סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב

קוביות סלמון עסיסיות שמתבשלות לרגע באדים של קרם קוקוס מתובל, ושפע של ירקות ירוקים ליד. המון נוטריאנטים ומאוד בקלות

הכנות15 minsזמן בישול25 mins

חומרים לקארי הצהוב
 2 כפות ג'ינגר טרי מגורד
 כף כורכום טרי מגורד
 ענף למון גראס קצוץ דק חלק תחתון
 3 שני שום כתושות
 1 בצל בינוני מגורד
 2 עלים של עץ ליים או לימון אופציונלי
 2 כפיות סוכר קוקוס
 כף שמן קוקוס
 500 מיל קרם קוקוס נקי AROY-D
לתבשיל
 500 גרם סלמון טרי מפולט חתוך לקוביות
 1 באק צ'וי חתוך לאורך
 2 כוסות ברוקולי בפרחים
 חופן שעועית ירוקה חתוכה למקטעים
 1 זוקיני גדול חתוך לחצי טבעות

לקארי הצהוב
1

מגרדת את הג'ינגר, השום, הבצל והכורכום
בסיר שיכיל את התבשיל כולו שמה כף גדושה של שמן קוקוס את הלמון גראס ואת הארומטים, אחרי רגע מתחיל להתפשט ריח טוב מוסיפה את קרם הקוקוס. לא ממש משנה אם זה קרם או חלב, חשוב שיהיה בו רק קוקוס. מוסיפה חצי עד כוס מים, שתי כפיות סוכר קוקוס, את עלי הלימון ומלח לטעם. מביאה לרתיחה ומנמיכה את האש

הירקות
2

הירוק של הירקות והכורכום שיוצר את הצבע הצהוב לקארי, יוצרים יחד צבע ירוק זרחני מהפנט
הרכב הירקות הירוקים יכול להשתנות. נגיד תרד טורקי, אפונה, כרוב ניצנים
את הבאק צ'וי חוצה לאורך
את הברוקולי לפרחים בגודל נגיסה
את השעועית למקטעים נוחים
את הזוקיני לאורך ואז לטבעות לרוחב
מכניסה את כל הירקות לקארי משתדלת שכולם יכוסו טוב
מבשלת על אש קטנה כ20 דקות אפשר גם פחות
\
לא כדאי להוסיף יותר מדי מים כדי שהרוטב ישאר סמיך
אין צורך לשמור מקום לסלמון הוא בא מעל ומתבשם באדים

הסלמון
3

אצל הדיג, מבקשת שתים שלוש פרוסות עבות יחסית ממרכז הדג
לכל פרוסה כזו נכנסת במרכז, לרוחב הפרוסה ומפרידה לשני חצאים תוך הסרת העור, כל חצי כזה מחלקת לשתים שלוש קוביות. ממליחה את הקוביות. לפני שיושבות לאכול מכניסה את קוביות הסלמון מעל הירקות, מפעילה טיימר ל4 דקות ומכסה את הסיר. אחרי 4 דקות מכבה את האש ומעבירה את הסיר לשולחן
כדאי לאכול בדקות הקרובות, אם לא לפתוח את הסיר כי הסלמון ממשיך להתבשל באדים

Ingredients

חומרים לקארי הצהוב
 2 כפות ג'ינגר טרי מגורד
 כף כורכום טרי מגורד
 ענף למון גראס קצוץ דק חלק תחתון
 3 שני שום כתושות
 1 בצל בינוני מגורד
 2 עלים של עץ ליים או לימון אופציונלי
 2 כפיות סוכר קוקוס
 כף שמן קוקוס
 500 מיל קרם קוקוס נקי AROY-D
לתבשיל
 500 גרם סלמון טרי מפולט חתוך לקוביות
 1 באק צ'וי חתוך לאורך
 2 כוסות ברוקולי בפרחים
 חופן שעועית ירוקה חתוכה למקטעים
 1 זוקיני גדול חתוך לחצי טבעות

Directions

לקארי הצהוב
1

מגרדת את הג'ינגר, השום, הבצל והכורכום
בסיר שיכיל את התבשיל כולו שמה כף גדושה של שמן קוקוס את הלמון גראס ואת הארומטים, אחרי רגע מתחיל להתפשט ריח טוב מוסיפה את קרם הקוקוס. לא ממש משנה אם זה קרם או חלב, חשוב שיהיה בו רק קוקוס. מוסיפה חצי עד כוס מים, שתי כפיות סוכר קוקוס, את עלי הלימון ומלח לטעם. מביאה לרתיחה ומנמיכה את האש

הירקות
2

הירוק של הירקות והכורכום שיוצר את הצבע הצהוב לקארי, יוצרים יחד צבע ירוק זרחני מהפנט
הרכב הירקות הירוקים יכול להשתנות. נגיד תרד טורקי, אפונה, כרוב ניצנים
את הבאק צ'וי חוצה לאורך
את הברוקולי לפרחים בגודל נגיסה
את השעועית למקטעים נוחים
את הזוקיני לאורך ואז לטבעות לרוחב
מכניסה את כל הירקות לקארי משתדלת שכולם יכוסו טוב
מבשלת על אש קטנה כ20 דקות אפשר גם פחות
\
לא כדאי להוסיף יותר מדי מים כדי שהרוטב ישאר סמיך
אין צורך לשמור מקום לסלמון הוא בא מעל ומתבשם באדים

הסלמון
3

אצל הדיג, מבקשת שתים שלוש פרוסות עבות יחסית ממרכז הדג
לכל פרוסה כזו נכנסת במרכז, לרוחב הפרוסה ומפרידה לשני חצאים תוך הסרת העור, כל חצי כזה מחלקת לשתים שלוש קוביות. ממליחה את הקוביות. לפני שיושבות לאכול מכניסה את קוביות הסלמון מעל הירקות, מפעילה טיימר ל4 דקות ומכסה את הסיר. אחרי 4 דקות מכבה את האש ומעבירה את הסיר לשולחן
כדאי לאכול בדקות הקרובות, אם לא לפתוח את הסיר כי הסלמון ממשיך להתבשל באדים

סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב

קוביות סלמון עסיסיות שמתבשלות לרגע באדים של קרם קוקוס מתובל, ושפע של ירקות ירוקים ליד. המון נוטריאנטים ומאוד בקלות

הכנות15 minsזמן בישול25 mins

חומרים לקארי הצהוב
 2 כפות ג'ינגר טרי מגורד
 כף כורכום טרי מגורד
 ענף למון גראס קצוץ דק חלק תחתון
 3 שני שום כתושות
 1 בצל בינוני מגורד
 2 עלים של עץ ליים או לימון אופציונלי
 2 כפיות סוכר קוקוס
 כף שמן קוקוס
 500 מיל קרם קוקוס נקי AROY-D
לתבשיל
 500 גרם סלמון טרי מפולט חתוך לקוביות
 1 באק צ'וי חתוך לאורך
 2 כוסות ברוקולי בפרחים
 חופן שעועית ירוקה חתוכה למקטעים
 1 זוקיני גדול חתוך לחצי טבעות

לקארי הצהוב
1

מגרדת את הג'ינגר, השום, הבצל והכורכום
בסיר שיכיל את התבשיל כולו שמה כף גדושה של שמן קוקוס את הלמון גראס ואת הארומטים, אחרי רגע מתחיל להתפשט ריח טוב מוסיפה את קרם הקוקוס. לא ממש משנה אם זה קרם או חלב, חשוב שיהיה בו רק קוקוס. מוסיפה חצי עד כוס מים, שתי כפיות סוכר קוקוס, את עלי הלימון ומלח לטעם. מביאה לרתיחה ומנמיכה את האש

הירקות
2

הירוק של הירקות והכורכום שיוצר את הצבע הצהוב לקארי, יוצרים יחד צבע ירוק זרחני מהפנט
הרכב הירקות הירוקים יכול להשתנות. נגיד תרד טורקי, אפונה, כרוב ניצנים
את הבאק צ'וי חוצה לאורך
את הברוקולי לפרחים בגודל נגיסה
את השעועית למקטעים נוחים
את הזוקיני לאורך ואז לטבעות לרוחב
מכניסה את כל הירקות לקארי משתדלת שכולם יכוסו טוב
מבשלת על אש קטנה כ20 דקות אפשר גם פחות
\
לא כדאי להוסיף יותר מדי מים כדי שהרוטב ישאר סמיך
אין צורך לשמור מקום לסלמון הוא בא מעל ומתבשם באדים

הסלמון
3

אצל הדיג, מבקשת שתים שלוש פרוסות עבות יחסית ממרכז הדג
לכל פרוסה כזו נכנסת במרכז, לרוחב הפרוסה ומפרידה לשני חצאים תוך הסרת העור, כל חצי כזה מחלקת לשתים שלוש קוביות. ממליחה את הקוביות. לפני שיושבות לאכול מכניסה את קוביות הסלמון מעל הירקות, מפעילה טיימר ל4 דקות ומכסה את הסיר. אחרי 4 דקות מכבה את האש ומעבירה את הסיר לשולחן
כדאי לאכול בדקות הקרובות, אם לא לפתוח את הסיר כי הסלמון ממשיך להתבשל באדים

Ingredients

חומרים לקארי הצהוב
 2 כפות ג'ינגר טרי מגורד
 כף כורכום טרי מגורד
 ענף למון גראס קצוץ דק חלק תחתון
 3 שני שום כתושות
 1 בצל בינוני מגורד
 2 עלים של עץ ליים או לימון אופציונלי
 2 כפיות סוכר קוקוס
 כף שמן קוקוס
 500 מיל קרם קוקוס נקי AROY-D
לתבשיל
 500 גרם סלמון טרי מפולט חתוך לקוביות
 1 באק צ'וי חתוך לאורך
 2 כוסות ברוקולי בפרחים
 חופן שעועית ירוקה חתוכה למקטעים
 1 זוקיני גדול חתוך לחצי טבעות

Directions

לקארי הצהוב
1

מגרדת את הג'ינגר, השום, הבצל והכורכום
בסיר שיכיל את התבשיל כולו שמה כף גדושה של שמן קוקוס את הלמון גראס ואת הארומטים, אחרי רגע מתחיל להתפשט ריח טוב מוסיפה את קרם הקוקוס. לא ממש משנה אם זה קרם או חלב, חשוב שיהיה בו רק קוקוס. מוסיפה חצי עד כוס מים, שתי כפיות סוכר קוקוס, את עלי הלימון ומלח לטעם. מביאה לרתיחה ומנמיכה את האש

הירקות
2

הירוק של הירקות והכורכום שיוצר את הצבע הצהוב לקארי, יוצרים יחד צבע ירוק זרחני מהפנט
הרכב הירקות הירוקים יכול להשתנות. נגיד תרד טורקי, אפונה, כרוב ניצנים
את הבאק צ'וי חוצה לאורך
את הברוקולי לפרחים בגודל נגיסה
את השעועית למקטעים נוחים
את הזוקיני לאורך ואז לטבעות לרוחב
מכניסה את כל הירקות לקארי משתדלת שכולם יכוסו טוב
מבשלת על אש קטנה כ20 דקות אפשר גם פחות
\
לא כדאי להוסיף יותר מדי מים כדי שהרוטב ישאר סמיך
אין צורך לשמור מקום לסלמון הוא בא מעל ומתבשם באדים

הסלמון
3

אצל הדיג, מבקשת שתים שלוש פרוסות עבות יחסית ממרכז הדג
לכל פרוסה כזו נכנסת במרכז, לרוחב הפרוסה ומפרידה לשני חצאים תוך הסרת העור, כל חצי כזה מחלקת לשתים שלוש קוביות. ממליחה את הקוביות. לפני שיושבות לאכול מכניסה את קוביות הסלמון מעל הירקות, מפעילה טיימר ל4 דקות ומכסה את הסיר. אחרי 4 דקות מכבה את האש ומעבירה את הסיר לשולחן
כדאי לאכול בדקות הקרובות, אם לא לפתוח את הסיר כי הסלמון ממשיך להתבשל באדים

סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לברק על העור

לברק על העור

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל מאוד להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

לביבות סלמון ושקדים

לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

פורל במעטפה

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

קציצות דג

קציצות דג

קציצות מאוד קלות ירוקות ולימוניות
מוסר ים נותן תמורה טובה לדג נטו וטעם ימי עדין

דג במלח

דג במלח

אחת הדרכים הכי מדויקות להנות מטריות של דג ים שלם. במליחות מדויקת

פיש אנד ציפ’ס

פיש אנד ציפ’ס

מאוד התחשק לי פיסות דג לבן קריספיות ופחממה מטוגנת ליד. אתגר להצליח ליצר תחושה דומה בלי טיגון עמוק ובלי פרורי לחם. הינה הניסיון שלי. מאוד מספק. חיבים מחבת ברזל כבדה ליצר מספיק חום לקראסט

פלמידה צרובה וסלט מים

פלמידה צרובה וסלט מים

גספצ’ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

בן גוריון

בן גוריון

בן גוריון קוראים לו. דג ים פראי. מתרגשת לפגוש אותו, הוא מאוד מאוד טעים בשלמותו

$