עוגיות פיסטוק ושוקולד לבן חופשיות מגלוטן

עוגיות פיסטוק קריספיות מזכירות עוגיות שוקולד צ'יפס, בטעמים של פיסטוק ושוקולד לבן.

כדי לקבל עוגיה דקה ופריכה צריך באמצע האפיה להכות עם התבנית על הריצפה. ממכרות

עוגיות פיסטוק שוקולד לבן וצימוקים ללא גלוטן

ככה עושה

עוגיות פיסטוק שוקולד לבן וצימוקים

הכנות20 minutes
זמן בישול אפיה התססה14 minutes
מנות20 עוגיות
חופשי מאלרגנים
pinatfree
glutenfree

מרכיבים

  • 100 גרם חמאה רכה מאוד
  • 100 גרם סוכר קנים אורגני
  • 20 גרם ממרח פיסטוק
  • 1 ביצה M
  • 100 גרם קמח שקדים דק
  • 50 גרם קמח אורז לבן
  • ¼ כפית סודה לשתיה
  • ¼ כפית מלח הימלאיה
  • 30 גרם צימוקים בהירים קטנים
  • 30 גרם פיסטוקים
  • 70 גרם שוקולד לבן

הכנות

  • מחממת תנור ל180 מעלות טורבו. מכינה שתי תבניות עם נייר אפיה
    בקערה קטנה מערבבת את החומרים היבשים קמח שקדים, קמח אורז, סודה לשתיה ומלח. מניחה בצד
  • בקערה גדולה מערבבת במרית את החמאה, סוכר וממרח הפיסטוק עד לקבלת תערובת רכה ובהירה. מוסיפה את הביצים ומערבבת.
    מוסיפה את תערובת היבשים ואת הפיסטוקים הצימוקים והשוקולד ומערבבת עד שכל הקמח נטמע התערובת. התערובת תהיה רכה יחסית זה אמור להיות ככה.
  • כדי לקבל עוגיות דקות וקריספיות, צריך לאפות את העוגיות כל עוד התערובת בטמפרטורת החדר. לא להכניס למקרר
  • בידיים רטובות יוצרת עיגולים בגודל של כדור פינגפונג
    משטחת לדיסקיות ומניחה על התבנית ברווחים גדולים יחסית
    על תבנית תנור ממוצעת נכנסות כ 10 עוגיות. התערובת תספיק ל שתי תבניות
    עוגיות פיסטוק שוקולד לבן ללא גלוטן לפני אפיה
  • מכניסה לתנור החם את שתי התבניות במקביל ל7 דקות. לאחר שבע דקות מוציאה מהתנור ודופקת את התבנית על השיש כדי לשטח את העוגיות. בהזדמנות הזו גם מחליפה בין התבניות, העליונה והתחתונה כדי שיאפו אחיד.
    מחזירה לתנור לעוד 7 דקות
  • כשהעוגיות יוצאות מהתנור הן עדין קצת רכות. נותנת להן להתקרר בתבנית ומעבירה לכלי אטום
    עוגיות פיסטוק שוקולד לבן ללא גלוטן
עוגיות פיסטוק ושוקולד לבן ללא גלוטן
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineחופשי מגלוטן

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן