פנקיק כוסמת ירוקה ויוגורט

פנקייק כוסמת ירוקה ויוגורט

כוסמת ירוקה היא מתנה אמיתי למי שנמנעת מגלוטן. היא בריאה, לקמח יש יכולת ספיגה טובה, אפשר להנביט ולהתסיס אותה ולקבל קרפ כוסמת ירוקה מונבטת מותססת ניפלא, או קרקרים עם שומשום ממכרים
כאן השתמשתי בבלילה מותססת מועשרת בשקדים חמאה וביצים
יצאו פנקייק תפוחים וקלים, יפים ויציבים
מה שחשוב עם הזרע הזה הוא להשרות במים לפחות לחמש שעות. לשטוף טוב את הריר שיוצא מהם. כל השאר זה בונוס

פנקיק כוסמת ירוקה עם שמנת וריבת תפוז סיני

ככה עושה

פנקייק כוסמת ירוקה ויוגורט

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה16 minutes
מנות28 יחידות
חופשי מאלרגנים
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 1 כוס כוסמת ירוקה
  • 1 כוס קמח שקדים
  • 1 כוס יוגורט יוני
  • 2 ביצים
  • 30 גרם חמאה מומסת
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ¼ כפית סודה לשתיה
  • 2 כפות סוכר פאנלה או מייפל

הכנות

  • את הכוסמת הירוקה שוטפת טוב ומשרה במים לפחות לשלוש שעות.
    מסננת מהמים ושוטפת. מעבירה לבלנדר חזק או לכוס טחינה של הנינגה מכוסה במים ועוד סנטימטר. טוחנת לבלילה חלקה
  • אם יש לכן בלילה של כוסמת ירוקה מונבטת ומותססת להכנת קרפ. כוס מהבלילה הזו במקום תוסיף גם טעמים מחמצת
  • בקערה מערבבת את בלילת הכוסמת הירוקה, ביצים, יוגורט יוני שמן וסמיך, כוס של קמח שקדים, מוסיפה חמאה מומסת וסוכר פאנלה, או מייפל, לטעמכן, מערבבת טוב ואז מוסיפה אבקת אפיה וסודה לשתיה.
    הבלילה יוצאת סמיכה יותר כמו יוגורט פחות כמו טחינה
  • את הטיגון עושה לאט על מחבת ברזל כבדה מחוממת היטב עם מעט חמאה.
    בכל פעם ארבע גבעות קטנות. כשיש בועות על הפנקיקים מציצה בעדינות בעזרת מרית האם שחום מספיק בצד השני. אם כן הופכת בעדינות, לעוד כארבע דקות בצד השני.
    טיגון איטי מטיב עם הפנקייק האלו
  • מגישה עם שמנת חמוצה, שהולכת מושלם עם כוסמת ירוקה
    פנקיק כוסמת ירוקה עם שמנת וריבת תפוז סיני
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineחופשי מגלוטן . צמחוני
פנקייק כוסמת ירוקה ריבות ושמנת

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן