פסטו מעלים ירוקים כהים

תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

הקלאסי יש בו בזיליקום, צנוברים, שום, שמן זית מלח וטיפה לימון, ולזה מוסיפות פרמזן

פסטו אמיונה

ככה עושה

פסטו מעלים ירוקים כהים

הכנות10 minutes
מנות12
חופשי מאלרגנים
milkfree
tomatofree

מרכיבים

מרכיבים

  • שני צרורות גדולים של בזיליקום טרי
  • חצי כוס גרעיני דלעת מושרים
  • חצי כוס אגוזי מלך מושרים
  • שן שום גדולה
  • כפית חומץ בלסמי
  • חצי כוס שמן זית אורגני מכבישה קרה
  • חצי כפית מלח הימליה ורוד
  • מעט מיץ מלימון טרי

הכנות

  • משתדלת לאסוף את העלים של הבזיליקום לפסטו מייד אחרי הקניה. אחרת הניסיון לשמור עליו חי ורענן מתסכל
  • מתחילה ביבוש גרעיני הדלעת ואגוזי המלך, על מחבת יבשה כדי לפתוח את הטעם
  • מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל וטוחנת כמה דקות, תלוי בחוזק המעבד, הכוונה לתת לאגוזים ולגרעינים להפריש את השמן שלהם
  • מפרידה עלים מגבעולים, על העלים מטפטפת מיץ מלימון טרי, יעזור לשמור על הצבע הירוק.
  • את העלים והשום מוסיפה לאגוזים במעבד המזון, מוסיפה גם שמן מלח ומעט חומץ בלסמי טוחנת בפולסים כדי לשלוט על המרקם. אפשר גרגירי מעט שנותן טעם יותר אגוזי, ואפשר להמשיך ולקבל ממרח חלק
פסטו מעלים ירוקים כהים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . טבעוני . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן