פוטטוס בטטה

פוטטוס מבטטה לבנה, בטטה צהובה, בטטה סגולה, ובטטה כתומה.

טעמים קרובים ושונים מספיק כדי ליצור צלחת מנחמת ומענינת שיש בה עושר טעמי צ'יפס, ואת העושר הזה הכי קל למצוא בתחילת החורף

ככה עושה

פוטיטו

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה40 minutes
מנות3
חופשי מאלרגנים
tomatofree

מרכיבים

  • בטטה כתומה
  • בטטה סגולה
  • בטטה צהובה
  • בטטה לבנה
  • שמן זית
  • אבקת שום, מלח ים, אורגנו

הכנות

  • קולפת את הבטטות וחותכת אותן לפרוסות לאורך, את הפרוסות חותכת למקלות אורך, הרעיון הוא ללכת עם כיוון הסיבים. עושה ככה עם שלושת הצבעים
  • מכינה קערה עמוקה ושמה בה חצי כוס שמן זית, כפית שום כתוש, כפית מלח ים וכפית אורגנו זעתר או רוזמרין מקפיצה קצת שכל הבטטות יהיו מצופות
  • ומסדרת על הרשת של התנור, לאקסטר קריספ הבטטות מקבלות אוויר מכל הכיונים או פשוט בתבנית על נייר אפיה אופה על טורבו 30 עד 40 דקות עד שמקבל צבע יפה מוציאה ומניחה לכמה דקות להתיצב אפשר עוד מלח
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineטבעוני . פליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן