פנקייק תרד בננה וקוקוס

פנקייק ירוקים, במתיקות עדינה שמגיעה בעיקר מבננה בשלה. עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

כדי להצליח כדאי להשתמש במחבת פנקייק או לפחות במחבת טפלון. לטגן לאט עם מיכסה, אין כאן גלוטן שיעזור להדבקה, לכן משתמשות בחום איטי, ככה החלבון ניקרש ומיצב את הפנקיק

 

ככה עושה

פנקייק תרד בננה וקוקוס

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה התססה15 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
milkfree
glutenfree

מרכיבים

  • 1 כוס עלי תרד טריים
  • חצי בננה
  • 2 ביצים אורגניות
  • חצי כוס קמח שקדים
  • שתי כפות קמח קוקוס
  • חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
  • מעט מלח אטלנטי ורוד
  • כף מייפל
  • שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

הכנות

הכנות

  • מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה. יוצאת תערובת חלקה
  • משמנת מחבת בשמן קוקוס
    מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט, המפגש עם חום המחבת טוב לו להיות חזק כדי ליצור קרסט, כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות
    להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה
ארוחת פנקייקס תרד בננה וקוקס
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן