עוגת שוקולד זוקיני

9/11/2020

עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן

תבנית אינגליש

Prep Time15 minsCook Time50 mins

 1 כוס זוקיני מגורד דק - סחוט
 2 כוסות קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס קקאו נא
 רבע כוס קקאו הולנדי
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 רבע כוס מיפל אורגני טהור
 חצי כוס סוכר קוקוס
 2 כפות שמן זית עדין
 3 ביצים אורגניות מדיום
 100 גרם שוקולד מריר לפחות 70% קצוץ

1

מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת

2

בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה

3

בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט

4

מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת

5

מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

Ingredients

 1 כוס זוקיני מגורד דק - סחוט
 2 כוסות קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס קקאו נא
 רבע כוס קקאו הולנדי
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 רבע כוס מיפל אורגני טהור
 חצי כוס סוכר קוקוס
 2 כפות שמן זית עדין
 3 ביצים אורגניות מדיום
 100 גרם שוקולד מריר לפחות 70% קצוץ

Directions

1

מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת

2

בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה

3

בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט

4

מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת

5

מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

עוגת שוקולד זוקיני

עוגת שוקולד זוקיני

9/11/2020

עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן

תבנית אינגליש

Prep Time15 minsCook Time50 mins

 1 כוס זוקיני מגורד דק - סחוט
 2 כוסות קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס קקאו נא
 רבע כוס קקאו הולנדי
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 רבע כוס מיפל אורגני טהור
 חצי כוס סוכר קוקוס
 2 כפות שמן זית עדין
 3 ביצים אורגניות מדיום
 100 גרם שוקולד מריר לפחות 70% קצוץ

1

מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת

2

בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה

3

בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט

4

מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת

5

מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

Ingredients

 1 כוס זוקיני מגורד דק - סחוט
 2 כוסות קמח שקדים
 שלושת רבעי כוס קקאו נא
 רבע כוס קקאו הולנדי
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 כפית אבקת אפיה ללא אלומניום
 רבע כוס מיפל אורגני טהור
 חצי כוס סוכר קוקוס
 2 כפות שמן זית עדין
 3 ביצים אורגניות מדיום
 100 גרם שוקולד מריר לפחות 70% קצוץ

Directions

1

מתחילה בלגרד את הזוקיני בערך שנים בינונים, סוחטת במגבת מטבח נקיה ומודדת כוס דחוסה. מניחה במסננת

2

בנתיים בקערה קטנה מערבבות קמח שקדים, שני סוגי קקאו, אבקת אפיה וסודה לשתיה לתערובת אחידה

3

בקערה גדולה טורפת ביצים מיפל וסוכר קוקוס, מוסיפה את השמן ואת הזוקיני הסחוט

4

מקפלת את תערובת היבשים לקערה הגדולה, מוסיפה שוקולד קצוץ ומערבבת

5

מעבירה לתבנית אינגליש משומנת
אני אוהבת להשתמש בתבנית אינגליש זכוכית לעוגה הזו
אופה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ-50 דקות
כדאי לבדוק אחרי חצי שעה מה מצב העוגה, אם החלק העליון יבש כדאי להניח נייר אלומניום להמשך האפיה
לצנן לפני החיתוך

עוגת שוקולד זוקיני

2 תגובות

  1. סיני

    יצאה מעולה! השתמשתי בשני זוקיני די גדולים וסחטתי טוב

    השאר תגובה
  2. dearaya

    מהממ. הסחיטה עושה הרבה הבדל

    השאר תגובה

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: מתוק ומאפים. עוגה. שוקולד

גלידוניות פליאו סטייל

גלידוניות פליאו סטייל

קינוח שבועות מפנק שכולם אוהבים. גלידת הבננות המוכרת והאהובה, עם המון אוכמניות כחולות. ציפוי משוקולד מריר עם אופציה לשוקולד רואו. טבעוני ללא גלוטן מתאים לפרוטוקול האוטואימיוני בשלב ההחזרות

דיסת כמו שיבולת שועל

דיסת כמו שיבולת שועל

קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת