הכנת תערובת יבשהטוחנת בנינג'ה את האגוזי לוז עד שדומים לקמח שקדים.אם אין אפשר להמיר בעוד חצי כוס קמח שקדיםמוסיפה את שאר היבשים- קמח שקדים, קמח אורז, קקאו וסודה לשתיה. טוחנת יחד בנינג'ה בפולסים מהירים את כל היבשים לתערובת יחסית אחידה.
ממיסה שוקולד וחמאה בקערה על בו מרימוסיפה סוכרטורפת פנימה ביצים אחת אחת
מנפה את תערובת היבשים לקערת השוקולד והביצים, מערבבת היטב עם מרית.
על נייר אפיה מניחה כף גדושה לכל עוגיה, יכנסו כתשע בתבנית