פסטו מעלים ירוקים כהים

| 4/06/2020

תמיד יש פסטו, לפי העונה: בזיליקום \ כוסברה \ רוקט, עלה ירוק כהה ארומטי, יחד עם אגוז או גרעין שמן זית ושום. אחת הדרכים הכי קלות לצרוך עלים ירוקים כהים

הקלאסי יש בו בזיליקום, צנוברים, שום, שמן זית מלח וטיפה לימון, ולזה מוסיפות פרמזן

פסטו אמיונה

כמותזמן הכנה
שתי צנצנות של 350 מיל עשר דקות

מרכיבים
 שני צרורות גדולים של בזיליקום טרי
 חצי כוס גרעיני דלעת מושרים
 חצי כוס אגוזי מלך מושרים
 שן שום גדולה
 כפית חומץ בלסמי
 חצי כוס שמן זית אורגני מכבישה קרה
 חצי כפית מלח הימליה ורוד
 מעט מיץ מלימון טרי

1

משתדלת לאסוף את העלים של הבזיליקום לפסטו מייד אחרי הקניה. אחרת הניסיון לשמור עליו חי ורענן מתסכל

2

מתחילה ביבוש גרעיני הדלעת ואגוזי המלך, על מחבת יבשה כדי לפתוח את הטעם

3

מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל וטוחנת כמה דקות, תלוי בחוזק המעבד, הכוונה לתת לאגוזים ולגרעינים להפריש את השמן שלהם

4

מפרידה עלים מגבעולים, על העלים מטפטפת מיץ מלימון טרי, יעזור לשמור על הצבע הירוק.

5

את העלים והשום מוסיפה לאגוזים במעבד המזון, מוסיפה גם שמן מלח ומעט חומץ בלסמי
טוחנת בפולסים כדי לשלוט על המרקם. אפשר גרגירי מעט שנותן טעם יותר אגוזי, ואפשר להמשיך ולקבל ממרח חלק

Ingredients

מרכיבים
 שני צרורות גדולים של בזיליקום טרי
 חצי כוס גרעיני דלעת מושרים
 חצי כוס אגוזי מלך מושרים
 שן שום גדולה
 כפית חומץ בלסמי
 חצי כוס שמן זית אורגני מכבישה קרה
 חצי כפית מלח הימליה ורוד
 מעט מיץ מלימון טרי

Directions

1

משתדלת לאסוף את העלים של הבזיליקום לפסטו מייד אחרי הקניה. אחרת הניסיון לשמור עליו חי ורענן מתסכל

2

מתחילה ביבוש גרעיני הדלעת ואגוזי המלך, על מחבת יבשה כדי לפתוח את הטעם

3

מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל וטוחנת כמה דקות, תלוי בחוזק המעבד, הכוונה לתת לאגוזים ולגרעינים להפריש את השמן שלהם

4

מפרידה עלים מגבעולים, על העלים מטפטפת מיץ מלימון טרי, יעזור לשמור על הצבע הירוק.

5

את העלים והשום מוסיפה לאגוזים במעבד המזון, מוסיפה גם שמן מלח ומעט חומץ בלסמי
טוחנת בפולסים כדי לשלוט על המרקם. אפשר גרגירי מעט שנותן טעם יותר אגוזי, ואפשר להמשיך ולקבל ממרח חלק

פסטו

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

פסטו וסטייק

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

פסטרמה חזה הודו בתנור

פסטרמה חזה הודו בתנור

מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

שמן עלי זעתר טריים

שמן עלי זעתר טריים

אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים