עוגת שוקולד זוקיני

עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן

הכנות15 minsזמן בישול50 mins

 1 כוס זוקיני מגורד דק - סחוט
 2 כוסות קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס קקאו נא
 רבע כוס קקאו הולנדי
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 רבע כוס מיפל אורגני טהור
 חצי כוס סוכר קוקוס
 2 כפות שמן זית עדין
 3 ביצים אורגניות מדיום
 100 גרם שוקולד מריר לפחות 70% קצוץ

1

מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

Ingredients

 1 כוס זוקיני מגורד דק - סחוט
 2 כוסות קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס קקאו נא
 רבע כוס קקאו הולנדי
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 רבע כוס מיפל אורגני טהור
 חצי כוס סוכר קוקוס
 2 כפות שמן זית עדין
 3 ביצים אורגניות מדיום
 100 גרם שוקולד מריר לפחות 70% קצוץ

Directions

1

מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

עוגת שוקולד זוקיני
מתאים לפרוטוקולים

AIP   Paleo

עוגת שוקולד זוקיני

עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן

הכנות15 minsזמן בישול50 mins

 1 כוס זוקיני מגורד דק - סחוט
 2 כוסות קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס קקאו נא
 רבע כוס קקאו הולנדי
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 רבע כוס מיפל אורגני טהור
 חצי כוס סוכר קוקוס
 2 כפות שמן זית עדין
 3 ביצים אורגניות מדיום
 100 גרם שוקולד מריר לפחות 70% קצוץ

1

מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

Ingredients

 1 כוס זוקיני מגורד דק - סחוט
 2 כוסות קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס קקאו נא
 רבע כוס קקאו הולנדי
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 רבע כוס מיפל אורגני טהור
 חצי כוס סוכר קוקוס
 2 כפות שמן זית עדין
 3 ביצים אורגניות מדיום
 100 גרם שוקולד מריר לפחות 70% קצוץ

Directions

1

מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת
בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה
בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט
מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת
מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

עוגת שוקולד זוקיני
מתאים לפרוטוקולים

AIP   Paleo

2 Comments

  1. סיני

    יצאה מעולה! השתמשתי בשני זוקיני די גדולים וסחטתי טוב

    Reply
  2. dearaya

    מהממ. הסחיטה עושה הרבה הבדל

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

אוזני המן

אוזני המן

פעם בשנה מרשה לעצמי, אוזני המן מבצק פריך מאוד, מילוי פרג מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה

עוגיה טחינה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה, הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

מאפינס דלעת

מאפינס דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$