פיצה כרובית מרינרה דלת פחמימות

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה. הבסיס פיצה כרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים

בטופינג חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס, מי שלא בענין גם סרדינים יתאימו

פיצה מרינרה פיצה כרובית דלה בפחמימות

ככה עושה

פיצה כרובית מרינרה דלת פחמימות

הכנות20 minutes
זמן בישול אפיה התססה35 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
milkfree
glutenfree

מרכיבים

לקראסט

  • 3 כוסות כרובית מגורדת לפתיתים קטנים
  • חצי סלק קטן מגורד דק
  • 2 ביצים אורגניות
  • חצי כוס קמח שקדים
  • מעט מלח אטלנטי

לטופינג

  • 3 כפות פסטו
  • 6 שרימפס טרים חתוכים לאורך ולמקטעים
  • 12 עלי בזיליקום טרים
  • 1 פילפל כבוש צהוב
  • בצל סגול פרוס דק
  • 4 עגבניות שרי, לא חובה
  • 10 זיתים שחורים
  • צלפים אנצובי

הכנות

להכנת קרסט פיצה כרובית

  • אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
    אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול
  • מודדת שלוש כוסות, מעבירה את המסה למגבת נקיה וסוחטת להוציא את הנוזלים
    מוסיפה ביצה, קמח שקדים ומלח. לשה. המרקם צריך לצאת יציב
  • מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת
    את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
    מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות
  • בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
    מוציאה ומעבירה לקרש
    מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
    ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג
    קראסט לפיצה מרינרה

טופינג

  • מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
    מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
    מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
    מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
    אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן