן זית אורגני מכבישה קרה
 חצי כפית מלח הימליה ורוד
 מעט מיץ מלימון טרי

Directions

1

משתדלת לאסוף את העלים של הבזיליקום לפסטו מייד אחרי הקניה. אחרת הניסיון לשמור עליו חי ורענן מתסכל

2

מתחילה ביבוש גרעיני הדלעת ואגוזי המלך, על מחבת יבשה כדי לפתוח את הטעם

3

מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל וטוחנת כמה דקות, תלוי בחוזק המעבד, הכוונה לתת לאגוזים ולגרעינים להפריש את השמן שלהם

4

מפרידה עלים מגבעולים, על העלים מטפטפת מיץ מלימון טרי, יעזור לשמור על הצבע הירוק.

5

את העלים והשום מוסיפה לאגוזים במעבד המזון, מוסיפה גם שמן מלח ומעט חומץ בלסמי
טוחנת בפולסים כדי לשלוט על המרקם. אפשר גרגירי מעט שנותן טעם יותר אגוזי, ואפשר להמשיך ולקבל ממרח חלק

פסטו

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *