פלמידה צרובה וסלט מים

גספצ'ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן.

הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג.

מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת. אז אמרתי וויתרתי

ככה עושה

פלמידה צרובה וסלט מים

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה התססה10 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
soyfree

מרכיבים

  • 400 גרם סטייק פלמידה עבה מדג גדול

לסלט

  • 12 עגבניות ועגבניות שרי מכמה סוגים
  • 1 פלפל רומירו אדום שושקה
  • 2 מלפפון עם קליפה
  • 1 בצל סגול קטן
  • 1 גזר או סלק צהוב או שניהם
  • 20 עלי נענע
  • 10 גבעולי רשאד או ארגולה
  • 10 גבעולי פטרוזיליה
  • 12 קוביות קרח
  • ½ כוס מיץ לימון
  • שמן זית
  • מלח ים

הכנות

הסלט

  • כדאי שהסלט יהיה עז טעמים כדי שכאשר הקרח ידלל את הרוטב עדין תשאר עוצמה. הכיף שמביס לביס הרוטב משתנה
  • שוטפת את הירקות, מתישבת לחתוך בניחותא, חיתוך לקוביות קטנות וקיצוץ דק של העשבים
  • מוסיפה מלח לימון ושמן זית ומערבבת את הקרח מוסיפה שהדג מוכן

הדג

  • הנתח של הדג חשוב כאן, כי אני מנסה לשמור על עסיסיות, לכן ביקשתי סטייק עבה וחילקתי אותו לארבע נתחים סביב העצם הראשית
    מלהיטה מחבת ברזל, משמנת את הדג וממליחה, צולה תוך הפיכה לכל אחת מהפיאות של הנתח, לוקח כמה דקות

הגשה

  • צלחת עמוקה, הרבה מהסלט והנוזלים שלו, קרח, נתח דג, כף
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן