

עוגת תפוחים של רמי
עוגה עם המון תפוחים חמימה ומנחמת. פיתוח מתכון רמי ורטמן
מחממת תנור ל160 מעלות. מכינה תבנית אינגליש מרופדת בנייר אפיה ומשומנת
מכינה קערה גדולה עם מים קרירים שלתוכה סוחטת לימון או לים, מכניסה גם החצאים הסחוטים
פורסת את התפוחים לפרוסות דקות עם הקליפה, ומעבירה למים למנוע השחרה
מסננת את התפוחים מהמים ומחזירה לקערה יבשה, מוסיפה סוכר קוקס וקינמון ומערבבת, מניחה בצד לזמן הכנת הבלילה
בכערה נוספת טורפת ביצים עם סוכר קוקוס, מוסיפה שמן וטורפת עוד קצת, מנפה מעל קמח אורז אבקת אפיה סודה לשתיה קינמון ומלח, מוסיפה גם את הקמח שקדים לא בניפוי. מקפלת עד תערובת אחידה. מוסיפה את התפוחים ואת הנוזלים שהם הגירו ומקפלת לתערובת אחידה. התערובת עשירה מאוד בתפוחים ולכן לא חלקה, ככה זה צריך לצאת
מעבירה לתבנית ומפזרת מעל אגוזי מלך שלמים בנדיבות
מכסה את העוגה בנייר אלומיניום ומכניסה לתנור לחצי שעה
אחרי חצי שעה מורידה את נייר האלומיניום ואופה עוד עשרים דקות או עד שקייסם יוצא לך בלי בלילה חיה והאגוזים קלויים
מצננת בתבנית לפחות שעה עד שהעוגה יציבה
אפשר להגיש חמים או קר. לשמור במקרר
Ingredients
Directions
מחממת תנור ל160 מעלות. מכינה תבנית אינגליש מרופדת בנייר אפיה ומשומנת
מכינה קערה גדולה עם מים קרירים שלתוכה סוחטת לימון או לים, מכניסה גם החצאים הסחוטים
פורסת את התפוחים לפרוסות דקות עם הקליפה, ומעבירה למים למנוע השחרה
מסננת את התפוחים מהמים ומחזירה לקערה יבשה, מוסיפה סוכר קוקס וקינמון ומערבבת, מניחה בצד לזמן הכנת הבלילה
בכערה נוספת טורפת ביצים עם סוכר קוקוס, מוסיפה שמן וטורפת עוד קצת, מנפה מעל קמח אורז אבקת אפיה סודה לשתיה קינמון ומלח, מוסיפה גם את הקמח שקדים לא בניפוי. מקפלת עד תערובת אחידה. מוסיפה את התפוחים ואת הנוזלים שהם הגירו ומקפלת לתערובת אחידה. התערובת עשירה מאוד בתפוחים ולכן לא חלקה, ככה זה צריך לצאת
מעבירה לתבנית ומפזרת מעל אגוזי מלך שלמים בנדיבות
מכסה את העוגה בנייר אלומיניום ומכניסה לתנור לחצי שעה
אחרי חצי שעה מורידה את נייר האלומיניום ואופה עוד עשרים דקות או עד שקייסם יוצא לך בלי בלילה חיה והאגוזים קלויים
מצננת בתבנית לפחות שעה עד שהעוגה יציבה
אפשר להגיש חמים או קר. לשמור במקרר
מתאים לפרוטוקולים

עוגת תפוחים של רמי
עוגה עם המון תפוחים חמימה ומנחמת. פיתוח מתכון רמי ורטמן
מחממת תנור ל160 מעלות. מכינה תבנית אינגליש מרופדת בנייר אפיה ומשומנת
מכינה קערה גדולה עם מים קרירים שלתוכה סוחטת לימון או לים, מכניסה גם החצאים הסחוטים
פורסת את התפוחים לפרוסות דקות עם הקליפה, ומעבירה למים למנוע השחרה
מסננת את התפוחים מהמים ומחזירה לקערה יבשה, מוסיפה סוכר קוקס וקינמון ומערבבת, מניחה בצד לזמן הכנת הבלילה
בכערה נוספת טורפת ביצים עם סוכר קוקוס, מוסיפה שמן וטורפת עוד קצת, מנפה מעל קמח אורז אבקת אפיה סודה לשתיה קינמון ומלח, מוסיפה גם את הקמח שקדים לא בניפוי. מקפלת עד תערובת אחידה. מוסיפה את התפוחים ואת הנוזלים שהם הגירו ומקפלת לתערובת אחידה. התערובת עשירה מאוד בתפוחים ולכן לא חלקה, ככה זה צריך לצאת
מעבירה לתבנית ומפזרת מעל אגוזי מלך שלמים בנדיבות
מכסה את העוגה בנייר אלומיניום ומכניסה לתנור לחצי שעה
אחרי חצי שעה מורידה את נייר האלומיניום ואופה עוד עשרים דקות או עד שקייסם יוצא לך בלי בלילה חיה והאגוזים קלויים
מצננת בתבנית לפחות שעה עד שהעוגה יציבה
אפשר להגיש חמים או קר. לשמור במקרר
Ingredients
Directions
מחממת תנור ל160 מעלות. מכינה תבנית אינגליש מרופדת בנייר אפיה ומשומנת
מכינה קערה גדולה עם מים קרירים שלתוכה סוחטת לימון או לים, מכניסה גם החצאים הסחוטים
פורסת את התפוחים לפרוסות דקות עם הקליפה, ומעבירה למים למנוע השחרה
מסננת את התפוחים מהמים ומחזירה לקערה יבשה, מוסיפה סוכר קוקס וקינמון ומערבבת, מניחה בצד לזמן הכנת הבלילה
בכערה נוספת טורפת ביצים עם סוכר קוקוס, מוסיפה שמן וטורפת עוד קצת, מנפה מעל קמח אורז אבקת אפיה סודה לשתיה קינמון ומלח, מוסיפה גם את הקמח שקדים לא בניפוי. מקפלת עד תערובת אחידה. מוסיפה את התפוחים ואת הנוזלים שהם הגירו ומקפלת לתערובת אחידה. התערובת עשירה מאוד בתפוחים ולכן לא חלקה, ככה זה צריך לצאת
מעבירה לתבנית ומפזרת מעל אגוזי מלך שלמים בנדיבות
מכסה את העוגה בנייר אלומיניום ומכניסה לתנור לחצי שעה
אחרי חצי שעה מורידה את נייר האלומיניום ואופה עוד עשרים דקות או עד שקייסם יוצא לך בלי בלילה חיה והאגוזים קלויים
מצננת בתבנית לפחות שעה עד שהעוגה יציבה
אפשר להגיש חמים או קר. לשמור במקרר
מתאים לפרוטוקולים


מאפינס בננה קפה ופקאן
מאפינס מהירים עם בננה קפה ופקאן, טעמים שהולכים מעולה יחד. פינוק פחממתי

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו
עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

אוזני המן
פעם בשנה מרשה לעצמי, אוזני המן מבצק פריך מאוד, מילוי פרג מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

עוגיות טחינה
עוגיה טחינה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה, הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

כדורי סחלב
ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו
ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים
זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון
חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

עוגת שוקולד זוקיני
עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן

בליס ברי
נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו
שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לדר מישמש
מתוק, חמוץ עם טעם של שמש

מאפינס דלעת
בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

עוגיות פיצוחים
עוגיות פיצוחים קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

בסבוסה תפוזים ללא גלוטן
עוגה טעימה בטרוף עסיסית ויציבה, אשכרה מתכון שלא מתאים לו גלוטן. פיתוח רמי ורטמן

עוגת בננות
עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן
0 Comments