פאי רועים דל פחמימות
פאי רועים הוא מאפה שכבות סופר מנחם ורסטילי וטעים. שיכבה של בשר טחון מתובל ומעליו שיכבת פירה כרובית קרימי. הכרובית תורמת מעט פחמימות.
מאפה קטוגני מנחם.
אופציה נוספת היא פירה מבטטות מעל מה שיתן גירסה עם יותר פחמימות שמתאימה לפליאו ופליאו אוטואימוני
מפרקת כרובית ומכניסה את הפרחים למים מומלחים
מרתיחה ומבשלת עד לריכוך
במקביל מכינה את הרוטב. קוצצת בצל, סלרי, פטריות, שום, וגזר
במחבת ברזל שתיכנס אחר כך לתנור מתחילה הטיגון הבשר, יש הרבה שומן שימס ויעזור עם הירקות, שיש צבע טוב מזיזה הצידה ומוסיפה את הבצל, כשמושחם מוסיפה את הירקות
שמושחם וריחני מוסיפה טימין ופטרוזיליה קצוצה
מוסיפה כוס ציר ומכסה על אש קטנה לרבע שעה
בנתיים הכרובית רכה, מסננת וטוחנת למחית חלקה
ממליחה ומוסיפה גיהה או שמן זית
משטחת את הבשר שבמחבת ומעבירה מעל את הפירה
עם מזלג עושה פסים כדי להגדיל את שטח הפנים , מוסיפה זילופים של שמן זית מעל כדי לעזור בהשחמה
מכניסה לתנור בחום גבוהה לכעשרים דקות חצי שעה עד ששחום ומגרה
Ingredients
Directions
מפרקת כרובית ומכניסה את הפרחים למים מומלחים
מרתיחה ומבשלת עד לריכוך
במקביל מכינה את הרוטב. קוצצת בצל, סלרי, פטריות, שום, וגזר
במחבת ברזל שתיכנס אחר כך לתנור מתחילה הטיגון הבשר, יש הרבה שומן שימס ויעזור עם הירקות, שיש צבע טוב מזיזה הצידה ומוסיפה את הבצל, כשמושחם מוסיפה את הירקות
שמושחם וריחני מוסיפה טימין ופטרוזיליה קצוצה
מוסיפה כוס ציר ומכסה על אש קטנה לרבע שעה
בנתיים הכרובית רכה, מסננת וטוחנת למחית חלקה
ממליחה ומוסיפה גיהה או שמן זית
משטחת את הבשר שבמחבת ומעבירה מעל את הפירה
עם מזלג עושה פסים כדי להגדיל את שטח הפנים , מוסיפה זילופים של שמן זית מעל כדי לעזור בהשחמה
מכניסה לתנור בחום גבוהה לכעשרים דקות חצי שעה עד ששחום ומגרה
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

סלט שייטל מישמש ועשבים
פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז
כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

סלט ביצים וכרובית
מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום
בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה
0 תגובות