עין על ירוקים וביקון

ארוחת בוקר קלאסית עם תוספת של ירוקים

הכנות5 minsזמן בישול5 mins

 ביצה אורגנית
 שני חופנים עלי תרד טורקי או עלי מנגולד או מעורב
 בצל קטן קצוץ דק
 2 פרוסות ביקון
 מלח ים

1

מתחילה בטיגון הביקון ככה יש שומן במחבת, מוציאה את הביקון לצלחת ומוסיפה למחבת את הבצל, שהבצל משחים מוסיפה את העלים הירוקים קצוצים גס, מערבבת לרגע עד שהעלים נובלים והופכים כהים
כל סוג של תרד או מנגולד יכול להתאים, תרד ניוזילנדי, תרד טורקי, תרד ביבי, מנגולד, מנדולד צבעוני, וגם תערובת
מוסיפה את הביצה מעל ומחזירה את הביקון למחבת שיתחמם
כשהלבן של הביצה קרוש אפשר להגיש

Ingredients

 ביצה אורגנית
 שני חופנים עלי תרד טורקי או עלי מנגולד או מעורב
 בצל קטן קצוץ דק
 2 פרוסות ביקון
 מלח ים

Directions

1

מתחילה בטיגון הביקון ככה יש שומן במחבת, מוציאה את הביקון לצלחת ומוסיפה למחבת את הבצל, שהבצל משחים מוסיפה את העלים הירוקים קצוצים גס, מערבבת לרגע עד שהעלים נובלים והופכים כהים
כל סוג של תרד או מנגולד יכול להתאים, תרד ניוזילנדי, תרד טורקי, תרד ביבי, מנגולד, מנדולד צבעוני, וגם תערובת
מוסיפה את הביצה מעל ומחזירה את הביקון למחבת שיתחמם
כשהלבן של הביצה קרוש אפשר להגיש

עין על ירוקים וביקון
מתאים לפרוטוקולים

AIP    Paleo

עין על ירוקים וביקון

ארוחת בוקר קלאסית עם תוספת של ירוקים

הכנות5 minsזמן בישול5 mins

 ביצה אורגנית
 שני חופנים עלי תרד טורקי או עלי מנגולד או מעורב
 בצל קטן קצוץ דק
 2 פרוסות ביקון
 מלח ים

1

מתחילה בטיגון הביקון ככה יש שומן במחבת, מוציאה את הביקון לצלחת ומוסיפה למחבת את הבצל, שהבצל משחים מוסיפה את העלים הירוקים קצוצים גס, מערבבת לרגע עד שהעלים נובלים והופכים כהים
כל סוג של תרד או מנגולד יכול להתאים, תרד ניוזילנדי, תרד טורקי, תרד ביבי, מנגולד, מנדולד צבעוני, וגם תערובת
מוסיפה את הביצה מעל ומחזירה את הביקון למחבת שיתחמם
כשהלבן של הביצה קרוש אפשר להגיש

Ingredients

 ביצה אורגנית
 שני חופנים עלי תרד טורקי או עלי מנגולד או מעורב
 בצל קטן קצוץ דק
 2 פרוסות ביקון
 מלח ים

Directions

1

מתחילה בטיגון הביקון ככה יש שומן במחבת, מוציאה את הביקון לצלחת ומוסיפה למחבת את הבצל, שהבצל משחים מוסיפה את העלים הירוקים קצוצים גס, מערבבת לרגע עד שהעלים נובלים והופכים כהים
כל סוג של תרד או מנגולד יכול להתאים, תרד ניוזילנדי, תרד טורקי, תרד ביבי, מנגולד, מנדולד צבעוני, וגם תערובת
מוסיפה את הביצה מעל ומחזירה את הביקון למחבת שיתחמם
כשהלבן של הביצה קרוש אפשר להגיש

עין על ירוקים וביקון
מתאים לפרוטוקולים

AIP      Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לחם שקדים

לחם שקדים

כיכר לחם בטעם שקדים עדין מנוקד בגרעיני דלעת ואגוזים, מצופה בפרוסות שקדים דקות. מושלם לארוחת בוקר. פרוסות דקות מחוממות בטוסטר או על מחבת עם אבוקדו או עין, וכמה זיתים בצד

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה מקמח קסאבה ושקדים

לאפה טעימה לא יבשה, מקמח קסאבה וקמח שקדים. ההכנה שלה מזכירה יותר פנקיק, מלישה ופתיחה של בצק. דרושה קצת סבלנות כדי להבין את הבלילה ולשלוט בה. התוצאה עסיסית ומלאת טעם

לחם טחינה וגרעינים

לחם טחינה וגרעינים

כיכר לחם עמוסה בגרעינים ניפרסת יפה, אפשר לעשות ממנה סנדויץ מעולה וטוסט אבוקדו לבוקר. מושלם ואפילו אפשר להיזכר בלחם נלסון האגדי

פטאייר

פטאייר

מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. פטאייר בגירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

חלב שקדים

חלב שקדים

חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

חביתת עשבים ירוקים

חביתת עשבים ירוקים

גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

מחבת בוקר

מחבת בוקר

ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח למי שהחזירה ביצים, סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בעיקר המון ברוקולי וקצת ביצים
המתכון במקור של
greenkitchenstories.com

מאפינס דלעת

מאפינס דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

שייק ירוק

שייק ירוק

שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

שייק פירות אדומים

שייק פירות אדומים

שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

$