פלמידה צרובה וסלט מים

גספצ'ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

הכנות30 minsזמן בישול10 mins

 400 גרם סטייק פלמידה עבה מדג גדול
חומרים לסלט
 12 עגבניות ועגבניות שרי מכמה סוגים
 1 פלפל רומירו אדום \ שושקה
 2 מלפפון עם קליפה
 1 בצל סגול קטן
 1 גזר או סלק צהוב או שניהם
 20 עלי נענע
 10 גבעולי רשאד או ארגולה
 10 גבעולי פטרוזיליה
 12 קוביות קרח
 חצי כוס מיץ לימון
 שמן זית
 מלח ים

הסלט
1

שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים, מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת, מוסיפה את הקרח

הדג
2

הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות

הגשה
3

צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, נתח דג, כף

Ingredients

 400 גרם סטייק פלמידה עבה מדג גדול
חומרים לסלט
 12 עגבניות ועגבניות שרי מכמה סוגים
 1 פלפל רומירו אדום \ שושקה
 2 מלפפון עם קליפה
 1 בצל סגול קטן
 1 גזר או סלק צהוב או שניהם
 20 עלי נענע
 10 גבעולי רשאד או ארגולה
 10 גבעולי פטרוזיליה
 12 קוביות קרח
 חצי כוס מיץ לימון
 שמן זית
 מלח ים

Directions

הסלט
1

שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים, מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת, מוסיפה את הקרח

הדג
2

הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות

הגשה
3

צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, נתח דג, כף

פלמידה צרובה וסלט מים
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

פלמידה צרובה וסלט מים

גספצ'ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

הכנות30 minsזמן בישול10 mins

 400 גרם סטייק פלמידה עבה מדג גדול
חומרים לסלט
 12 עגבניות ועגבניות שרי מכמה סוגים
 1 פלפל רומירו אדום \ שושקה
 2 מלפפון עם קליפה
 1 בצל סגול קטן
 1 גזר או סלק צהוב או שניהם
 20 עלי נענע
 10 גבעולי רשאד או ארגולה
 10 גבעולי פטרוזיליה
 12 קוביות קרח
 חצי כוס מיץ לימון
 שמן זית
 מלח ים

הסלט
1

שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים, מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת, מוסיפה את הקרח

הדג
2

הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות

הגשה
3

צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, נתח דג, כף

Ingredients

 400 גרם סטייק פלמידה עבה מדג גדול
חומרים לסלט
 12 עגבניות ועגבניות שרי מכמה סוגים
 1 פלפל רומירו אדום \ שושקה
 2 מלפפון עם קליפה
 1 בצל סגול קטן
 1 גזר או סלק צהוב או שניהם
 20 עלי נענע
 10 גבעולי רשאד או ארגולה
 10 גבעולי פטרוזיליה
 12 קוביות קרח
 חצי כוס מיץ לימון
 שמן זית
 מלח ים

Directions

הסלט
1

שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים, מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת, מוסיפה את הקרח

הדג
2

הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות

הגשה
3

צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, נתח דג, כף

פלמידה צרובה וסלט מים
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לברק על העור

לברק על העור

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל מאוד להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

לביבות סלמון ושקדים

לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים חיבים להיות טרים וסגורים הפתוחים לפח. שנופל לידי אוצר כזה אני עושה מעט, ארוחה שאוכלות בידים עם מלא רוטב. זו חייה שנאכלת בשלמותה עם המון נוטריאנטים

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

דגים בטמפורה

דגים בטמפורה

זו מנה מנחמת, בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. זה שווה משהו אפילו שבריא זה לא

פורל במעטפה

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

$