עלי כרוב מותססים ממולאים באורז מבושלים במי תסיסה של עצמם

עלי כרוב מלפופ מותססים בשלמותם, תסיסה ארוכה שמשמרת אותם ומיצרת את הטעם החמוץ שאופיני לכבושים פרוביוטים טעם חמוץ מיוחד עם הרבה אוממי, אפשר להשתמש בטעם הזה כדי לקבל את החמוץ של הממולאים.

העלים מותססים כמה חודשים, הם יציבים, מתגלגלים בקלות, מלאים בטעם ופרהביוטיקה מועילה

המילוי כאן הוא באורז בסמטי עלי אזוב קצת עגבניה ומלח, לא צריך יותר, הטעם כבר נוצר במהלך התסיסה. האורז כאן כדי לספוג אותו.

מוגשים לטעימה בסיום סדנת התססות חורף

מחבת עם עלי מלפופ ממולאים

ככה עושה

עלי כרוב מותססים ממולאים באורז מבושלים במי תסיסה של עצמם

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה30 minutes
מנות12
חופשי מאלרגנים
tomatofree
soyfree
cmical free

מרכיבים

סיר

מילוי

  • 1 כוס אורז בסמטי
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • 6 עגבניות שרי תמר
  • חופן עלי אזוב טריים קצוצים
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח אטלנטי

רוטב

  • ¾ כוס מי כבישה
  • ¾ כוס מים
  • 1 כף שמן זית

הכנות

  • מכינה את המילוי. משרה כוס אורז בסמטי לחצי שעה לפחות. שוטפת טוב
    קוצצת דק בצל לבן בינוני ומטגנת עד שקיפות בשמן זית
    מוסיפה את האורז לבצל, מוסיפה גם עגבניות שרע מתוקות קצוצות, עלים של אזוב קצוצים, מעט פלפל שחור ומלח. מוסיפה רבע כוס מים מכבה את האש ומכסה
    מוציאה את העלים מצינצנת הכבישה, הם היו שם חודשים, יש משהו חגיגי ברגע הזה.
  • בוחרת מחבת ברזל בינונית עד גדולה. משמנת אותה ומניחה את שני עלי המלפופ הגדולים לרפד את התחתית.
  • ממלאת את עלי המלפופ המותססים.
    מעבירה את העלים הממולאים למחבת המרופדת
    בקערית קטנה מערבבת את הרוטב: מי כבישה, מים רגילים ושמן זית. מניחה את המחבת על האש, מוזגת את הרוטב, מכסה את המחבת. אש בינונית כחצי שעה עד שהאורז מוכן. להגיש חמים
    מחבת עם עלי מלפופ ממולאים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineהתססות . חופשי מגלוטן . טבעוני
מחבת עם עלי מלפופ ממולאים
מחבת עם עלי מלפופ ממולאים

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן