עוגת בננות

פיתוח מתכון רמי ורטמן

הכנות15 minsזמן בישול40 mins

 ארבע עד שש בננות אורגניות בשלות מאוד
 2 ביצים אורגניות
 רבע כוס שמן קוקוס מומס
 רבע כוס סוכר קוקוס
 2 כפות מיפל טהור
 1 כוס קמח שקדים
 1 כוס קמח אורז מלא
 2 כפות קמח טפיוקה
 כפית קינמון טחון
 כפית וחצי אבקת אפיה ללא אלומניום
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 קורט מלח הימליה
תוספות
 שני חופנים פקאן או אגוזי מלך
 100 גרם שוקולד 80% קצוץ
 חופן חמוציות או אוכמניות מיובשות ללא סוכר
 בננה נוספת חצויה לאורך לשים מעל

1

מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה

2

מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי

חומרים

 ארבע עד שש בננות אורגניות בשלות מאוד
 2 ביצים אורגניות
 רבע כוס שמן קוקוס מומס
 רבע כוס סוכר קוקוס
 2 כפות מיפל טהור
 1 כוס קמח שקדים
 1 כוס קמח אורז מלא
 2 כפות קמח טפיוקה
 כפית קינמון טחון
 כפית וחצי אבקת אפיה ללא אלומניום
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 קורט מלח הימליה
תוספות
 שני חופנים פקאן או אגוזי מלך
 100 גרם שוקולד 80% קצוץ
 חופן חמוציות או אוכמניות מיובשות ללא סוכר
 בננה נוספת חצויה לאורך לשים מעל

אופן ההכנה

1

מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה

2

מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי

עוגת בננות
מתאים לפרוטוקולים

Paleo

עוגת בננות

פיתוח מתכון רמי ורטמן

הכנות15 minsזמן בישול40 mins

 ארבע עד שש בננות אורגניות בשלות מאוד
 2 ביצים אורגניות
 רבע כוס שמן קוקוס מומס
 רבע כוס סוכר קוקוס
 2 כפות מיפל טהור
 1 כוס קמח שקדים
 1 כוס קמח אורז מלא
 2 כפות קמח טפיוקה
 כפית קינמון טחון
 כפית וחצי אבקת אפיה ללא אלומניום
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 קורט מלח הימליה
תוספות
 שני חופנים פקאן או אגוזי מלך
 100 גרם שוקולד 80% קצוץ
 חופן חמוציות או אוכמניות מיובשות ללא סוכר
 בננה נוספת חצויה לאורך לשים מעל

1

מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה

2

מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי

חומרים

 ארבע עד שש בננות אורגניות בשלות מאוד
 2 ביצים אורגניות
 רבע כוס שמן קוקוס מומס
 רבע כוס סוכר קוקוס
 2 כפות מיפל טהור
 1 כוס קמח שקדים
 1 כוס קמח אורז מלא
 2 כפות קמח טפיוקה
 כפית קינמון טחון
 כפית וחצי אבקת אפיה ללא אלומניום
 חצי כפית סודה לשתיה ללא אלומניום
 קורט מלח הימליה
תוספות
 שני חופנים פקאן או אגוזי מלך
 100 גרם שוקולד 80% קצוץ
 חופן חמוציות או אוכמניות מיובשות ללא סוכר
 בננה נוספת חצויה לאורך לשים מעל

אופן ההכנה

1

מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה

2

מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי

עוגת בננות
מתאים לפרוטוקולים

Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

לחמא בעג’ין

לחמא בעג’ין

בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

$