עוגת אפרסקים
עוגה המבוססת על שקדים טחונים חמאה ויוגורט. משובצים בה הרבה אפרסקים לבנים מקורמלים. נוצר קראסט מקורמל מתפצח וטעים מאוד, כל הארוע מזכיר קרואסון שקדים. אולי זה הארומות של האפרסקים הלבנים, אולי זה השקדים או החמאה. עוגה ללא גלוטן שטבעי לה השקדים.
רישום של עוגת אפרסקים וקרואסון שקדים
את הציור עושה מחשב מתוך ניתוח של המילים וההקשר שלהם

נראה מתכון מצוין
מותר סוכר חום וקמח אורז בתזונת הפליאו האוטו אימונית?
אם כן, זה ממש גן עדן בשבילי
המון תודה
תודה, מעט סוכר כן. לגבי אורז תלוי באיזה שלב את, זה לא אלרגן
זו עוגה לשלבים מתקדמים שכבר החזרת ביצים וחמאה
האם אפשר להחליף את קמח האורז בקמח כוסמין?
נשמע רעיון טוב, לא ניסינו. בהצלחה, ספרי איך יצא
תודה רבה
הי,
כרגע הכנסתי לתנור,
זה אמור להיות כל כך שטוח?
יצא לי ממש שכבה דקה, ולפי הצילום, לדעתי, נראה עם יותר נפח.
גם כמות האפרסקים, נראה לי שיצא לי יותר, העמסתי על העוגה, נקווה שתתפח.
גודל התבנית חשוב, תבנית עגולה בקוטר 26
לא אמור להיות שטוח, אמורה להיות שיכבה יפה ומעליה אפרסקים. לא כדאי להעמיס אפרסקים כדי שהבצק יעלה ויעטוף אותם מצד אחד. שיכבה אחת של אפרסקים מספיקה.
האם יש אפשרות להחליף את היוגורט במשהו אחר? אולי בקרם קוקוס?
היוגורט חשוב גם למרקם וגם לטעם, לא היתי משנה. אם את חייבת קרם קוקוס עוד ביצה עוד קצת קמח אורז, צריך לנסות.