פיצה זוקיני פפרוני סלייס

פיצה זוקיני פפרוני

ראיתי את ליזה פאנלים מכינה דף קישואים שניראה טעים, רק עם קמח. הדבר התמים הזה, הוא בעצם טופינג, היפוך תפקידים, כי תכלס יש פה פוטנציל לפיצה זוקיני, אם אין בצק בתזונה הזו למה לא לתת לטופינג את כל הבמה

נכון הפיצה הזו היא כולה טופינג, אפשר לומר דבל טופינג לכן כשמגיעים לגבינה ולעגבניה אפשר לרווח ולקבל גם קלילות

מגש פיצה זוריני פפרוני

פיצה זוקיני

חשוב לפרוס דק את הקישואים, כדי לקבל פיצה זוקיני אנחנו בעצם מיצרות מניפה של פרוסות קישואים דקיקות, אחת על השניה שהחפיפה בניהם נותנת מיבנה. הן מודבקות במעט דבק שקדים… כן כן, תערובת דלילה של קמח אורז מלא וקמח שקדים

בענין קמח אורז, זה המלא יתן יותר טעם. רק זהירות שהוא פוגש במים רותחים הוא מתנהג מוזר, אז מים פושרים

את היחסים בין הקמחים כדאי לשמור, ניסיתי כל מיני, השילוב הזה עובד, גם לקראנצ' וגם לטעם.

הלחות של המאפה גבוהה מאוד, אלו קישואים, לכן אין מנוס מאפיה כפולה. היפוך כבר אמרניו, אפיה של צד אחד על נייר אפיה משומן ואז להפוך ולתת לצד השני עוד עשר דקות יחד עם הטופינג

התאמות וגיוונים

כדי לקבל פיצה קריספית חשוב שהבלילה תהיה דקה. שני זוקיני בינונים ובצל קטן זו מידה מעולה

טבעונים פשוט פרוסות עגבניה גבינה טבעונית אהובה וזיתים שחורים יצא מושלם

 מי שלא סבבה עם עגבניות פטריות יבואו כאן טוב כטופינג במקום או מעט נומאטו

מי שלא סבבה עם גבינה לא נורא רק פפרוני או כל נקניק שמן אחר יתן תוצאה טובה

לפיצה הזו צריך קצת דבק לזוקיני, קמח שקדים וקמח אורז והם לא בשלב הראשון של פרוטוקול פליאו אוטואימוני. פיצה פסטו תעבוד גם בשלב הראשון

ככה עושה

פיצה זוקיני פפרוני

מתאים לתזונהחופשי מגלוטן | פליאו
הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה50 minutes
מנות6 סליסים
חופשי מאלרגנים
egg free
soyfree
glutenfree

מרכיבים

  • 3 זוקיני פרוסים דק
  • 1 בצל בינוני פרוס דק
  • פלפל שחור ומלח
  • ¾ כוס קמח אורז מלא 75ג
  • ¾ כוס קמח שקדים 75ג
  • ¼ כוס שמן זית
  • כוסות מים חמימים 350 מיל
  • שמן זית לתבנית

טופינג

  • 10 עגבניות שרי מכל מני צבעים פרוסות
  • 3 כפות גבינת עיזים קשה מגורדת
  • 1 או כדור מוצרלה פרוס
  • 10 פרוסות פפרוני

הכנות

  • מחממת תנור ל200 מעלות
    מתחילה בחיתוך לטבעות דקיקות של הזוקיני, הכי נוח במנדולינה או על פומפיה עומדת. אפשר גם ביד טבעות דקיקות. אין צורך לקלוף
    אם הזוקיני גדולים בינונים יספיקו שניים.
    את אותו הדבר עושה גם לבצל אחד בינוני, דקיק.
    פרוסות זוקיני ובצל פרוסות
  • בקערה ניפרדת מערבבת את הקמחים, מלח, פלפל שחור, רוזמרין קצוץ ואז מוסיפה את השמן מעורבב במים. המים כדאי שיהיו חמימים. מים רותחים מגיבים עם קמח אורז וזה פחות נוח. זו עיסה דלילה ככה זה טוב
  • מעבירה את פרוסות הזוקיני והבצל לתערובת הדלילה.
    על תבנית תנור רגיל מניחה נייר אפיה ומשמנת אותו. את הבלילה מעבירה לתבנית ומשטחת. כדאי לשים שהמרכז לא עבה מהשולים, יש לתבניות נטיה כזו.
    כדי לקבל בסיס קריספי מספיקה שיכבה דקה.
    מורידה את החום ל180 ומכניסה למרכז התנור בלי טורבו
    ממתינה חצי שעה
  • בחלוף הזמן מוציאה ומשאירה את התנור דלוק
    עכשיו צריך להפוך את המאפה. משמנת נייר אפיה ומניחה את הצד המשומן על המאפה. מניחה מעל קרש גדול או תבנית נוספת שמכסה את המאפה כולו והופכת.
    מחליקה חזרה את המאפה לתבנית. עכשיו יש שני נירות, החדש למטה. בעדינות מקלפת את הנייר הראשון מפני השטח של המאפה. יתכן וחלקים עוד רטובים, לא נורא, אפשר להעזר בגב של סכין
    פיצה זוקיני היפוך
  • עכשיו מגיע החלק הכיפי של הטופינג. אני פורסת עגבניה וכמה עגבניות שרי ומניחה מעל. מפזרת גם כמה כפות של גבינת עיזים מגורדת דק ופרוסות של פפרוני.
    טופינג עגבניה גבינת עיזים ופפרוני
  • מכניסה לתנור לעוד כעשר דקות. אני נוטה לשרוף את השולים. ממתינה בסבלנות כמה דקות כי ככה טוב לבצק וזהו. פיצה.
    הללויה
    מגש פיצה זוריני פפרוני
  • אפשר לתת לפיצה גם לוק של פיצה עגולה עם טופינג של מוצרלה עובדת מעולה, רק לא להעמיס, קליל ברמזים של טעם. זה הסוד פה
פיצה זוקיני פפרוני
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן

סדנת כבושים פרוביוטיים

בואו ללמוד להתסיס.

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן