עוגיות מעולם עוגיות שוקולד צ'יפס, בטעם נוטלה. מצריך להכין נוטלה ביתית. מכילה בעיקר אגוזי לוז וקקאו משובח, חומרים טובים.

עוגיות נוטלה ביתית ללא גלוטן

עוגיות מעולם עוגיות שוקולד צ'יפס, בטעם נוטלה.

מצריך להכין נוטלה ביתית. מכילה בעיקר אגוזי לוז וקקאו משובח, חומרים טובים.

מושלמות לילדים. אם מכינות לגדולים אפשר להוסיף שברי אגוזי לוז

כדי לקבל עוגיה דקה ופריכה כדאי באמצע האפיה להכות עם התבנית על הריצפה. ממכרות

עוגיות נוטלה חופשיות מגלוטן

ככה עושה

עוגיות נוטלה ביתית ללא גלוטן

הכנות20 minutes
זמן בישול אפיה התססה14 minutes
מנות20 עוגיות
חופשי מאלרגנים
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 100 גרם חמאה רכה מאוד
  • 100 גרם סוכר קנים אורגני
  • 20 גרם נוטלה ביתית
  • 1 ביצה M
  • 100 גרם קמח שקדים דק
  • 50 גרם קמח אורז לבן
  • ¼ כפית סודה לשתיה
  • ¼ כפית מלח הימלאיה
  • 100 גרם שוקולד מריר 70%

הכנות

  • כדי להצליח במתכון הזה צריך להכין נוטלה ביתית. המתכון כאן
    צריך כף גדושה למתכון, אם תשימו שתי כפות העוגיה תצא פחות קריספית אבל עדין מעולה.
    נוטלה ביתית
  • מחממת תנור ל180 מעלות טורבו, מכינה 2 תבניות תנור עם נייר אפייה.
    בקערה קטנה מערבבת את החומרים היבשים - קמח שקדים,  קמח אורז,  סודה לשתייה ומלח,  מניחה בצד.
  • בקערה גדולה מערבבת במרית את החמאה, הסוכר וממרח הנוטלה עד לקבלת תערובת רכה ובהירה
    מוסיפה את הביצה ומערבבת.
    מוסיפה את תערובת היבשים ואת השוקולד הקצוץ ,ערבבת עד שכל הקמח נטמע בתערובת.
    התערובת תהיה רכה יחסית, ככה זה אמור להיות. 
    צריך לאפות את העוגיות כל עוד התערובת עדיין בטמפרטורת החדר  לקבלת  עוגיות  דקות וקריספיות- לא להכניס למקרר. 
  • עם ידיים רטובות יוצרת עיגולים בגודל של כדור פינגפונג
    משטחת לדיסקית ומניחה על התבנית במרחקים  גדולים  יחסית. 
    על תבנית תנור ממוצאת נכנסות כ10 עוגיות, התערובת תספיקה ל2 תבניות. 
    עוגיות נוטלה ביתית ללא גלוטן לפני אפיה
  • מכניסה לתנור החם את שתי התבניות במקביל ל7 דקות
    לאחר 7 דקות מוציאה מהתנור ודופקת את התבנית על השיש כדי לשטח את העוגיות
     בהזדמנות הזוגם מחליפה בין התבנית העליונה לתחתונה כדי שיאפו בצורה אחידה.
    מחזירה לתנור לעוד 7 דקות.
    עוגיות נוטלה ללא גלוטן אפויות
  • כשהעוגיות יוצאות מהתנור הן יהיו עדיין קצת רכות
     נותנת להן להתקרר ואז מעבירה לכלי אטום 
    עוגיות נוטלה חופשיות מגלוטן מצטננות
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineחופשי מגלוטן

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן