עוגת פירות קיץ פליאו

29/05/2021

עוגת פירות קיץ עסיסית ורכה. מהפירות שיש בבית רכים ובשלים. מהעוגות האלו שיש בהם חמוץ ומתוק, רך וריחני והן מגיעות בעונתן ומשאירות אחריהן שובל של געגוע. פליאו ללא גלוטן או דגנים

עוגה בקוטר 24 סנטימטר

Prep Time30 minsCook Time50 mins

חומרים לבלילה
 100 גרם חמאה רכה
 100 גרם סוכר קוקוס
 200 גרם קמח שקדים
 50 גרם קמח קוקוס
 1 כפית אבקת אפיה
 חצי כפית סודה לשתיה
 3 כפות חלב שקדים
 2 ביצים
 8 מישמשים \ נקטרינות \ אפרסקים
חומרים לקרמבל
 50 גרם חמאה
 50 גרם קמח שקדים
 3 כפות סוכר קוקוס
 3 כפות קמח קוקוס
 חופן אגוזי מלך
 מעט מלח הימלאיה דק

הכנת הבלילה
1

מחממת תנור לחום של 150 מעולות
מרפדת תחתית תבנית קפיץ עגולה בקוטר 24 סמ' בנייר אפיה
בקערה שמה את החמאה והסוכר, מקציפה במקצף ידני עד שהתערובת בהירה ותפוחה
מוסיפה שתי ביצים אחת אחת ומערבבת היטב בין לבין
בקערה ניפרדת מערבבת את קמח השקדים, קמח הקוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה וקורט מלח
מוסיפה את היבשים לתערובת החמאה ומקפלת, מוסיפה את החלב כל פעם כף עד שהבלילה רכה שדומה לבצק עוגיות
משטחת בידים רטובות בתבנית שהכנתי
מסדרת מעל את המישמשים והאפרסקים מגולענים וחתוכים לרבעים

הכנת הקרמבל
2

בקערה מערבבת את החמאה הקרה עם קמח השקדים קמח הקוקוס, הסוכר והמלח
ערבוב בקצות האצבעות כדי ליצר פרורים גדולים
מפזרת מעל העוגה את הקרמבל
מפזרת גם חופן אגוזי מלך

אפיה
3

אופה בתנור מחומם מראש ל150 מעלות כחמישים דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש
זו עוגה רכה. מה שצריך לראות זה שהבצך נאפה
אפשר לאכול חמימה, ולדעתי היא עוד יותר כיפית קרה למחרת
שומרת במקרר

Ingredients

חומרים לבלילה
 100 גרם חמאה רכה
 100 גרם סוכר קוקוס
 200 גרם קמח שקדים
 50 גרם קמח קוקוס
 1 כפית אבקת אפיה
 חצי כפית סודה לשתיה
 3 כפות חלב שקדים
 2 ביצים
 8 מישמשים \ נקטרינות \ אפרסקים
חומרים לקרמבל
 50 גרם חמאה
 50 גרם קמח שקדים
 3 כפות סוכר קוקוס
 3 כפות קמח קוקוס
 חופן אגוזי מלך
 מעט מלח הימלאיה דק

Directions

הכנת הבלילה
1

מחממת תנור לחום של 150 מעולות
מרפדת תחתית תבנית קפיץ עגולה בקוטר 24 סמ' בנייר אפיה
בקערה שמה את החמאה והסוכר, מקציפה במקצף ידני עד שהתערובת בהירה ותפוחה
מוסיפה שתי ביצים אחת אחת ומערבבת היטב בין לבין
בקערה ניפרדת מערבבת את קמח השקדים, קמח הקוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה וקורט מלח
מוסיפה את היבשים לתערובת החמאה ומקפלת, מוסיפה את החלב כל פעם כף עד שהבלילה רכה שדומה לבצק עוגיות
משטחת בידים רטובות בתבנית שהכנתי
מסדרת מעל את המישמשים והאפרסקים מגולענים וחתוכים לרבעים

הכנת הקרמבל
2

בקערה מערבבת את החמאה הקרה עם קמח השקדים קמח הקוקוס, הסוכר והמלח
ערבוב בקצות האצבעות כדי ליצר פרורים גדולים
מפזרת מעל העוגה את הקרמבל
מפזרת גם חופן אגוזי מלך

אפיה
3

אופה בתנור מחומם מראש ל150 מעלות כחמישים דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש
זו עוגה רכה. מה שצריך לראות זה שהבצך נאפה
אפשר לאכול חמימה, ולדעתי היא עוד יותר כיפית קרה למחרת
שומרת במקרר

עוגת פירות קיץ פליאו

עוגת פירות קיץ פליאו

29/05/2021

עוגת פירות קיץ עסיסית ורכה. מהפירות שיש בבית רכים ובשלים. מהעוגות האלו שיש בהם חמוץ ומתוק, רך וריחני והן מגיעות בעונתן ומשאירות אחריהן שובל של געגוע. פליאו ללא גלוטן או דגנים

עוגה בקוטר 24 סנטימטר

Prep Time30 minsCook Time50 mins

חומרים לבלילה
 100 גרם חמאה רכה
 100 גרם סוכר קוקוס
 200 גרם קמח שקדים
 50 גרם קמח קוקוס
 1 כפית אבקת אפיה
 חצי כפית סודה לשתיה
 3 כפות חלב שקדים
 2 ביצים
 8 מישמשים \ נקטרינות \ אפרסקים
חומרים לקרמבל
 50 גרם חמאה
 50 גרם קמח שקדים
 3 כפות סוכר קוקוס
 3 כפות קמח קוקוס
 חופן אגוזי מלך
 מעט מלח הימלאיה דק

הכנת הבלילה
1

מחממת תנור לחום של 150 מעולות
מרפדת תחתית תבנית קפיץ עגולה בקוטר 24 סמ' בנייר אפיה
בקערה שמה את החמאה והסוכר, מקציפה במקצף ידני עד שהתערובת בהירה ותפוחה
מוסיפה שתי ביצים אחת אחת ומערבבת היטב בין לבין
בקערה ניפרדת מערבבת את קמח השקדים, קמח הקוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה וקורט מלח
מוסיפה את היבשים לתערובת החמאה ומקפלת, מוסיפה את החלב כל פעם כף עד שהבלילה רכה שדומה לבצק עוגיות
משטחת בידים רטובות בתבנית שהכנתי
מסדרת מעל את המישמשים והאפרסקים מגולענים וחתוכים לרבעים

הכנת הקרמבל
2

בקערה מערבבת את החמאה הקרה עם קמח השקדים קמח הקוקוס, הסוכר והמלח
ערבוב בקצות האצבעות כדי ליצר פרורים גדולים
מפזרת מעל העוגה את הקרמבל
מפזרת גם חופן אגוזי מלך

אפיה
3

אופה בתנור מחומם מראש ל150 מעלות כחמישים דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש
זו עוגה רכה. מה שצריך לראות זה שהבצך נאפה
אפשר לאכול חמימה, ולדעתי היא עוד יותר כיפית קרה למחרת
שומרת במקרר

Ingredients

חומרים לבלילה
 100 גרם חמאה רכה
 100 גרם סוכר קוקוס
 200 גרם קמח שקדים
 50 גרם קמח קוקוס
 1 כפית אבקת אפיה
 חצי כפית סודה לשתיה
 3 כפות חלב שקדים
 2 ביצים
 8 מישמשים \ נקטרינות \ אפרסקים
חומרים לקרמבל
 50 גרם חמאה
 50 גרם קמח שקדים
 3 כפות סוכר קוקוס
 3 כפות קמח קוקוס
 חופן אגוזי מלך
 מעט מלח הימלאיה דק

Directions

הכנת הבלילה
1

מחממת תנור לחום של 150 מעולות
מרפדת תחתית תבנית קפיץ עגולה בקוטר 24 סמ' בנייר אפיה
בקערה שמה את החמאה והסוכר, מקציפה במקצף ידני עד שהתערובת בהירה ותפוחה
מוסיפה שתי ביצים אחת אחת ומערבבת היטב בין לבין
בקערה ניפרדת מערבבת את קמח השקדים, קמח הקוקוס, אבקת אפיה, סודה לשתיה וקורט מלח
מוסיפה את היבשים לתערובת החמאה ומקפלת, מוסיפה את החלב כל פעם כף עד שהבלילה רכה שדומה לבצק עוגיות
משטחת בידים רטובות בתבנית שהכנתי
מסדרת מעל את המישמשים והאפרסקים מגולענים וחתוכים לרבעים

הכנת הקרמבל
2

בקערה מערבבת את החמאה הקרה עם קמח השקדים קמח הקוקוס, הסוכר והמלח
ערבוב בקצות האצבעות כדי ליצר פרורים גדולים
מפזרת מעל העוגה את הקרמבל
מפזרת גם חופן אגוזי מלך

אפיה
3

אופה בתנור מחומם מראש ל150 מעלות כחמישים דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש
זו עוגה רכה. מה שצריך לראות זה שהבצך נאפה
אפשר לאכול חמימה, ולדעתי היא עוד יותר כיפית קרה למחרת
שומרת במקרר

עוגת פירות קיץ פליאו

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *