פיצה זוקיני
חשוב לפרוס דק את הקישואים, כדי לקבל פיצה זוקיני אנחנו בעצם מיצרות מניפה של פרוסות קישואים דקיקות, אחת על השניה שהחפיפה בניהם נותנת מיבנה. הן מודבקות במעט דבק שקדים… כן כן, תערובת דלילה של קמח אורז מלא וקמח שקדים
בענין קמח אורז, זה המלא יתן יותר טעם. רק זהירות שהוא פוגש במים רותחים הוא מתנהג מוזר, אז מים פושרים
את היחסים בין הקמחים כדאי לשמור, ניסיתי כל מיני, השילוב הזה עובד, גם לקראנצ' וגם לטעם.
הלחות של המאפה גבוהה מאוד, אלו קישואים, לכן אין מנוס מאפיה כפולה. היפוך כבר אמרניו, אפיה של צד אחד על נייר אפיה משומן ואז להפוך ולתת לצד השני עוד עשר דקות יחד עם הטופינג
התאמות וגיוונים
כדי לקבל פיצה קריספית חשוב שהבלילה תהיה דקה. שני זוקיני בינונים ובצל קטן זו מידה מעולה
טבעונים פשוט פרוסות עגבניה גבינה טבעונית אהובה וזיתים שחורים יצא מושלם
מי שלא סבבה עם עגבניות פטריות יבואו כאן טוב כטופינג במקום או מעט נומאטו
מי שלא סבבה עם גבינה לא נורא רק פפרוני או כל נקניק שמן אחר יתן תוצאה טובה
לפיצה הזו צריך קצת דבק לזוקיני, קמח שקדים וקמח אורז והם לא בשלב הראשון של פרוטוקול פליאו אוטואימוני. פיצה פסטו תעבוד גם בשלב הראשון