

עוגת בננות
פיתוח מתכון רמי ורטמן
מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה
מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי
חומרים
אופן ההכנה
מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה
מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי
מתאים לפרוטוקולים

עוגת בננות
פיתוח מתכון רמי ורטמן
מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה
מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי
חומרים
אופן ההכנה
מועכת את הבננות ומוסיפה את שאר הרטובים
ביצים, שמן, סוכר, מיפל
מערבבת קמחים אבקות ותבלינים בקערה ניפרדת
קמח שקדים, קמח אורז, טפיוקה, קימנון, אבקת אפיה, מלח וסודה לשתיה
מערבבת את תערובת הבננות עם תערובת היבשים
מקפלת פנימה את התוספת שבחרתי
מעבירה לתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה ומשומנת בשמן קוקוס
אופה ב 170 מעלות 20 דקות לא מכוסה
מכסה בניר אפיה וממשיכה לאפות כ20 דקות או עד שקיסם אפיה יוצא נקי
מתאים לפרוטוקולים


כדורי סחלב
ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו
ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים
זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון
חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

מנקיש – פיתה עם זעתר
פיתה עם זעתר זה די ביסיק לאיכות חיים טובה, קצת התעסקות אבל תוצאה מאוד מספקת

עוגת שוקולד זוקיני
עשירה ושוקולדית, פיתוח מתכון רמי ורטמן

בליס ברי
נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו
שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגת תפוחים של רמי
עוגה עם המון תפוחים חמימה ומנחמת. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לדר מישמש
מתוק, חמוץ עם טעם של שמש

לחם ברוקולי שטוח
greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת
בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

עוגיות פיצוחים
עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

בסבוסה תפוזים ללא גלוטן
עוגה טעימה בטרוף עסיסית ויציבה, אשכרה מתכון שלא מתאים לו גלוטן. פיתוח רמי ורטמן
0 Comments