פיצה פסטו

17/05/2021

כיף פיצה! בצק עם קצת קמח שקדים בלי ביצים, פסטו לרוטב וטופינג של פרמזן שלא מתאים לכולן וזיתים שחורים

תבנית תנור רגילה. שש מנות 8.6 גרם פחמימה וסיבים במנה

Prep Time20 minsCook Time25 mins

לקראסט
 כרובית קטנה או חצי כרובית שהתישנה
 250 גרם עוף טחון
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 1 כוס פסטו פטרוזליה
 50 גרם פרוסות פרמזן דקיקות
 עלי אורגנו או זעתר מיובש
 בצל סגול פרוס דק
 10 זיתים שחורים

להכנת הקרסט
1

היתה לי חצי כרובית קצת עיפה, אז ניקיתי קצת הפרדתי לפרחים ולסיר קטן לבישול של כרבע שעה עד שקצת רך, אבל לא מתפורר.
מעבירה לקרש חיתוך גדול ובעזרת מזלג מועכת ככה שנשארים קצת גושים

2

מעבירה את פתיתי הכרובית לקערה ומוסיפה את העוף הטחון וקצת קמח שקדים ומלח, לשה טוב עד שנוצר בצק דביק
קמח שקדים אפשר להחליף במעט קמח קוקוס, זה נועד בעיקר לקלוט את המיצים שיוצאים מהעוף באפיה

3

את התערובת משטחת על נייר אפיה, מתדלת שיהיה דק ואחיד
מעבירה לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות
אופה עד שהעוף מתגבש והקרסט יציב ואפשר להפוך אותו

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
הפסטו הפעם היה חבילה פטרוזיליה חתוכה גס עם קצת גבעולים, חצי כוס שמן זית סורי עז טעם, שן שום שלימה ומעט בלסמי. הכל לכוס של הנינג'ה לעירבול טוב
מורחת על התחתית
מעל מניחה פרוסות דקיקות של פרמזן, לא מתאים למי שרגישה לחלב, אפשר להחליף בפרוסות דקיקות של נקניק יבש
מפזרת גם מלא זיתים שחורים ועלים יבשים של אורגנו
מחזירה לתנור לעוד עשר דקות להשחמה טובה

Ingredients

לקראסט
 כרובית קטנה או חצי כרובית שהתישנה
 250 גרם עוף טחון
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 1 כוס פסטו פטרוזליה
 50 גרם פרוסות פרמזן דקיקות
 עלי אורגנו או זעתר מיובש
 בצל סגול פרוס דק
 10 זיתים שחורים

Directions

להכנת הקרסט
1

היתה לי חצי כרובית קצת עיפה, אז ניקיתי קצת הפרדתי לפרחים ולסיר קטן לבישול של כרבע שעה עד שקצת רך, אבל לא מתפורר.
מעבירה לקרש חיתוך גדול ובעזרת מזלג מועכת ככה שנשארים קצת גושים

2

מעבירה את פתיתי הכרובית לקערה ומוסיפה את העוף הטחון וקצת קמח שקדים ומלח, לשה טוב עד שנוצר בצק דביק
קמח שקדים אפשר להחליף במעט קמח קוקוס, זה נועד בעיקר לקלוט את המיצים שיוצאים מהעוף באפיה

3

את התערובת משטחת על נייר אפיה, מתדלת שיהיה דק ואחיד
מעבירה לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות
אופה עד שהעוף מתגבש והקרסט יציב ואפשר להפוך אותו

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
הפסטו הפעם היה חבילה פטרוזיליה חתוכה גס עם קצת גבעולים, חצי כוס שמן זית סורי עז טעם, שן שום שלימה ומעט בלסמי. הכל לכוס של הנינג'ה לעירבול טוב
מורחת על התחתית
מעל מניחה פרוסות דקיקות של פרמזן, לא מתאים למי שרגישה לחלב, אפשר להחליף בפרוסות דקיקות של נקניק יבש
מפזרת גם מלא זיתים שחורים ועלים יבשים של אורגנו
מחזירה לתנור לעוד עשר דקות להשחמה טובה

פיצה פסטו

פיצה פסטו

17/05/2021

כיף פיצה! בצק עם קצת קמח שקדים בלי ביצים, פסטו לרוטב וטופינג של פרמזן שלא מתאים לכולן וזיתים שחורים

תבנית תנור רגילה. שש מנות 8.6 גרם פחמימה וסיבים במנה

Prep Time20 minsCook Time25 mins

לקראסט
 כרובית קטנה או חצי כרובית שהתישנה
 250 גרם עוף טחון
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 1 כוס פסטו פטרוזליה
 50 גרם פרוסות פרמזן דקיקות
 עלי אורגנו או זעתר מיובש
 בצל סגול פרוס דק
 10 זיתים שחורים

להכנת הקרסט
1

היתה לי חצי כרובית קצת עיפה, אז ניקיתי קצת הפרדתי לפרחים ולסיר קטן לבישול של כרבע שעה עד שקצת רך, אבל לא מתפורר.
מעבירה לקרש חיתוך גדול ובעזרת מזלג מועכת ככה שנשארים קצת גושים

2

מעבירה את פתיתי הכרובית לקערה ומוסיפה את העוף הטחון וקצת קמח שקדים ומלח, לשה טוב עד שנוצר בצק דביק
קמח שקדים אפשר להחליף במעט קמח קוקוס, זה נועד בעיקר לקלוט את המיצים שיוצאים מהעוף באפיה

3

את התערובת משטחת על נייר אפיה, מתדלת שיהיה דק ואחיד
מעבירה לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות
אופה עד שהעוף מתגבש והקרסט יציב ואפשר להפוך אותו

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
הפסטו הפעם היה חבילה פטרוזיליה חתוכה גס עם קצת גבעולים, חצי כוס שמן זית סורי עז טעם, שן שום שלימה ומעט בלסמי. הכל לכוס של הנינג'ה לעירבול טוב
מורחת על התחתית
מעל מניחה פרוסות דקיקות של פרמזן, לא מתאים למי שרגישה לחלב, אפשר להחליף בפרוסות דקיקות של נקניק יבש
מפזרת גם מלא זיתים שחורים ועלים יבשים של אורגנו
מחזירה לתנור לעוד עשר דקות להשחמה טובה

Ingredients

לקראסט
 כרובית קטנה או חצי כרובית שהתישנה
 250 גרם עוף טחון
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 1 כוס פסטו פטרוזליה
 50 גרם פרוסות פרמזן דקיקות
 עלי אורגנו או זעתר מיובש
 בצל סגול פרוס דק
 10 זיתים שחורים

Directions

להכנת הקרסט
1

היתה לי חצי כרובית קצת עיפה, אז ניקיתי קצת הפרדתי לפרחים ולסיר קטן לבישול של כרבע שעה עד שקצת רך, אבל לא מתפורר.
מעבירה לקרש חיתוך גדול ובעזרת מזלג מועכת ככה שנשארים קצת גושים

2

מעבירה את פתיתי הכרובית לקערה ומוסיפה את העוף הטחון וקצת קמח שקדים ומלח, לשה טוב עד שנוצר בצק דביק
קמח שקדים אפשר להחליף במעט קמח קוקוס, זה נועד בעיקר לקלוט את המיצים שיוצאים מהעוף באפיה

3

את התערובת משטחת על נייר אפיה, מתדלת שיהיה דק ואחיד
מעבירה לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות
אופה עד שהעוף מתגבש והקרסט יציב ואפשר להפוך אותו

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
הפסטו הפעם היה חבילה פטרוזיליה חתוכה גס עם קצת גבעולים, חצי כוס שמן זית סורי עז טעם, שן שום שלימה ומעט בלסמי. הכל לכוס של הנינג'ה לעירבול טוב
מורחת על התחתית
מעל מניחה פרוסות דקיקות של פרמזן, לא מתאים למי שרגישה לחלב, אפשר להחליף בפרוסות דקיקות של נקניק יבש
מפזרת גם מלא זיתים שחורים ועלים יבשים של אורגנו
מחזירה לתנור לעוד עשר דקות להשחמה טובה

פיצה פסטו

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: מאפים מלוחים

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ' בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

גיוזה פליאו AIP Jiaozi

גיוזה פליאו AIP Jiaozi

כיסונים מאודים מלאי טעם פרוטוקולים לגמרי. פינוק לרגעים מיוחדים, וכן אפשר להכין כמות ולהקפיא

טורטיות קסאבה פליאו

טורטיות קסאבה פליאו

טורטיות קטנות מקמח קסאבה, מעולות לגלגל בהם ממרחים וירקות, נשמרות גמישות בעטיפת בד כמה שעות. מעולות לטאקו או לניגוב.

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם