יש את ההתלבטות הזו מה לעשות עם קייל, אז הסלט הזה טעים וכיפי

הכנות15 mins

 8 גבעולים של קייל רוסי
 תפוז דם
 חופן אוכמניות כחולות
 כוס נבטי מאש \ סינים
 מיץ מחצי לימון
 מלח ושמן זית

1

הקייל שמתאים לסלט הזה הוא קייל רוסי או קייל סיבירי. קייל דינוזאור וקייל סגול פחות יתאימו
אפשר להחליף תפוז דם בתפוז רגיל
אפשר להחליף אוכמניות כחולות בחמוציות מיובשות

2

\
מפרידה את העלים מהגבעול וקוצצת לפיסות נוחות לאכילה, ממליחה את הקייל ומשפשפת את המלח לתוך העלים, מוסיפה את הלימון וממשיכה ללוש. הטיפול הזה מיציא מהקייל את המרירות ומרכך אותו. מעמיד בצד לעשר דקות. סוחטת ומעבירה את הקיל לקערת הסלט
מוסיפה לקערת הסלט נבטים אוכמניות כחולות ופילטים של תפוז דם, או רגיל
להכנת הפילטים, מקלפת את התפוז בסכין ככה שגם הקליפה הלבנה יורדת, מעל קערית שתיקלוט את המיץ. ניכנסת עם סכין בשתי הפיאות של כל פלח תפוז ושולפת החוצה רק את הפילה. מוסיפה גם את הפלחים לקערת הסלט, את המיץ שנישאר מקערית מוסיפה לסלט, מוסיפה גם שמן זית, טועמת ועם צריך ממליחה

חומרים

 8 גבעולים של קייל רוסי
 תפוז דם
 חופן אוכמניות כחולות
 כוס נבטי מאש \ סינים
 מיץ מחצי לימון
 מלח ושמן זית

אופן ההכנה

1

הקייל שמתאים לסלט הזה הוא קייל רוסי או קייל סיבירי. קייל דינוזאור וקייל סגול פחות יתאימו
אפשר להחליף תפוז דם בתפוז רגיל
אפשר להחליף אוכמניות כחולות בחמוציות מיובשות

2

\
מפרידה את העלים מהגבעול וקוצצת לפיסות נוחות לאכילה, ממליחה את הקייל ומשפשפת את המלח לתוך העלים, מוסיפה את הלימון וממשיכה ללוש. הטיפול הזה מיציא מהקייל את המרירות ומרכך אותו. מעמיד בצד לעשר דקות. סוחטת ומעבירה את הקיל לקערת הסלט
מוסיפה לקערת הסלט נבטים אוכמניות כחולות ופילטים של תפוז דם, או רגיל
להכנת הפילטים, מקלפת את התפוז בסכין ככה שגם הקליפה הלבנה יורדת, מעל קערית שתיקלוט את המיץ. ניכנסת עם סכין בשתי הפיאות של כל פלח תפוז ושולפת החוצה רק את הפילה. מוסיפה גם את הפלחים לקערת הסלט, את המיץ שנישאר מקערית מוסיפה לסלט, מוסיפה גם שמן זית, טועמת ועם צריך ממליחה

סלט קייל ותפוז דם
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

יש את ההתלבטות הזו מה לעשות עם קייל, אז הסלט הזה טעים וכיפי

הכנות15 mins

 8 גבעולים של קייל רוסי
 תפוז דם
 חופן אוכמניות כחולות
 כוס נבטי מאש \ סינים
 מיץ מחצי לימון
 מלח ושמן זית

1

הקייל שמתאים לסלט הזה הוא קייל רוסי או קייל סיבירי. קייל דינוזאור וקייל סגול פחות יתאימו
אפשר להחליף תפוז דם בתפוז רגיל
אפשר להחליף אוכמניות כחולות בחמוציות מיובשות

2

\
מפרידה את העלים מהגבעול וקוצצת לפיסות נוחות לאכילה, ממליחה את הקייל ומשפשפת את המלח לתוך העלים, מוסיפה את הלימון וממשיכה ללוש. הטיפול הזה מיציא מהקייל את המרירות ומרכך אותו. מעמיד בצד לעשר דקות. סוחטת ומעבירה את הקיל לקערת הסלט
מוסיפה לקערת הסלט נבטים אוכמניות כחולות ופילטים של תפוז דם, או רגיל
להכנת הפילטים, מקלפת את התפוז בסכין ככה שגם הקליפה הלבנה יורדת, מעל קערית שתיקלוט את המיץ. ניכנסת עם סכין בשתי הפיאות של כל פלח תפוז ושולפת החוצה רק את הפילה. מוסיפה גם את הפלחים לקערת הסלט, את המיץ שנישאר מקערית מוסיפה לסלט, מוסיפה גם שמן זית, טועמת ועם צריך ממליחה

חומרים

 8 גבעולים של קייל רוסי
 תפוז דם
 חופן אוכמניות כחולות
 כוס נבטי מאש \ סינים
 מיץ מחצי לימון
 מלח ושמן זית

אופן ההכנה

1

הקייל שמתאים לסלט הזה הוא קייל רוסי או קייל סיבירי. קייל דינוזאור וקייל סגול פחות יתאימו
אפשר להחליף תפוז דם בתפוז רגיל
אפשר להחליף אוכמניות כחולות בחמוציות מיובשות

2

\
מפרידה את העלים מהגבעול וקוצצת לפיסות נוחות לאכילה, ממליחה את הקייל ומשפשפת את המלח לתוך העלים, מוסיפה את הלימון וממשיכה ללוש. הטיפול הזה מיציא מהקייל את המרירות ומרכך אותו. מעמיד בצד לעשר דקות. סוחטת ומעבירה את הקיל לקערת הסלט
מוסיפה לקערת הסלט נבטים אוכמניות כחולות ופילטים של תפוז דם, או רגיל
להכנת הפילטים, מקלפת את התפוז בסכין ככה שגם הקליפה הלבנה יורדת, מעל קערית שתיקלוט את המיץ. ניכנסת עם סכין בשתי הפיאות של כל פלח תפוז ושולפת החוצה רק את הפילה. מוסיפה גם את הפלחים לקערת הסלט, את המיץ שנישאר מקערית מוסיפה לסלט, מוסיפה גם שמן זית, טועמת ועם צריך ממליחה

סלט קייל ותפוז דם
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
סלט יפה

סלט יפה

פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן

סלט פפאיה ירוקה

סלט פפאיה ירוקה

סלט תאילנדי בשם סום טאם שעיקרו פפאיה ירוקה, טעמה נאטרלי היא סופגת נהדר טעמים, שעשירה בנוגדי חימצון וויטמין סי

טבולה כרובית

טבולה כרובית

סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

סלט קצוץ

סלט קצוץ

סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

קרפצ’יו סלק צהוב

קרפצ’יו סלק צהוב

סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

סלט גזר ולימון כבוש

סלט גזר ולימון כבוש

גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

סלט חסה

סלט חסה

אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ’י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה

$