פוקצ'ה דלעת צלויה

17/09/2021

האם זו פוקצ'ה או פשטידה? זה מאפה רך עם טופינג שניתו לחצות אותו ולשים בו מילוי מפנק. יש בו דלעת צלויה עם הרבה טעם, וזרעי דלעת מרוסקים שמוסיפים למרקם

מגש גדול או תבנית תנור רגילה

Prep Time25 minsCook Time20 mins

לפוקצ'ה
 2 כוסות דלעת יפנית או דלעת פרובנס צלויה
 3 ביצים מדיום
 3 כוסות קמח שקדים
 כוס גרעיני דלעת כתושים
 חצי כוס שמן זית
 חופן זיתים שחורים מגולענים
 כפית סודה לשתיה
 כף חומץ תפוחים
  מרווה מיובשת
 כפית מלח
טופינג
 זיתים שחורים
 טבעות בצל סגול
 עלי בזיליקום טריים

1

בימים שאפיתי בקמח רגיל אהבתי לעשות פוקצ'ות, ליצור בצק רך על גבול הנוזלי לקשט במה שבא ולקבל מאפה אורירי שסופג נהדר כל דבר
אז הינה מאפה שעונה להגדרות האלו, האם זו פוקצ'ה? פשטידה עם טופינג? מה זה בעצם חשוב. זה טעים

2

לדלעת הצלויה
דלעת יפנית או דלעת פרובנס דלעת לבנה או כזו שקונים בקוביה כולם יעבדו כאן
קולפת חותכת למקטעים מניחה בתבנית. מברישה בשמן זית בוזקת עשבי תיבול, השתמשתי במרווה כי היא מתאימה לדלעת גם אורגנו או זעתר יעבדו טוב ממליחה שמן זית ולתנור חם לצליה עד שרך ושחום

3

את גרעיני הדלעת טוחנת בנינג'ה, לא לקמח אלה יותר קוטשת כדי לקבל טקסטורה כיפית
בקערה גדולה מערבבת את היבשים (קמח שקדים מלח וזרעי דלעת כתושים) מלבד סודה לשתיה

4

את הדלעת מעבירה לכוס של הנינג'ה וטוחנת, מוסיפה שמן זית
בקערה טורפת שלוש ביצים ומוסיפה את הדלעת הטחונה וזיתים מגולענים קצוצים
מעבירה את תערובת הרטובים לתערובת היבשים

5

מוסיפה את הסודה לשתיה מעל הרטובים ומיד מטפטפת מעל כף של חומץ תפוחים. עוזר לטפיחה טובה, מערבבת במהירות

6

מעבירה לתבנית מרופדת בניר אפיה
משטחת את התערובת, משתדלת שיהיה אחיד

7

קישוטים
מפזרת מעל זיתים, טבעות בצל, עלי בזיליקום ושפע של שמן זית
אפשר לשים מה שבא

8

אופה כ-25 דקות על 180 מעלות טורבו

Ingredients

לפוקצ'ה
 2 כוסות דלעת יפנית או דלעת פרובנס צלויה
 3 ביצים מדיום
 3 כוסות קמח שקדים
 כוס גרעיני דלעת כתושים
 חצי כוס שמן זית
 חופן זיתים שחורים מגולענים
 כפית סודה לשתיה
 כף חומץ תפוחים
  מרווה מיובשת
 כפית מלח
טופינג
 זיתים שחורים
 טבעות בצל סגול
 עלי בזיליקום טריים

Directions

1

בימים שאפיתי בקמח רגיל אהבתי לעשות פוקצ'ות, ליצור בצק רך על גבול הנוזלי לקשט במה שבא ולקבל מאפה אורירי שסופג נהדר כל דבר
אז הינה מאפה שעונה להגדרות האלו, האם זו פוקצ'ה? פשטידה עם טופינג? מה זה בעצם חשוב. זה טעים

2

לדלעת הצלויה
דלעת יפנית או דלעת פרובנס דלעת לבנה או כזו שקונים בקוביה כולם יעבדו כאן
קולפת חותכת למקטעים מניחה בתבנית. מברישה בשמן זית בוזקת עשבי תיבול, השתמשתי במרווה כי היא מתאימה לדלעת גם אורגנו או זעתר יעבדו טוב ממליחה שמן זית ולתנור חם לצליה עד שרך ושחום

3

את גרעיני הדלעת טוחנת בנינג'ה, לא לקמח אלה יותר קוטשת כדי לקבל טקסטורה כיפית
בקערה גדולה מערבבת את היבשים (קמח שקדים מלח וזרעי דלעת כתושים) מלבד סודה לשתיה

4

את הדלעת מעבירה לכוס של הנינג'ה וטוחנת, מוסיפה שמן זית
בקערה טורפת שלוש ביצים ומוסיפה את הדלעת הטחונה וזיתים מגולענים קצוצים
מעבירה את תערובת הרטובים לתערובת היבשים

5

מוסיפה את הסודה לשתיה מעל הרטובים ומיד מטפטפת מעל כף של חומץ תפוחים. עוזר לטפיחה טובה, מערבבת במהירות

6

מעבירה לתבנית מרופדת בניר אפיה
משטחת את התערובת, משתדלת שיהיה אחיד

7

קישוטים
מפזרת מעל זיתים, טבעות בצל, עלי בזיליקום ושפע של שמן זית
אפשר לשים מה שבא

8

אופה כ-25 דקות על 180 מעלות טורבו

פוקצ'ה דלעת צלויה

פוקצ'ה דלעת צלויה

17/09/2021

האם זו פוקצ'ה או פשטידה? זה מאפה רך עם טופינג שניתו לחצות אותו ולשים בו מילוי מפנק. יש בו דלעת צלויה עם הרבה טעם, וזרעי דלעת מרוסקים שמוסיפים למרקם

מגש גדול או תבנית תנור רגילה

Prep Time25 minsCook Time20 mins

לפוקצ'ה
 2 כוסות דלעת יפנית או דלעת פרובנס צלויה
 3 ביצים מדיום
 3 כוסות קמח שקדים
 כוס גרעיני דלעת כתושים
 חצי כוס שמן זית
 חופן זיתים שחורים מגולענים
 כפית סודה לשתיה
 כף חומץ תפוחים
  מרווה מיובשת
 כפית מלח
טופינג
 זיתים שחורים
 טבעות בצל סגול
 עלי בזיליקום טריים

1

בימים שאפיתי בקמח רגיל אהבתי לעשות פוקצ'ות, ליצור בצק רך על גבול הנוזלי לקשט במה שבא ולקבל מאפה אורירי שסופג נהדר כל דבר
אז הינה מאפה שעונה להגדרות האלו, האם זו פוקצ'ה? פשטידה עם טופינג? מה זה בעצם חשוב. זה טעים

2

לדלעת הצלויה
דלעת יפנית או דלעת פרובנס דלעת לבנה או כזו שקונים בקוביה כולם יעבדו כאן
קולפת חותכת למקטעים מניחה בתבנית. מברישה בשמן זית בוזקת עשבי תיבול, השתמשתי במרווה כי היא מתאימה לדלעת גם אורגנו או זעתר יעבדו טוב ממליחה שמן זית ולתנור חם לצליה עד שרך ושחום

3

את גרעיני הדלעת טוחנת בנינג'ה, לא לקמח אלה יותר קוטשת כדי לקבל טקסטורה כיפית
בקערה גדולה מערבבת את היבשים (קמח שקדים מלח וזרעי דלעת כתושים) מלבד סודה לשתיה

4

את הדלעת מעבירה לכוס של הנינג'ה וטוחנת, מוסיפה שמן זית
בקערה טורפת שלוש ביצים ומוסיפה את הדלעת הטחונה וזיתים מגולענים קצוצים
מעבירה את תערובת הרטובים לתערובת היבשים

5

מוסיפה את הסודה לשתיה מעל הרטובים ומיד מטפטפת מעל כף של חומץ תפוחים. עוזר לטפיחה טובה, מערבבת במהירות

6

מעבירה לתבנית מרופדת בניר אפיה
משטחת את התערובת, משתדלת שיהיה אחיד

7

קישוטים
מפזרת מעל זיתים, טבעות בצל, עלי בזיליקום ושפע של שמן זית
אפשר לשים מה שבא

8

אופה כ-25 דקות על 180 מעלות טורבו

Ingredients

לפוקצ'ה
 2 כוסות דלעת יפנית או דלעת פרובנס צלויה
 3 ביצים מדיום
 3 כוסות קמח שקדים
 כוס גרעיני דלעת כתושים
 חצי כוס שמן זית
 חופן זיתים שחורים מגולענים
 כפית סודה לשתיה
 כף חומץ תפוחים
  מרווה מיובשת
 כפית מלח
טופינג
 זיתים שחורים
 טבעות בצל סגול
 עלי בזיליקום טריים

Directions

1

בימים שאפיתי בקמח רגיל אהבתי לעשות פוקצ'ות, ליצור בצק רך על גבול הנוזלי לקשט במה שבא ולקבל מאפה אורירי שסופג נהדר כל דבר
אז הינה מאפה שעונה להגדרות האלו, האם זו פוקצ'ה? פשטידה עם טופינג? מה זה בעצם חשוב. זה טעים

2

לדלעת הצלויה
דלעת יפנית או דלעת פרובנס דלעת לבנה או כזו שקונים בקוביה כולם יעבדו כאן
קולפת חותכת למקטעים מניחה בתבנית. מברישה בשמן זית בוזקת עשבי תיבול, השתמשתי במרווה כי היא מתאימה לדלעת גם אורגנו או זעתר יעבדו טוב ממליחה שמן זית ולתנור חם לצליה עד שרך ושחום

3

את גרעיני הדלעת טוחנת בנינג'ה, לא לקמח אלה יותר קוטשת כדי לקבל טקסטורה כיפית
בקערה גדולה מערבבת את היבשים (קמח שקדים מלח וזרעי דלעת כתושים) מלבד סודה לשתיה

4

את הדלעת מעבירה לכוס של הנינג'ה וטוחנת, מוסיפה שמן זית
בקערה טורפת שלוש ביצים ומוסיפה את הדלעת הטחונה וזיתים מגולענים קצוצים
מעבירה את תערובת הרטובים לתערובת היבשים

5

מוסיפה את הסודה לשתיה מעל הרטובים ומיד מטפטפת מעל כף של חומץ תפוחים. עוזר לטפיחה טובה, מערבבת במהירות

6

מעבירה לתבנית מרופדת בניר אפיה
משטחת את התערובת, משתדלת שיהיה אחיד

7

קישוטים
מפזרת מעל זיתים, טבעות בצל, עלי בזיליקום ושפע של שמן זית
אפשר לשים מה שבא

8

אופה כ-25 דקות על 180 מעלות טורבו

פוקצ'ה דלעת צלויה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לחם שקדים

לחם שקדים

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

שורש סלרי מזוגג במייפל

שורש סלרי מזוגג במייפל

טוב זה מעולה, אפשר לומר סוכריה, פציחה בתחתית ורכה בפנים, מתוק, מלוח עמוק. שורש מטופח בעונתו

סלט גזר ולימון כבוש

סלט גזר ולימון כבוש

גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

ראגו לחי פרה

ראגו לחי פרה

לחי פרה זה בשר מהמממ! מלא קולוגן וריקמות חיבור. יש לו גודל נוח של שתים שלוש מנות והוא טעים ממש. בישול של שעה מרכך אותו מספיק ונוצר ציר גלטיני טעים