עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 100 גר גרעיני דלעת
 100 גר שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 גר גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 גר אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 גר שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
אפשר קלויים לתוספת טעם, ואפשר מושרים לתוספת בריאות
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה

אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

Ingredients

 100 גר גרעיני דלעת
 100 גר שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 גר גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 גר אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 גר שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

Directions

1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
אפשר קלויים לתוספת טעם, ואפשר מושרים לתוספת בריאות
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה

אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגיות פיצוחים
מתאים לפרוטוקולים

Paleo

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

הכנות10 minsזמן בישול15 mins

 100 גר גרעיני דלעת
 100 גר שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 גר גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 גר אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 גר שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
אפשר קלויים לתוספת טעם, ואפשר מושרים לתוספת בריאות
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה

אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

Ingredients

 100 גר גרעיני דלעת
 100 גר שומשום מלא \ שומשום לבן \ זרעי פשתן בהיר או כהה
 100 גר גרעיני חמניה \ פרוסות שקדים קלופים
 100 גר אגוזי מלך \ פקאן \ קשיו קצוצים קטן
 2 חלבוני ביצה
 2 כפות סוכר חום
 100 גר שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
 קורט מלח הימליה ורוד

Directions

1

מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
אפשר קלויים לתוספת טעם, ואפשר מושרים לתוספת בריאות
מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת ומוסיפה סוכר ומלח, מערבבת
מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה

אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
פיתוח מתכון רמי ורטמן

עוגיות פיצוחים
מתאים לפרוטוקולים

Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו

עוגיות שוקו שוקו אגוזיות עם חמאת טיגארנאט ואגוזי לוז. עוגיות שוקולד צ’יפס פליאו, טבעוניות ללא דגנים בכלל

אוזני המן

אוזני המן

פעם בשנה מרשה לעצמי, אוזני המן מבצק פריך מאוד, מילוי פרג מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

עוגיות טחינה

עוגיות טחינה

עוגיה טחינה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה, הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

מאפינס דלעת

מאפינס דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפינס דלעת הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$