פנקייק תרד בננה וקוקוס

מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה, יוצאת תערובת חלקה
משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט. המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט, כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

Ingredients

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

Directions

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה, יוצאת תערובת חלקה
משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט. המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט, כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתאים לפרוטוקולים

AIP  Paleo

פנקייק תרד בננה וקוקוס

מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה, יוצאת תערובת חלקה
משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט. המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט, כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

Ingredients

 1 כוס עלי תרד טריים
 חצי בננה
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 שתי כפות קמח קוקוס
 חצי כפית אבקת אפיה בלי אלומניום
 מעט מלח אטלנטי ורוד
 כף מייפל
 שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה לטיגון

Directions

1

מכניסה את כל החומרים לבלנדר לדקה, יוצאת תערובת חלקה
משמנת מחבת בשמן קוקוס
מעבירה בכף גדולה ערימות קטנות ומטגנת לאט. המפגש עם חום המחבת טוב לו חזק כדי ליצור קרסט, כדי שיתבשל טוב כדאי להוריד את האש ולכסות לכמה דקות ואז להפוך לצד השני לעוד שתים שלוש דקות עם מיכסה

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתאים לפרוטוקולים

AIP  Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לחם שקדים

לחם שקדים

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם

לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה וגרעינים

כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

אוזני המן

אוזני המן

פעם בשנה מרשה לעצמי, אוזני המן מבצק פריך מאוד, מילוי פרג מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

מרק ירקות וציר

מרק ירקות וציר

המרק הזה התחיל מגירסה טבעונית שהכנו מדי פעם משאריות ירקות, באחת הפעמים הכנסתי שקית של ציר גלטיני, ובום קרה הקסם והמרק הפך לממכר, יש בו את הטריות של ירקות שמתבשלים קצר ושומרים על הביס שלהם, בטיגון קל בשמן זית ועומק של ציר שבושל שעות

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה

עוגיה טחינה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה, הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. פטאייר בגירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

$