פאי רועים דל פחמימות

|

16/08/2021

מאפה שכבות סופר מנחם ורסטילי וטעים. שיכבה של בשר טחון מתובל ומעליו שיכבת פירה כרובית קרימי. אפשר לעשות שימוש בשאריות

4 מנות

Prep Time30 minsCook Time30 mins

לבשר
 500 גרם בשר טחון שמן מגידול מקומי
 1 גזר מגורד דק
 חופן פטריות שיטאקי טריות
 2 מקלות סלרי חתוכים לקוביות קטנות
 1 בצל קצוץ
 4 שיני שום קצוצות
 פטרוזיליה וטימין קצוצים
 כוס ציר עצמות
לפירה
 1 כרובית בינונית
 2 כפות גהיי או שמן זית

1

מפרקת כרובית ומכניסה את הפרחים למים מומלחים
מרתיחה ומבשלת עד לריכוך

2

במקביל מכינה את הרוטב. קוצצת בצל, סלרי, פטריות, שום, וגזר
במחבת ברזל שתיכנס אחר כך לתנור מתחילה הטיגון הבשר, יש הרבה שומן שימס ויעזור עם הירקות, שיש צבע טוב מזיזה הצידה ומוסיפה את הבצל, כשמושחם מוסיפה את הירקות

3

שמושחם וריחני מוסיפה טימין ופטרוזיליה קצוצה
מוסיפה כוס ציר ומכסה על אש קטנה לרבע שעה

4

בנתיים הכרובית רכה, מסננת וטוחנת למחית חלקה
ממליחה ומוסיפה גיהה או שמן זית

5

משטחת את הבשר שבמחבת ומעבירה מעל את הפירה
עם מזלג עושה פסים כדי להגדיל את שטח הפנים , מוסיפה זילופים של שמן זית מעל כדי לעזור בהשחמה

6

מכניסה לתנור בחום גבוהה לכעשרים דקות חצי שעה עד ששחום ומגרה

Ingredients

לבשר
 500 גרם בשר טחון שמן מגידול מקומי
 1 גזר מגורד דק
 חופן פטריות שיטאקי טריות
 2 מקלות סלרי חתוכים לקוביות קטנות
 1 בצל קצוץ
 4 שיני שום קצוצות
 פטרוזיליה וטימין קצוצים
 כוס ציר עצמות
לפירה
 1 כרובית בינונית
 2 כפות גהיי או שמן זית

Directions

1

מפרקת כרובית ומכניסה את הפרחים למים מומלחים
מרתיחה ומבשלת עד לריכוך

2

במקביל מכינה את הרוטב. קוצצת בצל, סלרי, פטריות, שום, וגזר
במחבת ברזל שתיכנס אחר כך לתנור מתחילה הטיגון הבשר, יש הרבה שומן שימס ויעזור עם הירקות, שיש צבע טוב מזיזה הצידה ומוסיפה את הבצל, כשמושחם מוסיפה את הירקות

3

שמושחם וריחני מוסיפה טימין ופטרוזיליה קצוצה
מוסיפה כוס ציר ומכסה על אש קטנה לרבע שעה

4

בנתיים הכרובית רכה, מסננת וטוחנת למחית חלקה
ממליחה ומוסיפה גיהה או שמן זית

5

משטחת את הבשר שבמחבת ומעבירה מעל את הפירה
עם מזלג עושה פסים כדי להגדיל את שטח הפנים , מוסיפה זילופים של שמן זית מעל כדי לעזור בהשחמה

6

מכניסה לתנור בחום גבוהה לכעשרים דקות חצי שעה עד ששחום ומגרה

פאי רועים דל פחמימות

פאי רועים דל פחמימות

|

מאפה שכבות סופר מנחם ורסטילי וטעים. שיכבה של בשר טחון מתובל ומעליו שיכבת פירה כרובית קרימי. אפשר לעשות שימוש בשאריות

4 מנות

Prep Time30 minsCook Time30 mins

לבשר
 500 גרם בשר טחון שמן מגידול מקומי
 1 גזר מגורד דק
 חופן פטריות שיטאקי טריות
 2 מקלות סלרי חתוכים לקוביות קטנות
 1 בצל קצוץ
 4 שיני שום קצוצות
 פטרוזיליה וטימין קצוצים
 כוס ציר עצמות
לפירה
 1 כרובית בינונית
 2 כפות גהיי או שמן זית

1

מפרקת כרובית ומכניסה את הפרחים למים מומלחים
מרתיחה ומבשלת עד לריכוך

2

במקביל מכינה את הרוטב. קוצצת בצל, סלרי, פטריות, שום, וגזר
במחבת ברזל שתיכנס אחר כך לתנור מתחילה הטיגון הבשר, יש הרבה שומן שימס ויעזור עם הירקות, שיש צבע טוב מזיזה הצידה ומוסיפה את הבצל, כשמושחם מוסיפה את הירקות

3

שמושחם וריחני מוסיפה טימין ופטרוזיליה קצוצה
מוסיפה כוס ציר ומכסה על אש קטנה לרבע שעה

4

בנתיים הכרובית רכה, מסננת וטוחנת למחית חלקה
ממליחה ומוסיפה גיהה או שמן זית

5

משטחת את הבשר שבמחבת ומעבירה מעל את הפירה
עם מזלג עושה פסים כדי להגדיל את שטח הפנים , מוסיפה זילופים של שמן זית מעל כדי לעזור בהשחמה

6

מכניסה לתנור בחום גבוהה לכעשרים דקות חצי שעה עד ששחום ומגרה

Ingredients

לבשר
 500 גרם בשר טחון שמן מגידול מקומי
 1 גזר מגורד דק
 חופן פטריות שיטאקי טריות
 2 מקלות סלרי חתוכים לקוביות קטנות
 1 בצל קצוץ
 4 שיני שום קצוצות
 פטרוזיליה וטימין קצוצים
 כוס ציר עצמות
לפירה
 1 כרובית בינונית
 2 כפות גהיי או שמן זית

Directions

1

מפרקת כרובית ומכניסה את הפרחים למים מומלחים
מרתיחה ומבשלת עד לריכוך

2

במקביל מכינה את הרוטב. קוצצת בצל, סלרי, פטריות, שום, וגזר
במחבת ברזל שתיכנס אחר כך לתנור מתחילה הטיגון הבשר, יש הרבה שומן שימס ויעזור עם הירקות, שיש צבע טוב מזיזה הצידה ומוסיפה את הבצל, כשמושחם מוסיפה את הירקות

3

שמושחם וריחני מוסיפה טימין ופטרוזיליה קצוצה
מוסיפה כוס ציר ומכסה על אש קטנה לרבע שעה

4

בנתיים הכרובית רכה, מסננת וטוחנת למחית חלקה
ממליחה ומוסיפה גיהה או שמן זית

5

משטחת את הבשר שבמחבת ומעבירה מעל את הפירה
עם מזלג עושה פסים כדי להגדיל את שטח הפנים , מוסיפה זילופים של שמן זית מעל כדי לעזור בהשחמה

6

מכניסה לתנור בחום גבוהה לכעשרים דקות חצי שעה עד ששחום ומגרה

פאי רועים דל פחמימות

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *