פנקייק תרד בננה וקוקוס

מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה, יוצאת תערובת חלקה
משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט. המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט, כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

חומרים

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

אופן ההכנה

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה, יוצאת תערובת חלקה
משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט. המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט, כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

פנקייק תרד בננה וקוקוס

מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה, יוצאת תערובת חלקה
משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט. המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט, כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

חומרים

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

אופן ההכנה

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה, יוצאת תערובת חלקה
משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט. המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט, כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. גירסה פרוטוקולית בעזרת קמח הקסאווה

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

נאגטס אינסייד אאוט

נאגטס אינסייד אאוט

בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

חלב שקדים

חלב שקדים

חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

פיצה מרינרה

פיצה מרינרה

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

חביתת עשבים ירוקים

חביתת עשבים ירוקים

גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

מחבת בוקר

מחבת בוקר

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

שייק ירוק

שייק ירוק

שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

שייק פירות אדומים

שייק פירות אדומים

שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$