סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב

25/04/2021

קוביות סלמון עסיסיות שמתבשלות לרגע באדים של קרם קוקוס מתובל, ושפע של ירקות ירוקים ליד. המון נוטריאנטים ומאוד בקלות

Prep Time15 minsCook Time25 mins

חומרים לקארי הצהוב
 2 כפות ג'ינגר טרי מגורד
 כף כורכום טרי מגורד
 ענף למון גראס קצוץ דק חלק תחתון
 3 שני שום כתושות
 1 בצל בינוני מגורד
 2 עלים של עץ ליים או לימון אופציונלי
 2 כפיות סוכר קוקוס
 כף שמן קוקוס
 500 מיל קרם קוקוס נקי AROY-D
לתבשיל
 500 גרם סלמון טרי מפולט חתוך לקוביות
 1 באק צ'וי חתוך לאורך
 2 כוסות ברוקולי בפרחים
 חופן שעועית ירוקה חתוכה למקטעים
 1 זוקיני גדול חתוך לחצי טבעות

לקארי הצהוב
1

מגרדת את הג'ינגר, השום, הבצל והכורכום
בסיר שיכיל את התבשיל כולו שמה כף גדושה של שמן קוקוס את הלמון גראס ואת הארומטים, אחרי רגע מתחיל להתפשט ריח טוב מוסיפה את קרם הקוקוס. לא ממש משנה אם זה קרם או חלב, חשוב שיהיה בו רק קוקוס. מוסיפה חצי עד כוס מים, שתי כפיות סוכר קוקוס, את עלי הלימון ומלח לטעם. מביאה לרתיחה ומנמיכה את האש

הירקות
2

הירוק של הירקות והכורכום שיוצר את הצבע הצהוב לקארי, יוצרים יחד צבע ירוק זרחני מהפנט
הרכב הירקות הירוקים יכול להשתנות. נגיד תרד טורקי, אפונה, כרוב ניצנים
את הבאק צ'וי חוצה לאורך
את הברוקולי לפרחים בגודל נגיסה
את השעועית למקטעים נוחים
את הזוקיני לאורך ואז לטבעות לרוחב
מכניסה את כל הירקות לקארי משתדלת שכולם יכוסו טוב
מבשלת על אש קטנה כ20 דקות אפשר גם פחות

לא כדאי להוסיף יותר מדי מים כדי שהרוטב ישאר סמיך
אין צורך לשמור מקום לסלמון הוא בא מעל ומתבשם באדים

הסלמון
3

אצל הדיג, מבקשת שתים שלוש פרוסות עבות יחסית ממרכז הדג
לכל פרוסה כזו נכנסת במרכז, לרוחב הפרוסה ומפרידה לשני חצאים תוך הסרת העור, כל חצי כזה מחלקת לשתים שלוש קוביות. ממליחה את הקוביות. לפני שיושבות לאכול מכניסה את קוביות הסלמון מעל הירקות, מפעילה טיימר ל4 דקות ומכסה את הסיר. אחרי 4 דקות מכבה את האש ומעבירה את הסיר לשולחן
כדאי לאכול בדקות הקרובות, אם לא לפתוח את הסיר כי הסלמון ממשיך להתבשל באדים

Ingredients

חומרים לקארי הצהוב
 2 כפות ג'ינגר טרי מגורד
 כף כורכום טרי מגורד
 ענף למון גראס קצוץ דק חלק תחתון
 3 שני שום כתושות
 1 בצל בינוני מגורד
 2 עלים של עץ ליים או לימון אופציונלי
 2 כפיות סוכר קוקוס
 כף שמן קוקוס
 500 מיל קרם קוקוס נקי AROY-D
לתבשיל
 500 גרם סלמון טרי מפולט חתוך לקוביות
 1 באק צ'וי חתוך לאורך
 2 כוסות ברוקולי בפרחים
 חופן שעועית ירוקה חתוכה למקטעים
 1 זוקיני גדול חתוך לחצי טבעות

Directions

לקארי הצהוב
1

מגרדת את הג'ינגר, השום, הבצל והכורכום
בסיר שיכיל את התבשיל כולו שמה כף גדושה של שמן קוקוס את הלמון גראס ואת הארומטים, אחרי רגע מתחיל להתפשט ריח טוב מוסיפה את קרם הקוקוס. לא ממש משנה אם זה קרם או חלב, חשוב שיהיה בו רק קוקוס. מוסיפה חצי עד כוס מים, שתי כפיות סוכר קוקוס, את עלי הלימון ומלח לטעם. מביאה לרתיחה ומנמיכה את האש

הירקות
2

הירוק של הירקות והכורכום שיוצר את הצבע הצהוב לקארי, יוצרים יחד צבע ירוק זרחני מהפנט
הרכב הירקות הירוקים יכול להשתנות. נגיד תרד טורקי, אפונה, כרוב ניצנים
את הבאק צ'וי חוצה לאורך
את הברוקולי לפרחים בגודל נגיסה
את השעועית למקטעים נוחים
את הזוקיני לאורך ואז לטבעות לרוחב
מכניסה את כל הירקות לקארי משתדלת שכולם יכוסו טוב
מבשלת על אש קטנה כ20 דקות אפשר גם פחות

לא כדאי להוסיף יותר מדי מים כדי שהרוטב ישאר סמיך
אין צורך לשמור מקום לסלמון הוא בא מעל ומתבשם באדים

הסלמון
3

אצל הדיג, מבקשת שתים שלוש פרוסות עבות יחסית ממרכז הדג
לכל פרוסה כזו נכנסת במרכז, לרוחב הפרוסה ומפרידה לשני חצאים תוך הסרת העור, כל חצי כזה מחלקת לשתים שלוש קוביות. ממליחה את הקוביות. לפני שיושבות לאכול מכניסה את קוביות הסלמון מעל הירקות, מפעילה טיימר ל4 דקות ומכסה את הסיר. אחרי 4 דקות מכבה את האש ומעבירה את הסיר לשולחן
כדאי לאכול בדקות הקרובות, אם לא לפתוח את הסיר כי הסלמון ממשיך להתבשל באדים

סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב

סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב

קוביות סלמון עסיסיות שמתבשלות לרגע באדים של קרם קוקוס מתובל, ושפע של ירקות ירוקים ליד. המון נוטריאנטים ומאוד בקלות

Prep Time15 minsCook Time25 mins

חומרים לקארי הצהוב
 2 כפות ג'ינגר טרי מגורד
 כף כורכום טרי מגורד
 ענף למון גראס קצוץ דק חלק תחתון
 3 שני שום כתושות
 1 בצל בינוני מגורד
 2 עלים של עץ ליים או לימון אופציונלי
 2 כפיות סוכר קוקוס
 כף שמן קוקוס
 500 מיל קרם קוקוס נקי AROY-D
לתבשיל
 500 גרם סלמון טרי מפולט חתוך לקוביות
 1 באק צ'וי חתוך לאורך
 2 כוסות ברוקולי בפרחים
 חופן שעועית ירוקה חתוכה למקטעים
 1 זוקיני גדול חתוך לחצי טבעות

לקארי הצהוב
1

מגרדת את הג'ינגר, השום, הבצל והכורכום
בסיר שיכיל את התבשיל כולו שמה כף גדושה של שמן קוקוס את הלמון גראס ואת הארומטים, אחרי רגע מתחיל להתפשט ריח טוב מוסיפה את קרם הקוקוס. לא ממש משנה אם זה קרם או חלב, חשוב שיהיה בו רק קוקוס. מוסיפה חצי עד כוס מים, שתי כפיות סוכר קוקוס, את עלי הלימון ומלח לטעם. מביאה לרתיחה ומנמיכה את האש

הירקות
2

הירוק של הירקות והכורכום שיוצר את הצבע הצהוב לקארי, יוצרים יחד צבע ירוק זרחני מהפנט
הרכב הירקות הירוקים יכול להשתנות. נגיד תרד טורקי, אפונה, כרוב ניצנים
את הבאק צ'וי חוצה לאורך
את הברוקולי לפרחים בגודל נגיסה
את השעועית למקטעים נוחים
את הזוקיני לאורך ואז לטבעות לרוחב
מכניסה את כל הירקות לקארי משתדלת שכולם יכוסו טוב
מבשלת על אש קטנה כ20 דקות אפשר גם פחות

לא כדאי להוסיף יותר מדי מים כדי שהרוטב ישאר סמיך
אין צורך לשמור מקום לסלמון הוא בא מעל ומתבשם באדים

הסלמון
3

אצל הדיג, מבקשת שתים שלוש פרוסות עבות יחסית ממרכז הדג
לכל פרוסה כזו נכנסת במרכז, לרוחב הפרוסה ומפרידה לשני חצאים תוך הסרת העור, כל חצי כזה מחלקת לשתים שלוש קוביות. ממליחה את הקוביות. לפני שיושבות לאכול מכניסה את קוביות הסלמון מעל הירקות, מפעילה טיימר ל4 דקות ומכסה את הסיר. אחרי 4 דקות מכבה את האש ומעבירה את הסיר לשולחן
כדאי לאכול בדקות הקרובות, אם לא לפתוח את הסיר כי הסלמון ממשיך להתבשל באדים

Ingredients

חומרים לקארי הצהוב
 2 כפות ג'ינגר טרי מגורד
 כף כורכום טרי מגורד
 ענף למון גראס קצוץ דק חלק תחתון
 3 שני שום כתושות
 1 בצל בינוני מגורד
 2 עלים של עץ ליים או לימון אופציונלי
 2 כפיות סוכר קוקוס
 כף שמן קוקוס
 500 מיל קרם קוקוס נקי AROY-D
לתבשיל
 500 גרם סלמון טרי מפולט חתוך לקוביות
 1 באק צ'וי חתוך לאורך
 2 כוסות ברוקולי בפרחים
 חופן שעועית ירוקה חתוכה למקטעים
 1 זוקיני גדול חתוך לחצי טבעות

Directions

לקארי הצהוב
1

מגרדת את הג'ינגר, השום, הבצל והכורכום
בסיר שיכיל את התבשיל כולו שמה כף גדושה של שמן קוקוס את הלמון גראס ואת הארומטים, אחרי רגע מתחיל להתפשט ריח טוב מוסיפה את קרם הקוקוס. לא ממש משנה אם זה קרם או חלב, חשוב שיהיה בו רק קוקוס. מוסיפה חצי עד כוס מים, שתי כפיות סוכר קוקוס, את עלי הלימון ומלח לטעם. מביאה לרתיחה ומנמיכה את האש

הירקות
2

הירוק של הירקות והכורכום שיוצר את הצבע הצהוב לקארי, יוצרים יחד צבע ירוק זרחני מהפנט
הרכב הירקות הירוקים יכול להשתנות. נגיד תרד טורקי, אפונה, כרוב ניצנים
את הבאק צ'וי חוצה לאורך
את הברוקולי לפרחים בגודל נגיסה
את השעועית למקטעים נוחים
את הזוקיני לאורך ואז לטבעות לרוחב
מכניסה את כל הירקות לקארי משתדלת שכולם יכוסו טוב
מבשלת על אש קטנה כ20 דקות אפשר גם פחות

לא כדאי להוסיף יותר מדי מים כדי שהרוטב ישאר סמיך
אין צורך לשמור מקום לסלמון הוא בא מעל ומתבשם באדים

הסלמון
3

אצל הדיג, מבקשת שתים שלוש פרוסות עבות יחסית ממרכז הדג
לכל פרוסה כזו נכנסת במרכז, לרוחב הפרוסה ומפרידה לשני חצאים תוך הסרת העור, כל חצי כזה מחלקת לשתים שלוש קוביות. ממליחה את הקוביות. לפני שיושבות לאכול מכניסה את קוביות הסלמון מעל הירקות, מפעילה טיימר ל4 דקות ומכסה את הסיר. אחרי 4 דקות מכבה את האש ומעבירה את הסיר לשולחן
כדאי לאכול בדקות הקרובות, אם לא לפתוח את הסיר כי הסלמון ממשיך להתבשל באדים

סלמון וירקות בקארי קוקוס צהוב

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: דגי ים

קרפצ'יו פארידה

קרפצ'יו פארידה

המנה הזו כולה שקיפויות וטריות. אין לה טעם של ים, יש בה הרגשה של רוייה. פארידה עדינה הבשר שלה שקוף. צרפתי לה עוד שקופים ודקיקים שילווה את המעט בעוד קצת שקוף