סרטנים כחולים

סרטנים כחולים הם יצורי ים מפוארים ומתוקים, יש בהם המון טעם והמון התעסקות. מעט מאוד בשר והרבה מיץ ים

הניקיון שלהם די פשוט, והם באמת נפלאים בכל צורה, גם בלי כלום. לא צריך לשלוק אותם במים חמים פשוט להניח על מחבת לוהטת או גריל פחמים ולתת לצבע להפוך לכתום. אז הם מוכנים

לאכול בידים עם עזרים משתמשת במפצח אגוזים ושיפוד. יש דרכים יותר אלגנטיות

טעמים יכולים להיות רוטב חמאה או זיתים ויין כמו כאן

סרטנים כחולים

ככה עושה

סרטנים כחולים

הכנות5 minutes
זמן בישול אפיה התססה15 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
milkfree
tomatofree

מרכיבים

  • 6 סרטנים כחולים טריים מאוד ונקים
  • בצל סגול קצוץ קטן
  • פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 כפות שמן זית או חמאה
  • חצי כוס יין לבן יבש

הכנות

ניקיון הסרטנים

  • סרטנים אוכלים טריים מאוד, אפשר לבקש נקים אצל הדיג או לנקות ככה הופכת את הסרטן, על הבטן הלבנה יש מעין מיכסה שמסתים בפינה בקצה, שקרוב לצבטות הגדולת
  • את הקצה אפשר להרים עם סכין ולפתוח כלפי מעלה. זה מתפרק בקלות
  • ככה זה ניראה פתוח והפוך. את השיריון הצבעוני מנתקת
  • עכשיו יש בפנים חלקים צהבהבים וחלקים מאורכים בצבע אפור שחור עם טקסטורה יבשה את אלו ואת אלו מנקה תחת זרם מים נישאר בשר לבן מתקתק אפשר לחצות את הסרטן לחצי, או להשאיר שלם ולבשל

בישול

  • קוצצת את הבצל. מלהיטה ווק שיכיל אותם בנוחות, מוסיפה שמן זית או חמאה ואת הבצלים
    שהבצל שקוף מוסיפה את הסרטנים
    אחרי דקה שתים מוסיפה את היין
    ממשיכה לערבב עוד דקה שתים שהיין יתאדה ומכסה
    קוצצת דק דק את הפטרוזיליה ומוסיפה. הסרטנים הפכו לכתומים והבשר שלהם לבן, זה הזמן להוציא
    אוכלת בידים, לידי מפצח אגוזים, שיפוד ומגבת מטבח
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן