עוגיות שוקולד ללא גלוטן אפויות

עוגיות שוקולד ללא גלוטן

עוגיות שוקולד חלב ללא גלוטן מקמחי מקור. קמח שקדים, אגוזי לוז טחונים וקמח אורז

עוגיה הגונה, גדולה יציבה ומשביעה.

תשרוד בקלות תיק אוכל לגן

עוגיות שוקולד ללא גלוטן

ככה עושה

עוגיות שוקולד ללא גלוטן

מתאים לתזונהחופשי מגלוטן
הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה7 minutes
מנות18 עוגיות
חופשי מאלרגנים
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • ½ כוס קמח שקדים (50 גרם)
  • ½ כוס קמח אורז
  • כוס אגוזי לוז (75 גרם)
  • 2 כפות קקאו
  • ½ כפית סודה לשתיה
  • ½ כפית מלח
  • כוס סוכר

הכנות

  • הכנת תערובת יבשה
    טוחנת בנינג'ה את האגוזי לוז עד שדומים לקמח שקדים.
    אם אין אפשר להמיר בעוד חצי כוס קמח שקדים
    מוסיפה את שאר היבשים- קמח שקדים, קמח אורז, קקאו וסודה לשתיה.
    טוחנת יחד בנינג'ה בפולסים מהירים את כל היבשים לתערובת יחסית אחידה.
  • ממיסה שוקולד וחמאה בקערה על בו מרי
    מוסיפה סוכר
    טורפת פנימה ביצים אחת אחת
  • מנפה את תערובת היבשים לקערת השוקולד והביצים, מערבבת היטב עם מרית.
  • על נייר אפיה מניחה כף גדושה לכל עוגיה, יכנסו כתשע בתבנית
    עוגיות שוקולד לפני אפיה
  • אופה בתנור חם של כ180 מעלות 7 דקות. לשים לב
    עוגיות שוקולד ללא גלוטן אפויות
  • עוגיה הגונה
    עוגית שוקולד ללא גלוטן גדולה ויציבה
עוגיות שוקולד ללא גלוטן אפויות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן

סדנת כבושים פרוביוטיים

בואו ללמוד להתסיס.

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן