פנקייק תרד בננה וקוקוס

|

3/06/2020

מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

Prep Time5 minsCook Time15 mins

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה
יוצאת תערובת חלקה

2

משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט
המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט
כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות
ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

Ingredients

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

Directions

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה
יוצאת תערובת חלקה

2

משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט
המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט
כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות
ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

פנקייק תרד בננה וקוקוס

פנקייק תרד בננה וקוקוס

|

3/06/2020

מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

Prep Time5 minsCook Time15 mins

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה
יוצאת תערובת חלקה

2

משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט
המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט
כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות
ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

Ingredients

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

Directions

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה
יוצאת תערובת חלקה

2

משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט
המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט
כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות
ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

פנקייק תרד בננה וקוקוס

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *