עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

הכנות15 minsזמן בישול15 mins

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

1

יוצאות כ 24 עוגיות קטנות
\
מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ
מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור
אופה כרבע שעה ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות, ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

Ingredients

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

Directions

1

יוצאות כ 24 עוגיות קטנות
\
מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ
מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור
אופה כרבע שעה ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות, ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו
מתאים לפרוטוקולים

Paleo

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ'יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

הכנות15 minsזמן בישול15 mins

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

1

יוצאות כ 24 עוגיות קטנות
\
מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ
מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור
אופה כרבע שעה ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות, ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

Ingredients

 150 גרם חמאת טיגרנאט אגוזי לוז וקשיו
 150 גרם מייפל טבעי אורגני
 150 גרם קמח שקדים
 2 כפות קקאו רוא או הולנדי
 רבע כפית סודה לשתיה
 100 גרם שוקולד 70 אחוז לפחות קצוץ או שוקולד צ'יפ

Directions

1

יוצאות כ 24 עוגיות קטנות
\
מתחילה בחימום התנור ל170 מעולות טורבו
ומכינה שתי תבניות תנור מרופדות בניר אפיה לא משומן

2

בקערה קטנה מערבבת קמח שקדים, סודה לשתיה וקקאו
בקערה ניפרדת מוסיפה את חמאת האגוזים והמיפל, ומערבבת טוב
מוסיפה את התערובת היבשה למיפל והחמאה ומערבבת מקפלת פנימה את השוקולד הקצוץ
מכדררת עיגולים קטנים בכמות של כף קטנה
מסדרת בתבניות במרחק של כשלושה סנטימטר
משטחת מעט כל כדור
אופה כרבע שעה ומוציאה, העוגיות עדין מעט רכות, ממתינה עד שהעוגיות מתקררות לגמרי ומתקשות
מאחסנת בצינצנת אטומה

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו
מתאים לפרוטוקולים

Paleo

2 Comments

  1. רותי רם און

    היי
    האם חמאת טיגרנאטס, אגוזי לוז וקשיו
    זה מוצר אחד?
    אפשר לקנות בארץ?
    תודה רבה.

    Reply
    • dearaya

      הי רותי
      השם המדויק של המוצר
      חמאת אגוזי נמר אגוזי לוז וקשיו 300 גרם Shelly’s
      יש בארץ אני קניתי בניצת וראיתי גם בטיב טעם
      חג שמח

      Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
אוזני המן

אוזני המן

פעם בשנה מרשה לעצמי, אוזני המן מבצק פריך מאוד, מילוי פרג מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה

עוגיה טחינה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה, הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

מאפינס דלעת

מאפינס דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$