עוגיות פיצוחים

3/06/2020

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 100 g גרעיני דלעת
 100 g שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 g גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 g אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 g שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה
\
אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

Ingredients

 100 g גרעיני דלעת
 100 g שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 g גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 g אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 g שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

Directions

1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה
\
אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

3/06/2020

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 100 g גרעיני דלעת
 100 g שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 g גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 g אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 g שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה
\
אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

Ingredients

 100 g גרעיני דלעת
 100 g שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 g גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 g אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 g שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

Directions

1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה
\
אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגיות פיצוחים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[smart_post_show id="13612"]