פיצה מרינרה

|

6/11/2020

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים

תבנית תנור רגילה

Prep Time40 minsCook Time35 mins

לקראסט
 3 כוסות כרובית מגורדת לפתיתים קטנים
 חצי סלק קטן מגורד דק
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 3 כפות פסטו
 6 שרימפס טרים חתוכים לאורך ולמקטעים
 12 עלי בזיליקום טרים
 1 פילפל כבוש צהוב
 בצל סגול פרוס דק
 4 עגבניות שרי, לא חובה
 10 זיתים שחורים
 צלפים \ אנצובי

להכנת הקרסט
1

אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול

2

מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח
לשה. המרקם צריך לצאת יציב

3

מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה

Ingredients

לקראסט
 3 כוסות כרובית מגורדת לפתיתים קטנים
 חצי סלק קטן מגורד דק
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 3 כפות פסטו
 6 שרימפס טרים חתוכים לאורך ולמקטעים
 12 עלי בזיליקום טרים
 1 פילפל כבוש צהוב
 בצל סגול פרוס דק
 4 עגבניות שרי, לא חובה
 10 זיתים שחורים
 צלפים \ אנצובי

Directions

להכנת הקרסט
1

אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול

2

מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח
לשה. המרקם צריך לצאת יציב

3

מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה

פיצה מרינרה

פיצה מרינרה

|

6/11/2020

תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים

תבנית תנור רגילה

Prep Time40 minsCook Time35 mins

לקראסט
 3 כוסות כרובית מגורדת לפתיתים קטנים
 חצי סלק קטן מגורד דק
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 3 כפות פסטו
 6 שרימפס טרים חתוכים לאורך ולמקטעים
 12 עלי בזיליקום טרים
 1 פילפל כבוש צהוב
 בצל סגול פרוס דק
 4 עגבניות שרי, לא חובה
 10 זיתים שחורים
 צלפים \ אנצובי

להכנת הקרסט
1

אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול

2

מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח
לשה. המרקם צריך לצאת יציב

3

מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה

Ingredients

לקראסט
 3 כוסות כרובית מגורדת לפתיתים קטנים
 חצי סלק קטן מגורד דק
 2 ביצים אורגניות
 חצי כוס קמח שקדים
 מעט מלח אטלנטי
לטופינג
 3 כפות פסטו
 6 שרימפס טרים חתוכים לאורך ולמקטעים
 12 עלי בזיליקום טרים
 1 פילפל כבוש צהוב
 בצל סגול פרוס דק
 4 עגבניות שרי, לא חובה
 10 זיתים שחורים
 צלפים \ אנצובי

Directions

להכנת הקרסט
1

אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול

2

מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח
לשה. המרקם צריך לצאת יציב

3

מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות

4

בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה
מוציאה ומעבירה לקרש
מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית
ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג

טופינג
5

מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה

פיצה מרינרה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *