פיצה מרינרה דלת פחמימות

| 6/11/2020

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה.
הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים

השרימפס ניראים כמו גבינה שלא נמסה, מי שלא בענין גם סרדינים יתאימו

סלייס של פיצה מרינרה דלת פחמימות

קטגוריה: מאפים מלוחים
כמותזמן הכנה
תבנית תנור רגילהכשעה

לקראסט
 3 כוסות כרובית מגורדת לפתיתים קטנים
 חצי סלק קטן מגורד דק
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 3 כפות פסטו
 6 שרימפס טרים חתוכים לאורך ולמקטעים
 12 עלי בזיליקום טרים
 1 פילפל כבוש צהוב
 בצל סגול פרוס דק
 4 עגבניות שרי, לא חובה
 10 זיתים שחורים
 צלפים אנצובי

להכנת הקרסט
1

אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול

2

מודדת שלוש כוסות, מעבירה את המסה למגבת נקיה וסוחטת להוציא את הנוזלים
מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח
לשה. המרקם צריך לצאת יציב

3

מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת
את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה

Ingredients

לקראסט
 3 כוסות כרובית מגורדת לפתיתים קטנים
 חצי סלק קטן מגורד דק
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 3 כפות פסטו
 6 שרימפס טרים חתוכים לאורך ולמקטעים
 12 עלי בזיליקום טרים
 1 פילפל כבוש צהוב
 בצל סגול פרוס דק
 4 עגבניות שרי, לא חובה
 10 זיתים שחורים
 צלפים אנצובי

Directions

להכנת הקרסט
1

אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול

2

מודדת שלוש כוסות, מעבירה את המסה למגבת נקיה וסוחטת להוציא את הנוזלים
מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח
לשה. המרקם צריך לצאת יציב

3

מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת
את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה

פיצה מרינרה

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

קראסט לפיצה מרינרה
פיצה מרינרה דלה בפחמימות

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: מאפים מלוחים

גאלט בצל סגול ללא גלוטן

גאלט בצל סגול ללא גלוטן

אני אוהבת מרק בצל ועוגה פריכה. הגאלט הפרוע הזה, יש בו בצלים סגולים מקורמלים בסבלנות עד לריבת בצל סמיכה. הבצק מקמח קסאווה וחמאה, פריך ויציב. מתוק, מלוח ונמס בפה

קיש כרישה וסלמון

קיש כרישה וסלמון

כרישות צעירות הן נפלאות, ריכוך קל בחלב קוקוס מתובל וזה ירק מפתיע בעדינות שלו. היה שישי בערב אז הוספנו פרחים של דג סלמון ובצק קריספי משקדים לפינוק. חגיגי ועדין