סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

|

2/04/2021

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

3 מנות

Prep Time10 minsCook Time30 mins

 1 ראש סלרי גדול חתוך לקוביות של כסנטימטר וחצי
 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
 חצי כוס אפונת גינה עדינה מהקפאה
 חצי בצל סגול או שלוט קצוץ קטן
 2 ביצים קשות קצוצות לקוביות - אופציונלי
 2 מלפפונים חמוצים בכבישה ביתית
 1 כפית חומץ תפוחים אורגני
 1 כף גדושה מיונז או איולי ביתי

1

קולפת שורש סלרי גדול וחותכת לקוביות של כסנטימטר או קצת יותר
קולפת גזרים וקוצצת לקוביות קטנות מאלו של הסלרי, הגזר קצת יותר קשה
מעבירה לסיר קטן את הסלרי והגזר מכסה במים ומוסיפה קצת מלח, מבשלת ברתיחה עדינה כ20 דקות או עד שמתרכך

2

מכינה שתי ביצים קשות, אם ביצים לא מתאימות לכן אפשר לוותר
מוציאה את האפונה מההקפאה למסננת, שוטפת במים חמים, מעבירה לקערה ושופכת מעל מים רותחים, מסננת שוב
קוצצת דק את הבצל הסגול ומלפפונים חמוצים

3

מעבירה את כל הירקות הקצוצים לקערה, מוסיפה את המיונז איולי חומץ ומלח

4

\
אפשר להחליף את הסלרי בפרחים קטנים צלויים של כרובית! פשוט ליצלות את הכרובית בפרחים קטנים עם שמן זית בתנור ולהשתמש כמו בסלרי

Ingredients

 1 ראש סלרי גדול חתוך לקוביות של כסנטימטר וחצי
 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
 חצי כוס אפונת גינה עדינה מהקפאה
 חצי בצל סגול או שלוט קצוץ קטן
 2 ביצים קשות קצוצות לקוביות - אופציונלי
 2 מלפפונים חמוצים בכבישה ביתית
 1 כפית חומץ תפוחים אורגני
 1 כף גדושה מיונז או איולי ביתי

Directions

1

קולפת שורש סלרי גדול וחותכת לקוביות של כסנטימטר או קצת יותר
קולפת גזרים וקוצצת לקוביות קטנות מאלו של הסלרי, הגזר קצת יותר קשה
מעבירה לסיר קטן את הסלרי והגזר מכסה במים ומוסיפה קצת מלח, מבשלת ברתיחה עדינה כ20 דקות או עד שמתרכך

2

מכינה שתי ביצים קשות, אם ביצים לא מתאימות לכן אפשר לוותר
מוציאה את האפונה מההקפאה למסננת, שוטפת במים חמים, מעבירה לקערה ושופכת מעל מים רותחים, מסננת שוב
קוצצת דק את הבצל הסגול ומלפפונים חמוצים

3

מעבירה את כל הירקות הקצוצים לקערה, מוסיפה את המיונז איולי חומץ ומלח

4

\
אפשר להחליף את הסלרי בפרחים קטנים צלויים של כרובית! פשוט ליצלות את הכרובית בפרחים קטנים עם שמן זית בתנור ולהשתמש כמו בסלרי

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

|

2/04/2021

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

3 מנות

Prep Time10 minsCook Time30 mins

 1 ראש סלרי גדול חתוך לקוביות של כסנטימטר וחצי
 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
 חצי כוס אפונת גינה עדינה מהקפאה
 חצי בצל סגול או שלוט קצוץ קטן
 2 ביצים קשות קצוצות לקוביות - אופציונלי
 2 מלפפונים חמוצים בכבישה ביתית
 1 כפית חומץ תפוחים אורגני
 1 כף גדושה מיונז או איולי ביתי

1

קולפת שורש סלרי גדול וחותכת לקוביות של כסנטימטר או קצת יותר
קולפת גזרים וקוצצת לקוביות קטנות מאלו של הסלרי, הגזר קצת יותר קשה
מעבירה לסיר קטן את הסלרי והגזר מכסה במים ומוסיפה קצת מלח, מבשלת ברתיחה עדינה כ20 דקות או עד שמתרכך

2

מכינה שתי ביצים קשות, אם ביצים לא מתאימות לכן אפשר לוותר
מוציאה את האפונה מההקפאה למסננת, שוטפת במים חמים, מעבירה לקערה ושופכת מעל מים רותחים, מסננת שוב
קוצצת דק את הבצל הסגול ומלפפונים חמוצים

3

מעבירה את כל הירקות הקצוצים לקערה, מוסיפה את המיונז איולי חומץ ומלח

4

\
אפשר להחליף את הסלרי בפרחים קטנים צלויים של כרובית! פשוט ליצלות את הכרובית בפרחים קטנים עם שמן זית בתנור ולהשתמש כמו בסלרי

Ingredients

 1 ראש סלרי גדול חתוך לקוביות של כסנטימטר וחצי
 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
 חצי כוס אפונת גינה עדינה מהקפאה
 חצי בצל סגול או שלוט קצוץ קטן
 2 ביצים קשות קצוצות לקוביות - אופציונלי
 2 מלפפונים חמוצים בכבישה ביתית
 1 כפית חומץ תפוחים אורגני
 1 כף גדושה מיונז או איולי ביתי

Directions

1

קולפת שורש סלרי גדול וחותכת לקוביות של כסנטימטר או קצת יותר
קולפת גזרים וקוצצת לקוביות קטנות מאלו של הסלרי, הגזר קצת יותר קשה
מעבירה לסיר קטן את הסלרי והגזר מכסה במים ומוסיפה קצת מלח, מבשלת ברתיחה עדינה כ20 דקות או עד שמתרכך

2

מכינה שתי ביצים קשות, אם ביצים לא מתאימות לכן אפשר לוותר
מוציאה את האפונה מההקפאה למסננת, שוטפת במים חמים, מעבירה לקערה ושופכת מעל מים רותחים, מסננת שוב
קוצצת דק את הבצל הסגול ומלפפונים חמוצים

3

מעבירה את כל הירקות הקצוצים לקערה, מוסיפה את המיונז איולי חומץ ומלח

4

\
אפשר להחליף את הסלרי בפרחים קטנים צלויים של כרובית! פשוט ליצלות את הכרובית בפרחים קטנים עם שמן זית בתנור ולהשתמש כמו בסלרי

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *