עוגיות פיצוחים ללא גלוטן

עוגיות פיצוחים ללא גלוטן

עוגיות פיצוחים קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. פרוסות דקות של שקדים עם גרעיני חמניות שומשום שחור אגוזי מלך וקליפות תפוזים למשל. או שומשום אגוזי פקאן חמוציות שוקולד. או גרעיני דלעת, קשיו, מישמש מיובש ושוקולד

מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגיות פיצוחים ללא גלוטן

ככה עושה

עוגיות פיצוחים ללא גלוטן

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה התססה15 minutes
מנות20 עוגיות
חופשי מאלרגנים
milkfree
glutenfree

מרכיבים

מרכיבים

  • 100 גרם גרעיני דלעת
  • 100 גרם שומשום מלא, שומשום לבן זרעי, פשתן בהיר או כהה
  • 100 גרם גרעיני חמניה או פרוסות שקדים קלופים
  • 100 גרם אגוזי מלך, פקאן, קשיו קצוצים קטן
  • 2 חלבוני ביצה
  • 2 כפות סוכר חום
  • 100 גרם שוקולד מריר 85% קצוץ קטן לצ'יפס
  • קורט מלח הימליה ורוד

הכנות

הכנות

  • מערבבת 400 גרם גרעינים ואגוזים, אפשר לפי החלוקה במתכון ואפשר ממה שיש בבית
    מפרידה ביצים, מכניסה את הלבנים לקערית נפרדת, מוסיפה סוכר ומלח ומערבבת
  • מאחדת את תערובת הביצים ותערובת האגוזים
    מעבירה בכף ערימות קטנות מהתערובת לתבנית מרופדת בניר אפיה
    כדי לקבל מרקם קרנצ'י משטחת את העוגיות כשהן בתבנית
  • אופה ב 180 מעולות בערך 15 דקות, או עד שיש צבע שחום מגרה
    מצננת היטב, ושומרת בצנצנת אטומה
    **אפשר במקום שוקולד חופן חמוציות או אוכמניות כחולות יבשות או פרי יבש אחר קצוץ
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן