עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו

10/03/2021

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

כ 24 עוגיות

Prep Time15 minsCook Time15 mins

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

1

מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ

3

מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור

4

אופה כרבע שעה בתנור מחומם מראש ל170 מעלות
ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות
ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

Ingredients

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

Directions

1

מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ

3

מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור

4

אופה כרבע שעה בתנור מחומם מראש ל170 מעלות
ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות
ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו

עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו

10/03/2021

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

כ 24 עוגיות

Prep Time15 minsCook Time15 mins

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

1

מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ

3

מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור

4

אופה כרבע שעה בתנור מחומם מראש ל170 מעלות
ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות
ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

Ingredients

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

Directions

1

מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ

3

מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור

4

אופה כרבע שעה בתנור מחומם מראש ל170 מעלות
ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות
ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו

2 תגובות

  1. רותי רם און

    היי
    האם חמאת טיגרנאטס, אגוזי לוז וקשיו
    זה מוצר אחד?
    אפשר לקנות בארץ?
    תודה רבה.

    השאר תגובה
    • dearaya

      הי רותי
      השם המדויק של המוצר
      חמאת אגוזי נמר אגוזי לוז וקשיו 300 גרם Shelly's
      יש בארץ אני קניתי בניצת וראיתי גם בטיב טעם
      חג שמח

      השאר תגובה

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: מתוק ומאפים. עוגיות. פסח. שוקולד

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים. פיתוח מתכון רמי ורטמן

אוזני המן

אוזני המן

פעם בשנה מרשה לעצמי, אוזני המן מבצק פריך מאוד, מילוי פרג מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

גלידוניות פליאו סטייל

גלידוניות פליאו סטייל

קינוח שבועות מפנק שכולם אוהבים. גלידת הבננות המוכרת והאהובה, עם המון אוכמניות כחולות. ציפוי משוקולד מריר עם אופציה לשוקולד רואו. טבעוני ללא גלוטן מתאים לפרוטוקול האוטואימיוני בשלב ההחזרות