


פיצה מרינרה
תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים
אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול
מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח. המרקם צריך לצאת יציב
מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות
בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה. מוציאה ומעבירה לקרש, מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית, ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג
מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה
Ingredients
Directions
אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול
מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח. המרקם צריך לצאת יציב
מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות
בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה. מוציאה ומעבירה לקרש, מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית, ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג
מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה

פיצה מרינרה
תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים
אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול
מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח. המרקם צריך לצאת יציב
מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות
בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה. מוציאה ומעבירה לקרש, מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית, ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג
מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה
Ingredients
Directions
אם יש שארית של אורז כרובית זה בסיס מושלם
אם לא טוחנת את הכרובית והסלק במעבד מזון בפולסים, יצאו פתיתי שדומים לקוסקוס סגול
מודדת שלוש כוסות, מוסיפה ביצה קמח שקדים ומלח. המרקם צריך לצאת יציב
מניחה נייר אפיה על תבנית תנור סטנדרטית, משמנת. את התערובת משטחת ככה שתגיע לכל הדפנות ותיהיה אחידה בגובהה ושטוחה
מכניסה לתנור מחומם בטמפרטורה של 200 מעלות ל20 עד 25 דקות
בודקת שהשולים השחימו והתחתית יבשה. מוציאה ומעבירה לקרש, מניחה נייר אפיה נוסף על הצד האפוי והופכת חזרה לתוך התבנית, ככה קל לקלף את הנייר. זה הקראסט, עליו בא הרוטב והטופינג
מורחת את הקראסט בשיכבה דקה של פסטו
מניחה מעל חתיכות של שרימפס, בתפקיד המוצרלה שלעולם לא תימס
מסביב מפזרת זיתים שחורים מגולענים, בצל סגול, עלי בזיליקום, וחתיכות פלפל צהוב כבוש, אפשר גם עגבניות שרי למי שהחזירה, צלפים וחתיכות אנצובי
מי שלא אוכלת שרימפס אפשר לפתוח קופסת סרדינים ולהשתמש בהם באותה צורה. הרעיון הוא ים וטעמים עזים
אופה עוד 10 דקות בשליש העליון בחום גבוהה



לחם שקדים
כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

לאפה מקמח קסאבה ושקדים
לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם

לחם טחינה וגרעינים
כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

אמפנדס
מענין שמתכון מסורתי לאמפנדס הוא מקמח קסאבה ידידנו. בצק דק עמוס בבשר שמן, מתברר שבצק קסאבה אוהב שמן. אחד הטובים

קלצונה
מנפלאות הבטטה הלבנה. קלצו’נה אשכרה קריספית ממש, הפעם במילוי בשר וזיתים

פטאייר
מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. פטאייר בגירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

נאגטס אינסייד אאוט
בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

מנקיש – פיתה עם זעתר
פיתה עם זעתר זה די ביסיק לאיכות חיים טובה, קצת התעסקות אבל תוצאה מאוד מספקת

לחם ברוקולי שטוח
לחם ברוקולי שטוח למי שהחזירה ביצים, סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בעיקר המון ברוקולי וקצת ביצים
המתכון במקור של
greenkitchenstories.com
0 Comments