סלט פפאיה ירוקה

הכנות30 mins

 פפאיה ירוקה
 חופן עגבניות שרי מתוקות
 כוס שעועית תאילנדית | שעועית ירוקה | אפונת שלג
 חצי סלסלה נבטי שעועית \ אופציונלי
 12 שרימפס חלוטים \ אופציונלי
 עלי בזיליקום שלמים טריים
 חופן קשיו קלוי
לרוטב
 4 כפות מיץ ליים או לימון
 2 כפות קוקנט אמיני
 2 כפות סוכר קוקוס
 כפית גינגר מגורד דק
 שן שום מגורדת

1

לסלט הזה מרקם קראנצ'י וטעמים חמוצים מתוקים חריפים, הפפאיה יחסית נאטרלית ונותנת את המירקם לטעמים סביבה
פפאיה ירוקה זה המרכיב העיקרי, פפאיה כתומה או חצי בשילה לא תתאים, חותכת אותה לגפרורים דקיקים בקולפן ג'וליאנים. החיתוך הדק יאפשר בהמשך לכתוש את הפפאיה לרכך אותה ולהחדיר את טעמי הרוטב
מעבירה לכערה, מוסיפה עגבניות שרי מתוקות חתוכות לרבעים, מוסיפה שעועית חתוכה למקטעים, או התאילנדית הארוכה או שעועית ירוקה טריה או אפונת שלג לפעמים מוסיפה נבטי שעועית

2

מערבבת בצנצנת את חומרי הרוטב, מוסיפה את הרוטב לכערה, וכותשת
משתמשת בעלי מהעלי והמכתש, כל אילתור שיאפשר מעיכה מתאים, מועכת וקוטשת את הפפאיה ככה שהיא מתרככת וסופגת מהרוטב ושברי הירקות
להגשה מוסיפה עלי בזיליקום טריים ושרימפס חלוטים ומערבבת, מעל מפזרת קשיו קלוי מי שאוכלת צ'ילי אפשר לפזר טבעות מעל

חומרים

 פפאיה ירוקה
 חופן עגבניות שרי מתוקות
 כוס שעועית תאילנדית | שעועית ירוקה | אפונת שלג
 חצי סלסלה נבטי שעועית \ אופציונלי
 12 שרימפס חלוטים \ אופציונלי
 עלי בזיליקום שלמים טריים
 חופן קשיו קלוי
לרוטב
 4 כפות מיץ ליים או לימון
 2 כפות קוקנט אמיני
 2 כפות סוכר קוקוס
 כפית גינגר מגורד דק
 שן שום מגורדת

אופן ההכנה

1

לסלט הזה מרקם קראנצ'י וטעמים חמוצים מתוקים חריפים, הפפאיה יחסית נאטרלית ונותנת את המירקם לטעמים סביבה
פפאיה ירוקה זה המרכיב העיקרי, פפאיה כתומה או חצי בשילה לא תתאים, חותכת אותה לגפרורים דקיקים בקולפן ג'וליאנים. החיתוך הדק יאפשר בהמשך לכתוש את הפפאיה לרכך אותה ולהחדיר את טעמי הרוטב
מעבירה לכערה, מוסיפה עגבניות שרי מתוקות חתוכות לרבעים, מוסיפה שעועית חתוכה למקטעים, או התאילנדית הארוכה או שעועית ירוקה טריה או אפונת שלג לפעמים מוסיפה נבטי שעועית

2

מערבבת בצנצנת את חומרי הרוטב, מוסיפה את הרוטב לכערה, וכותשת
משתמשת בעלי מהעלי והמכתש, כל אילתור שיאפשר מעיכה מתאים, מועכת וקוטשת את הפפאיה ככה שהיא מתרככת וסופגת מהרוטב ושברי הירקות
להגשה מוסיפה עלי בזיליקום טריים ושרימפס חלוטים ומערבבת, מעל מפזרת קשיו קלוי מי שאוכלת צ'ילי אפשר לפזר טבעות מעל

סלט פפאיה ירוקה
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

סלט פפאיה ירוקה

הכנות30 mins

 פפאיה ירוקה
 חופן עגבניות שרי מתוקות
 כוס שעועית תאילנדית | שעועית ירוקה | אפונת שלג
 חצי סלסלה נבטי שעועית \ אופציונלי
 12 שרימפס חלוטים \ אופציונלי
 עלי בזיליקום שלמים טריים
 חופן קשיו קלוי
לרוטב
 4 כפות מיץ ליים או לימון
 2 כפות קוקנט אמיני
 2 כפות סוכר קוקוס
 כפית גינגר מגורד דק
 שן שום מגורדת

1

לסלט הזה מרקם קראנצ'י וטעמים חמוצים מתוקים חריפים, הפפאיה יחסית נאטרלית ונותנת את המירקם לטעמים סביבה
פפאיה ירוקה זה המרכיב העיקרי, פפאיה כתומה או חצי בשילה לא תתאים, חותכת אותה לגפרורים דקיקים בקולפן ג'וליאנים. החיתוך הדק יאפשר בהמשך לכתוש את הפפאיה לרכך אותה ולהחדיר את טעמי הרוטב
מעבירה לכערה, מוסיפה עגבניות שרי מתוקות חתוכות לרבעים, מוסיפה שעועית חתוכה למקטעים, או התאילנדית הארוכה או שעועית ירוקה טריה או אפונת שלג לפעמים מוסיפה נבטי שעועית

2

מערבבת בצנצנת את חומרי הרוטב, מוסיפה את הרוטב לכערה, וכותשת
משתמשת בעלי מהעלי והמכתש, כל אילתור שיאפשר מעיכה מתאים, מועכת וקוטשת את הפפאיה ככה שהיא מתרככת וסופגת מהרוטב ושברי הירקות
להגשה מוסיפה עלי בזיליקום טריים ושרימפס חלוטים ומערבבת, מעל מפזרת קשיו קלוי מי שאוכלת צ'ילי אפשר לפזר טבעות מעל

חומרים

 פפאיה ירוקה
 חופן עגבניות שרי מתוקות
 כוס שעועית תאילנדית | שעועית ירוקה | אפונת שלג
 חצי סלסלה נבטי שעועית \ אופציונלי
 12 שרימפס חלוטים \ אופציונלי
 עלי בזיליקום שלמים טריים
 חופן קשיו קלוי
לרוטב
 4 כפות מיץ ליים או לימון
 2 כפות קוקנט אמיני
 2 כפות סוכר קוקוס
 כפית גינגר מגורד דק
 שן שום מגורדת

אופן ההכנה

1

לסלט הזה מרקם קראנצ'י וטעמים חמוצים מתוקים חריפים, הפפאיה יחסית נאטרלית ונותנת את המירקם לטעמים סביבה
פפאיה ירוקה זה המרכיב העיקרי, פפאיה כתומה או חצי בשילה לא תתאים, חותכת אותה לגפרורים דקיקים בקולפן ג'וליאנים. החיתוך הדק יאפשר בהמשך לכתוש את הפפאיה לרכך אותה ולהחדיר את טעמי הרוטב
מעבירה לכערה, מוסיפה עגבניות שרי מתוקות חתוכות לרבעים, מוסיפה שעועית חתוכה למקטעים, או התאילנדית הארוכה או שעועית ירוקה טריה או אפונת שלג לפעמים מוסיפה נבטי שעועית

2

מערבבת בצנצנת את חומרי הרוטב, מוסיפה את הרוטב לכערה, וכותשת
משתמשת בעלי מהעלי והמכתש, כל אילתור שיאפשר מעיכה מתאים, מועכת וקוטשת את הפפאיה ככה שהיא מתרככת וסופגת מהרוטב ושברי הירקות
להגשה מוסיפה עלי בזיליקום טריים ושרימפס חלוטים ומערבבת, מעל מפזרת קשיו קלוי מי שאוכלת צ'ילי אפשר לפזר טבעות מעל

סלט פפאיה ירוקה
מתאים לפרוטוקולים

AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
סלט יפה

סלט יפה

פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן

טבולה כרובית

טבולה כרובית

סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

סלט קצוץ

סלט קצוץ

סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

קרפצ’יו סלק צהוב

קרפצ’יו סלק צהוב

סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

סלט גזר ולימון כבוש

סלט גזר ולימון כבוש

גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

סלט חסה

סלט חסה

אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ’י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה

$