פאי רועים דל פחמימות

| 16/08/2021

פאי רועים הוא מאפה שכבות סופר מנחם ורסטילי וטעים. שיכבה של בשר טחון מתובל ומעליו שיכבת פירה כרובית קרימי. הכרובית תורמת מעט פחמימות.

מאפה קטוגני מנחם.

אופציה נוספת היא פירה מבטטות מעל מה שיתן גירסה עם יותר פחמימות שמתאימה לפליאו ופליאו אוטואימוני

כמותזמן הכנה
ארבע מנות 60 דקות

לבשר
 500 גרם בשר טחון שמן מגידול מקומי
 1 גזר מגורד דק
 חופן פטריות שיטאקי טריות
 2 מקלות סלרי חתוכים לקוביות קטנות
 1 בצל קצוץ
 4 שיני שום קצוצות
 פטרוזיליה וטימין קצוצים
 כוס ציר עצמות
לפירה
 1 כרובית בינונית
 2 כפות גהיי או שמן זית

1

מפרקת כרובית ומכניסה את הפרחים למים מומלחים
מרתיחה ומבשלת עד לריכוך

2

במקביל מכינה את הרוטב. קוצצת בצל, סלרי, פטריות, שום, וגזר
במחבת ברזל שתיכנס אחר כך לתנור מתחילה הטיגון הבשר, יש הרבה שומן שימס ויעזור עם הירקות, שיש צבע טוב מזיזה הצידה ומוסיפה את הבצל, כשמושחם מוסיפה את הירקות

3

שמושחם וריחני מוסיפה טימין ופטרוזיליה קצוצה
מוסיפה כוס ציר ומכסה על אש קטנה לרבע שעה

4

בנתיים הכרובית רכה, מסננת וטוחנת למחית חלקה
ממליחה ומוסיפה גיהה או שמן זית

5

משטחת את הבשר שבמחבת ומעבירה מעל את הפירה
עם מזלג עושה פסים כדי להגדיל את שטח הפנים , מוסיפה זילופים של שמן זית מעל כדי לעזור בהשחמה

פאי רועים דל פחמימה

6

מכניסה לתנור בחום גבוהה לכעשרים דקות חצי שעה עד ששחום ומגרה

Ingredients

לבשר
 500 גרם בשר טחון שמן מגידול מקומי
 1 גזר מגורד דק
 חופן פטריות שיטאקי טריות
 2 מקלות סלרי חתוכים לקוביות קטנות
 1 בצל קצוץ
 4 שיני שום קצוצות
 פטרוזיליה וטימין קצוצים
 כוס ציר עצמות
לפירה
 1 כרובית בינונית
 2 כפות גהיי או שמן זית

Directions

1

מפרקת כרובית ומכניסה את הפרחים למים מומלחים
מרתיחה ומבשלת עד לריכוך

2

במקביל מכינה את הרוטב. קוצצת בצל, סלרי, פטריות, שום, וגזר
במחבת ברזל שתיכנס אחר כך לתנור מתחילה הטיגון הבשר, יש הרבה שומן שימס ויעזור עם הירקות, שיש צבע טוב מזיזה הצידה ומוסיפה את הבצל, כשמושחם מוסיפה את הירקות

3

שמושחם וריחני מוסיפה טימין ופטרוזיליה קצוצה
מוסיפה כוס ציר ומכסה על אש קטנה לרבע שעה

4

בנתיים הכרובית רכה, מסננת וטוחנת למחית חלקה
ממליחה ומוסיפה גיהה או שמן זית

5

משטחת את הבשר שבמחבת ומעבירה מעל את הפירה
עם מזלג עושה פסים כדי להגדיל את שטח הפנים , מוסיפה זילופים של שמן זית מעל כדי לעזור בהשחמה

פאי רועים דל פחמימה

6

מכניסה לתנור בחום גבוהה לכעשרים דקות חצי שעה עד ששחום ומגרה

פאי רועים דל פחמימות

קישורים – עוד פאי רועים

פאי דייגות כתום

פאי רועים פליאו

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@


0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: בשר בקר. ירקות מצליבים

סלט שייטל מישמש ועשבים

סלט שייטל מישמש ועשבים

פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

עלי מלפוף מותססים במילוי בשר בלי אורז

כרוב אוהב חמוץ, רציתי חמוץ מובנה שנוצר מתסיסה לקטית. התססתי עלי מלפוף. שבועים תסיסה הניבו טעם חמוץ חזק. מילוי של בשר ובצל בלי אורז. בינגו. חמוץ, מאוזן, קטוגני

סלט ביצים וכרובית

סלט ביצים וכרובית

מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

מרק בשר ראש קטיפתי עם ירוקים וכורכום

בישול ארוך של בשר ראש יוצר סמיכות נעימה ובשר רך מאוד, התרד מוסיף עוד סמיכות קטיפתית. מסביב המון ירוקים שום ירוק וארומטים, קצת יין וציר וגשם בחוץ להשלמת החוויה