סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה

הרעיון הוא של מיטל זהבית אני מדדתי ורשמתי

 

ככה עושה

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה30 minutes
מנות3
חופשי מאלרגנים
egg free
tomatofree

מרכיבים

  • 1 ראש סלרי גדול חתוך לקוביות של כסנטימטר וחצי
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
  • חצי כוס אפונת גינה עדינה מהקפאה
  • חצי בצל סגול או שלוט קצוץ קטן
  • 2 ביצים קשות קצוצות לקוביות - אופציונלי
  • 2 מלפפונים חמוצים בכבישה ביתית
  • 1 כפית חומץ תפוחים אורגני
  • 1 כף גדושה מיונז או איולי ביתי

הכנות

  • קולפת שורש סלרי גדול וחותכת לקוביות של כסנטימטר או קצת יותר
    קולפת גזרים וקוצצת לקוביות קטנות מאלו של הסלרי, הגזר קצת יותר קשהמעבירה לסיר קטן את הסלרי והגזר מכסה במים ומוסיפה קצת מלח, מבשלת ברתיחה עדינה כ20 דקות או עד שמתרכך
  • מכינה שתי ביצים קשות, אם ביצים לא מתאימות לכן אפשר לוותר
    מוציאה את האפונה מההקפאה למסננת, שוטפת במים חמים, מעבירה לקערה ושופכת מעל מים רותחים, מסננת שובקוצצת דק את הבצל הסגול ומלפפונים חמוצים
  • מעבירה את כל הירקות הקצוצים לקערה, מוסיפה את המיונז איולי חומץ ומלח
  • אפשר להחליף את הסלרי בפרחים קטנים צלויים של כרובית! פשוט ליצלות את הכרובית בפרחים קטנים עם שמן זית בתנור ולהשתמש כמו בסלרי
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

gesture_012-swipe_left-hand-touch-fingerCreated with Sketch.Created by Pham Thi Dieu Linhfrom the Noun Projectעוד סלט עוד סלרי

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן