סרטנים כחולים

יצורים מפוארים מתוקים שיש בהם המון טעם והמון התעסקות

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 6 סרטנים כחולים טריים מאוד ונקים
 בצל סגול קצוץ קטן
 12 זיתי קלמטה
 פטרוזיליה קצוצה דק
 2 כפות שמן זית
 חצי כוס יין לבן יבש

1

סרטנים אוכלים טריים מאוד, ככה מנקה
הופכת את הסרטן, על הבטן הלבנה יש מעין מיכסה שמסתים בפינה בקצה, שקרוב לצבטות הגדולת. את הקצה אפשר להרים עם סכין ולפתוח כלפי מעלה. זה מתפרק בקלות. עכשיו יש בפנים חלקים צהבהבים וחלקים מאורכים בצבע אפור שחור עם טקסטורה יבשה, את אלו ואת אלו מנקה תחת זרם מים

2

מגלענת וחותכת את הזיתים, קוצצת את הבצל. מלהיטה ווק שיכיל אותם בנוחות, מוסיפה שמן זית ואת הבצלים שהבצל שקוף מוסיפה את הסרטנים, אחרי דקה שתים מוסיפה את היין ואת הזיתים. ממשיכה לערבב עוד דקה שתים שהיין יתאדה ומכסה. קוצצת דק דק את הפטרוזיליה ומוסיפה. עכשיו כבר הסרטנים הפכו לכתומים והבשר שלהם לבן, זה הזמן להוציא. אוכלת בידים, לידי מפצח אגוזים, שיפוד ומגבת מטבח

חומרים

 6 סרטנים כחולים טריים מאוד ונקים
 בצל סגול קצוץ קטן
 12 זיתי קלמטה
 פטרוזיליה קצוצה דק
 2 כפות שמן זית
 חצי כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה

1

סרטנים אוכלים טריים מאוד, ככה מנקה
הופכת את הסרטן, על הבטן הלבנה יש מעין מיכסה שמסתים בפינה בקצה, שקרוב לצבטות הגדולת. את הקצה אפשר להרים עם סכין ולפתוח כלפי מעלה. זה מתפרק בקלות. עכשיו יש בפנים חלקים צהבהבים וחלקים מאורכים בצבע אפור שחור עם טקסטורה יבשה, את אלו ואת אלו מנקה תחת זרם מים

2

מגלענת וחותכת את הזיתים, קוצצת את הבצל. מלהיטה ווק שיכיל אותם בנוחות, מוסיפה שמן זית ואת הבצלים שהבצל שקוף מוסיפה את הסרטנים, אחרי דקה שתים מוסיפה את היין ואת הזיתים. ממשיכה לערבב עוד דקה שתים שהיין יתאדה ומכסה. קוצצת דק דק את הפטרוזיליה ומוסיפה. עכשיו כבר הסרטנים הפכו לכתומים והבשר שלהם לבן, זה הזמן להוציא. אוכלת בידים, לידי מפצח אגוזים, שיפוד ומגבת מטבח

סרטנים כחולים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

סרטנים כחולים

יצורים מפוארים מתוקים שיש בהם המון טעם והמון התעסקות

הכנות5 minsזמן בישול15 mins

 6 סרטנים כחולים טריים מאוד ונקים
 בצל סגול קצוץ קטן
 12 זיתי קלמטה
 פטרוזיליה קצוצה דק
 2 כפות שמן זית
 חצי כוס יין לבן יבש

1

סרטנים אוכלים טריים מאוד, ככה מנקה
הופכת את הסרטן, על הבטן הלבנה יש מעין מיכסה שמסתים בפינה בקצה, שקרוב לצבטות הגדולת. את הקצה אפשר להרים עם סכין ולפתוח כלפי מעלה. זה מתפרק בקלות. עכשיו יש בפנים חלקים צהבהבים וחלקים מאורכים בצבע אפור שחור עם טקסטורה יבשה, את אלו ואת אלו מנקה תחת זרם מים

2

מגלענת וחותכת את הזיתים, קוצצת את הבצל. מלהיטה ווק שיכיל אותם בנוחות, מוסיפה שמן זית ואת הבצלים שהבצל שקוף מוסיפה את הסרטנים, אחרי דקה שתים מוסיפה את היין ואת הזיתים. ממשיכה לערבב עוד דקה שתים שהיין יתאדה ומכסה. קוצצת דק דק את הפטרוזיליה ומוסיפה. עכשיו כבר הסרטנים הפכו לכתומים והבשר שלהם לבן, זה הזמן להוציא. אוכלת בידים, לידי מפצח אגוזים, שיפוד ומגבת מטבח

חומרים

 6 סרטנים כחולים טריים מאוד ונקים
 בצל סגול קצוץ קטן
 12 זיתי קלמטה
 פטרוזיליה קצוצה דק
 2 כפות שמן זית
 חצי כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה

1

סרטנים אוכלים טריים מאוד, ככה מנקה
הופכת את הסרטן, על הבטן הלבנה יש מעין מיכסה שמסתים בפינה בקצה, שקרוב לצבטות הגדולת. את הקצה אפשר להרים עם סכין ולפתוח כלפי מעלה. זה מתפרק בקלות. עכשיו יש בפנים חלקים צהבהבים וחלקים מאורכים בצבע אפור שחור עם טקסטורה יבשה, את אלו ואת אלו מנקה תחת זרם מים

2

מגלענת וחותכת את הזיתים, קוצצת את הבצל. מלהיטה ווק שיכיל אותם בנוחות, מוסיפה שמן זית ואת הבצלים שהבצל שקוף מוסיפה את הסרטנים, אחרי דקה שתים מוסיפה את היין ואת הזיתים. ממשיכה לערבב עוד דקה שתים שהיין יתאדה ומכסה. קוצצת דק דק את הפטרוזיליה ומוסיפה. עכשיו כבר הסרטנים הפכו לכתומים והבשר שלהם לבן, זה הזמן להוציא. אוכלת בידים, לידי מפצח אגוזים, שיפוד ומגבת מטבח

סרטנים כחולים
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים עם ארטישוק ירושלמי

מולים חיבים להיות טרים וסגורים הפתוחים לפח. שנופל לידי אוצר כזה אני עושה מעט, ארוחה שאוכלות בידים עם מלא רוטב. זו חייה שנאכלת בשלמותה עם המון נוטריאנטים

דגים בטמפורה

דגים בטמפורה

זו מנה מנחמת, בשיא הבאססה מהסגר הכנו אותה בשישי ואשכרה הרגשנו חגיגי. זה שווה משהו אפילו שבריא זה לא. פליאו זה לגמרי כן

ציר ראשי שרימפס

ציר ראשי שרימפס

הציר הזה מקורו בראשי השרימפס, שהם מלאי טעם וצבע. מתקבל ציר כתום קליל שמשביח כל תבשיל דגים, ובעצמו משמש בסיס נפלא למרקים אסיתים

שרימפס פרדייס

שרימפס פרדייס

פרדייס הוא כפר ערבי בחוף הכרמל קרוב לים, יש להם דגים נפלאים וירקות עונתיים עם טעמים שאין בסופר, שטר של 200 שקל נותן שם סלסלת ירקות ודגים לכמה ימים, תמיד יש קישואים וזעתר ושרימפס טריים לפעמים

שרימפס עם קוקוס ותרד

שרימפס עם קוקוס ותרד

ציר מראשי שרימפס יש לו טעם מרוכז של ים וצבעים כתומים, יחד עם קוקוס וירוקים יוצר מנה מנצחת

קארי כתום

קארי כתום

קארי כתום שמקבל את המתיקות שלו ממנגו. נהדר בקיץ שיש מלא מנגו וכתומים. השימוש בקוקוס הוא טבעי, והתוספת של פירות ים מזינה וטעימה מאוד

$