


עוגת שוקולד זוקיני
עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן
מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך
Ingredients
Directions
מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

עוגת שוקולד זוקיני
עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן
מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך
Ingredients
Directions
מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

2 Comments
Submit a Comment

מאפינס בננה קפה ופקאן
מאפינס מהירים עם בננה קפה ופקאן, טעמים שהולכים מעולה יחד. פינוק פחממתי

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו
עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

אוזני המן
פעם בשנה מרשה לעצמי, אוזני המן מבצק פריך מאוד, מילוי פרג מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

עוגיות טחינה
עוגיה טחינה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה, הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

כדורי סחלב
ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו
ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים
זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון
חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

בליס ברי
נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו
שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגת תפוחים של רמי
עוגה עם המון תפוחים חמימה ומנחמת. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לדר מישמש
מתוק, חמוץ עם טעם של שמש

מאפינס דלעת
בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

עוגיות פיצוחים
עוגיות פיצוחים קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

בסבוסה תפוזים ללא גלוטן
עוגה טעימה בטרוף עסיסית ויציבה, אשכרה מתכון שלא מתאים לו גלוטן. פיתוח רמי ורטמן

עוגת בננות
עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן
יצאה מעולה! השתמשתי בשני זוקיני די גדולים וסחטתי טוב
מהממ. הסחיטה עושה הרבה הבדל