פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

הכנות15 minsזמן בישול30 mins

 1 דג פורל במשקל של כחצי קילו
 2 כוסות של ירקות חתוכים לקוביות
 3 שיני שום
 חופן עלי בזיליקום או פטרוזיליה
 חצי כוס שמן זית
 מלח אטלנטי
 2 נירות אפיה

1

את הפורל שוטפת ומיבשת על נירות מטבח. חותכת שמונה עד עשרה חריצים לרוחב הדג משני הצדדים, החריצים מסיעים לבישול ולהחדרת הטעמים
בעלי ומכתש כותשת את עלי הבזיליקום (עם אין אפשר פטרוזיליה) חצי כפית מלח, שלוש שיני שום. עד למישחה גבישית ומוסיפה קצת שמן זית וממשיכה לכתוש, המשחה צריכה לצאת נוחה להחדרה לחריצים
בפירקס או תבנית לתנור פורסת ניר אפיה, משמנת ומניחה את הדג במרכז, מכניסה את המשחה לחריצים בשני הצדדים
את הירקות חותכת למקטעים של ביס שיהיו רכים יחד עם הדג. השתמשתי כאן בדלעת קישואים וברוקולי, כל שילוב של ירקות קשים יתאים. כשתי כוסות. לירקות מוסיפה מלח אטלנטי ושמן זית ומערבבת. מניחה מסביב לדג

אריזה ואפיה
2

בעבר היתי מכינה עם נייר אלומיניום ומעליו נייר אפיה, כדי שהאלומניום לא יבוא במגע עם הדג. אני מוצאת שיותר פשוט להניח מעל נייר נוסף ולקפל את השולים יחד ככה ששני הנירות יתחברו . זו לא אריזה הרמטית אבל תספיק
אופה ב200 מעלות כעשרים וחמש דקות
מוציאה ומורידה את הנייר העליון, בודקת האם הדג ניפרד בקלות מהאידרה, סימן שמוכן. אפשר להכניס להשחמה לקצת גריל או לאכול ככה

Ingredients

 1 דג פורל במשקל של כחצי קילו
 2 כוסות של ירקות חתוכים לקוביות
 3 שיני שום
 חופן עלי בזיליקום או פטרוזיליה
 חצי כוס שמן זית
 מלח אטלנטי
 2 נירות אפיה

Directions

1

את הפורל שוטפת ומיבשת על נירות מטבח. חותכת שמונה עד עשרה חריצים לרוחב הדג משני הצדדים, החריצים מסיעים לבישול ולהחדרת הטעמים
בעלי ומכתש כותשת את עלי הבזיליקום (עם אין אפשר פטרוזיליה) חצי כפית מלח, שלוש שיני שום. עד למישחה גבישית ומוסיפה קצת שמן זית וממשיכה לכתוש, המשחה צריכה לצאת נוחה להחדרה לחריצים
בפירקס או תבנית לתנור פורסת ניר אפיה, משמנת ומניחה את הדג במרכז, מכניסה את המשחה לחריצים בשני הצדדים
את הירקות חותכת למקטעים של ביס שיהיו רכים יחד עם הדג. השתמשתי כאן בדלעת קישואים וברוקולי, כל שילוב של ירקות קשים יתאים. כשתי כוסות. לירקות מוסיפה מלח אטלנטי ושמן זית ומערבבת. מניחה מסביב לדג

אריזה ואפיה
2

בעבר היתי מכינה עם נייר אלומיניום ומעליו נייר אפיה, כדי שהאלומניום לא יבוא במגע עם הדג. אני מוצאת שיותר פשוט להניח מעל נייר נוסף ולקפל את השולים יחד ככה ששני הנירות יתחברו . זו לא אריזה הרמטית אבל תספיק
אופה ב200 מעלות כעשרים וחמש דקות
מוציאה ומורידה את הנייר העליון, בודקת האם הדג ניפרד בקלות מהאידרה, סימן שמוכן. אפשר להכניס להשחמה לקצת גריל או לאכול ככה

פורל במעטפה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

הכנות15 minsזמן בישול30 mins

 1 דג פורל במשקל של כחצי קילו
 2 כוסות של ירקות חתוכים לקוביות
 3 שיני שום
 חופן עלי בזיליקום או פטרוזיליה
 חצי כוס שמן זית
 מלח אטלנטי
 2 נירות אפיה

1

את הפורל שוטפת ומיבשת על נירות מטבח. חותכת שמונה עד עשרה חריצים לרוחב הדג משני הצדדים, החריצים מסיעים לבישול ולהחדרת הטעמים
בעלי ומכתש כותשת את עלי הבזיליקום (עם אין אפשר פטרוזיליה) חצי כפית מלח, שלוש שיני שום. עד למישחה גבישית ומוסיפה קצת שמן זית וממשיכה לכתוש, המשחה צריכה לצאת נוחה להחדרה לחריצים
בפירקס או תבנית לתנור פורסת ניר אפיה, משמנת ומניחה את הדג במרכז, מכניסה את המשחה לחריצים בשני הצדדים
את הירקות חותכת למקטעים של ביס שיהיו רכים יחד עם הדג. השתמשתי כאן בדלעת קישואים וברוקולי, כל שילוב של ירקות קשים יתאים. כשתי כוסות. לירקות מוסיפה מלח אטלנטי ושמן זית ומערבבת. מניחה מסביב לדג

אריזה ואפיה
2

בעבר היתי מכינה עם נייר אלומיניום ומעליו נייר אפיה, כדי שהאלומניום לא יבוא במגע עם הדג. אני מוצאת שיותר פשוט להניח מעל נייר נוסף ולקפל את השולים יחד ככה ששני הנירות יתחברו . זו לא אריזה הרמטית אבל תספיק
אופה ב200 מעלות כעשרים וחמש דקות
מוציאה ומורידה את הנייר העליון, בודקת האם הדג ניפרד בקלות מהאידרה, סימן שמוכן. אפשר להכניס להשחמה לקצת גריל או לאכול ככה

Ingredients

 1 דג פורל במשקל של כחצי קילו
 2 כוסות של ירקות חתוכים לקוביות
 3 שיני שום
 חופן עלי בזיליקום או פטרוזיליה
 חצי כוס שמן זית
 מלח אטלנטי
 2 נירות אפיה

Directions

1

את הפורל שוטפת ומיבשת על נירות מטבח. חותכת שמונה עד עשרה חריצים לרוחב הדג משני הצדדים, החריצים מסיעים לבישול ולהחדרת הטעמים
בעלי ומכתש כותשת את עלי הבזיליקום (עם אין אפשר פטרוזיליה) חצי כפית מלח, שלוש שיני שום. עד למישחה גבישית ומוסיפה קצת שמן זית וממשיכה לכתוש, המשחה צריכה לצאת נוחה להחדרה לחריצים
בפירקס או תבנית לתנור פורסת ניר אפיה, משמנת ומניחה את הדג במרכז, מכניסה את המשחה לחריצים בשני הצדדים
את הירקות חותכת למקטעים של ביס שיהיו רכים יחד עם הדג. השתמשתי כאן בדלעת קישואים וברוקולי, כל שילוב של ירקות קשים יתאים. כשתי כוסות. לירקות מוסיפה מלח אטלנטי ושמן זית ומערבבת. מניחה מסביב לדג

אריזה ואפיה
2

בעבר היתי מכינה עם נייר אלומיניום ומעליו נייר אפיה, כדי שהאלומניום לא יבוא במגע עם הדג. אני מוצאת שיותר פשוט להניח מעל נייר נוסף ולקפל את השולים יחד ככה ששני הנירות יתחברו . זו לא אריזה הרמטית אבל תספיק
אופה ב200 מעלות כעשרים וחמש דקות
מוציאה ומורידה את הנייר העליון, בודקת האם הדג ניפרד בקלות מהאידרה, סימן שמוכן. אפשר להכניס להשחמה לקצת גריל או לאכול ככה

פורל במעטפה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לברק על העור

לברק על העור

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל מאוד להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

לביבות סלמון ושקדים

לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים חיבים להיות טרים וסגורים הפתוחים לפח. שנופל לידי אוצר כזה אני עושה מעט, ארוחה שאוכלות בידים עם מלא רוטב. זו חייה שנאכלת בשלמותה עם המון נוטריאנטים

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

דגים בטמפורה

דגים בטמפורה

זו מנה מנחמת, בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. זה שווה משהו אפילו שבריא זה לא

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

ציר ראשי שרימפס

ציר ראשי שרימפס

הציר הזה מקורו בראשי השרימפס, שהם מלאי טעם וצבע. מתקבל ציר כתום קליל שמשביח כל תבשיל דגים, ובעצמו משמש בסיס נפלא למרקים אסיתים

$