עוגיות טחינה

עוגיה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

הכנות15 minsזמן בישול15 mins

 150 גר טחינה הר ברכה \ שני שליש כוס
 140 גר דבש \ שליש כוס
 כוס שבבי קוקוס דקים
 3 כפות שבבי קוקוס עבים
 2 כפות קמח קוקוס
 חצי כפית סודה לשתיה
לקישוט
 חופן שבבי קוקוס עבים
 חופן שומשום שחור

1

מחממת תנור ל170 מעלות
מכינה תבנית עם נייר אפיה
מערבבת בקערה קטנה את שבבי בקוקוס העבים והדקים, קמח הקוקוס, סודה לשתיה ומלח עד שאחיד
בקערה גדולה מערבבת את הדבר והטחינה ומוסיפה את תערובת הקוקוס, אם התערובת קשה אפשר ללוש בידיים
בקערה קטנה מערבבת את חומרי הקישוט
עם ידיים מעט רטובות מגלגלת כדורים מהבצק במשקל של בערך 20, כל כדור מגלגלת בתערובת הקישוט ומניחה על התבנית המוכנה, משטחת מעט לצורה של עוגייה. העוגיות יתרחבו בתנור, חשוב להשאיר מספיק מקום בין לבין
אצלי בתבנית נכנסות 16-20 עוגיות
אופה בערך 15 דקות עד שהעוגיות מעט זהובות בקצוות. הן יהיו מאוד רכות ויראו לא לגמרי מוכנות, חשוב לתת להן להתקרר ולהתמצק לגמרי בתבנית לפני שטועמות

Ingredients

 150 גר טחינה הר ברכה \ שני שליש כוס
 140 גר דבש \ שליש כוס
 כוס שבבי קוקוס דקים
 3 כפות שבבי קוקוס עבים
 2 כפות קמח קוקוס
 חצי כפית סודה לשתיה
לקישוט
 חופן שבבי קוקוס עבים
 חופן שומשום שחור

Directions

1

מחממת תנור ל170 מעלות
מכינה תבנית עם נייר אפיה
מערבבת בקערה קטנה את שבבי בקוקוס העבים והדקים, קמח הקוקוס, סודה לשתיה ומלח עד שאחיד
בקערה גדולה מערבבת את הדבר והטחינה ומוסיפה את תערובת הקוקוס, אם התערובת קשה אפשר ללוש בידיים
בקערה קטנה מערבבת את חומרי הקישוט
עם ידיים מעט רטובות מגלגלת כדורים מהבצק במשקל של בערך 20, כל כדור מגלגלת בתערובת הקישוט ומניחה על התבנית המוכנה, משטחת מעט לצורה של עוגייה. העוגיות יתרחבו בתנור, חשוב להשאיר מספיק מקום בין לבין
אצלי בתבנית נכנסות 16-20 עוגיות
אופה בערך 15 דקות עד שהעוגיות מעט זהובות בקצוות. הן יהיו מאוד רכות ויראו לא לגמרי מוכנות, חשוב לתת להן להתקרר ולהתמצק לגמרי בתבנית לפני שטועמות

עוגיות טחינה
מתאים לפרוטוקולים

AIP    Paleo

עוגיות טחינה

עוגיה שמרגישה כמו עוגיה וטעימה כמו עוגיה. לכבוד החזרת הטחינה והשומשום בהצלחה הבת האלופה שלי יצרה את המתכון הזה. הקרדיט כולו לרמי ורטמן

הכנות15 minsזמן בישול15 mins

 150 גר טחינה הר ברכה \ שני שליש כוס
 140 גר דבש \ שליש כוס
 כוס שבבי קוקוס דקים
 3 כפות שבבי קוקוס עבים
 2 כפות קמח קוקוס
 חצי כפית סודה לשתיה
לקישוט
 חופן שבבי קוקוס עבים
 חופן שומשום שחור

1

מחממת תנור ל170 מעלות
מכינה תבנית עם נייר אפיה
מערבבת בקערה קטנה את שבבי בקוקוס העבים והדקים, קמח הקוקוס, סודה לשתיה ומלח עד שאחיד
בקערה גדולה מערבבת את הדבר והטחינה ומוסיפה את תערובת הקוקוס, אם התערובת קשה אפשר ללוש בידיים
בקערה קטנה מערבבת את חומרי הקישוט
עם ידיים מעט רטובות מגלגלת כדורים מהבצק במשקל של בערך 20, כל כדור מגלגלת בתערובת הקישוט ומניחה על התבנית המוכנה, משטחת מעט לצורה של עוגייה. העוגיות יתרחבו בתנור, חשוב להשאיר מספיק מקום בין לבין
אצלי בתבנית נכנסות 16-20 עוגיות
אופה בערך 15 דקות עד שהעוגיות מעט זהובות בקצוות. הן יהיו מאוד רכות ויראו לא לגמרי מוכנות, חשוב לתת להן להתקרר ולהתמצק לגמרי בתבנית לפני שטועמות

Ingredients

 150 גר טחינה הר ברכה \ שני שליש כוס
 140 גר דבש \ שליש כוס
 כוס שבבי קוקוס דקים
 3 כפות שבבי קוקוס עבים
 2 כפות קמח קוקוס
 חצי כפית סודה לשתיה
לקישוט
 חופן שבבי קוקוס עבים
 חופן שומשום שחור

Directions

1

מחממת תנור ל170 מעלות
מכינה תבנית עם נייר אפיה
מערבבת בקערה קטנה את שבבי בקוקוס העבים והדקים, קמח הקוקוס, סודה לשתיה ומלח עד שאחיד
בקערה גדולה מערבבת את הדבר והטחינה ומוסיפה את תערובת הקוקוס, אם התערובת קשה אפשר ללוש בידיים
בקערה קטנה מערבבת את חומרי הקישוט
עם ידיים מעט רטובות מגלגלת כדורים מהבצק במשקל של בערך 20, כל כדור מגלגלת בתערובת הקישוט ומניחה על התבנית המוכנה, משטחת מעט לצורה של עוגייה. העוגיות יתרחבו בתנור, חשוב להשאיר מספיק מקום בין לבין
אצלי בתבנית נכנסות 16-20 עוגיות
אופה בערך 15 דקות עד שהעוגיות מעט זהובות בקצוות. הן יהיו מאוד רכות ויראו לא לגמרי מוכנות, חשוב לתת להן להתקרר ולהתמצק לגמרי בתבנית לפני שטועמות

עוגיות טחינה
מתאים לפרוטוקולים

AIP    Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
אוזני המן

אוזני המן

מאוד אוהבת פרג, ופעם בשנה מרשה לעצמי, בצק פריך מאוד מילוי מתוק והכנה מסובכת. התוצאה שווה ממש

כדורי סחלב

כדורי סחלב

ממתק קטן בטעם של סחלב וילדות בירושלים, מי הזהר עושים את ההבדל

שוקו פלצבו

שוקו פלצבו

ערב קר חדשות לא משהו, שוקו יכול להיות אחלה מרוממם, הינה כזה מותאם לפרוטוקול מהודק חם ומנחם

גאלט אגסים

גאלט אגסים

זו עוגה קצת פראית ומאוד טעימה, משלבת טעם מרציפני מהשקדים שפוגשים באגסים. ווניל ממקל וניל אמיתי. פיתוח מתכון רמי ורטמן

שבלולי קינמון

שבלולי קינמון

חורף, גשם בחוץ. ריח של קינמון שממלא את הבית. הרגשה טובה. ניסיון לשבלולי קינמון שהם מאה אחוז פרוטוקולים מבטטה סגולה. טעים ועדין

בליס ברי

בליס ברי

נטיפים של אושר, אוכמניות כחולות קפואות בציפוי דק של שוקולד רואו, פיתוח רמי ורטמן

פרליני שוקולד רואו

פרליני שוקולד רואו

שוקולד רואו שומר על כל האיכויות הקסומות של הקקאו, מעלה תדר ומשמח את הנפש. פיתוח מתכון רמי ורטמן

לחם ברוקולי שטוח

לחם ברוקולי שטוח

greenkitchenstories.com המתכון במקור של
למי שאוכלת ביצים זה לגמרי סוג של סנדוויצ’ בין שתי פרוסות שיש בהן המון ברוקולי וקצת ביצים

מאפיין דלעת

מאפיין דלעת

בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים

עוגיות קלות להכנה, מאוד מספקות. תמיד יש מבחר אחר של אגוזים וגרעינים לנסות. מתאים למי שאוכלת ביצים, הסוכר די הכרחי להדביק את הבלילה

עוגת בננות

עוגת בננות

עוגה מושלמת. לשלבים מתקדמים כאשר חזרו האגוזים והביצים
פיתוח מתכון רמי ורטמן

$