פלמידה צרובה וסלט מים

1/03/2020

גספצ'ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

Prep Time30 minsCook Time10 mins

 400 גרם סטייק פלמידה עבה מדג גדול
חומרים לסלט
 12 עגבניות ועגבניות שרי מכמה סוגים
 1 פלפל רומירו אדום שושקה
 2 מלפפון עם קליפה
 1 בצל סגול קטן
 1 גזר או סלק צהוב או שניהם
 20 עלי נענע
 10 גבעולי רשאד או ארגולה
 10 גבעולי פטרוזיליה
 12 קוביות קרח
 חצי כוס מיץ לימון
 שמן זית
 מלח ים

הסלט
1

כדאי שהסלט יהיה עז טעמים כדי שכאשר הקרח ידלל את הרוטב עדין תשאר עוצמה. הכיף שמביס לביס הרוטב משתנה

2

שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים

3

מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת
את הקרח מוסיפה שהדג מוכן

הדג
4

הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות

הגשה
5

צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, קרח, נתח דג, כף

Ingredients

 400 גרם סטייק פלמידה עבה מדג גדול
חומרים לסלט
 12 עגבניות ועגבניות שרי מכמה סוגים
 1 פלפל רומירו אדום שושקה
 2 מלפפון עם קליפה
 1 בצל סגול קטן
 1 גזר או סלק צהוב או שניהם
 20 עלי נענע
 10 גבעולי רשאד או ארגולה
 10 גבעולי פטרוזיליה
 12 קוביות קרח
 חצי כוס מיץ לימון
 שמן זית
 מלח ים

Directions

הסלט
1

כדאי שהסלט יהיה עז טעמים כדי שכאשר הקרח ידלל את הרוטב עדין תשאר עוצמה. הכיף שמביס לביס הרוטב משתנה

2

שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים

3

מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת
את הקרח מוסיפה שהדג מוכן

הדג
4

הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות

הגשה
5

צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, קרח, נתח דג, כף

פלמידה צרובה וסלט מים

פלמידה צרובה וסלט מים

1/03/2020

גספצ'ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

Prep Time30 minsCook Time10 mins

 400 גרם סטייק פלמידה עבה מדג גדול
חומרים לסלט
 12 עגבניות ועגבניות שרי מכמה סוגים
 1 פלפל רומירו אדום שושקה
 2 מלפפון עם קליפה
 1 בצל סגול קטן
 1 גזר או סלק צהוב או שניהם
 20 עלי נענע
 10 גבעולי רשאד או ארגולה
 10 גבעולי פטרוזיליה
 12 קוביות קרח
 חצי כוס מיץ לימון
 שמן זית
 מלח ים

הסלט
1

כדאי שהסלט יהיה עז טעמים כדי שכאשר הקרח ידלל את הרוטב עדין תשאר עוצמה. הכיף שמביס לביס הרוטב משתנה

2

שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים

3

מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת
את הקרח מוסיפה שהדג מוכן

הדג
4

הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות

הגשה
5

צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, קרח, נתח דג, כף

Ingredients

 400 גרם סטייק פלמידה עבה מדג גדול
חומרים לסלט
 12 עגבניות ועגבניות שרי מכמה סוגים
 1 פלפל רומירו אדום שושקה
 2 מלפפון עם קליפה
 1 בצל סגול קטן
 1 גזר או סלק צהוב או שניהם
 20 עלי נענע
 10 גבעולי רשאד או ארגולה
 10 גבעולי פטרוזיליה
 12 קוביות קרח
 חצי כוס מיץ לימון
 שמן זית
 מלח ים

Directions

הסלט
1

כדאי שהסלט יהיה עז טעמים כדי שכאשר הקרח ידלל את הרוטב עדין תשאר עוצמה. הכיף שמביס לביס הרוטב משתנה

2

שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים

3

מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת
את הקרח מוסיפה שהדג מוכן

הדג
4

הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות

הגשה
5

צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, קרח, נתח דג, כף

פלמידה צרובה וסלט מים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: דגי ים

טרטר טרחון וירקות קשים

טרטר טרחון וירקות קשים

אוהבת שאתיקה ופרקטיקה נפגשות. פילטתי טרחון, לא ממש טובה בזה, נשאר על האידרה הרבה בשר, גרדתי אותו בכפית כמו שראיתי בסושיות. יצא די הרבה דג שהוא כבר טרטר בעצמו, הוספתי ירקות קשים ולימון ויצא! ים עדין פשוט ורגוע