סלט עשבים מרענן עם פטרוזליה, תפוז וגרעיני דלעת
בעונה שבה מחכות לגשם, עדין יש קצוות של פירות קיץ מתוקים והתחלה של עלים ירוקים רעננים. סלט עשבים חוגג את החיבור של פטרוזליה רשאד ותפוז, בעזרת ענבים מתוקים וקרנ'ץ של גרעיני דלעת. מדויק ומספק
מתחילה בקיצוץ העשבים
חבילה פטרוזליה, חצי חבילה רשאד, שני גבעולי סלרי, חצי בצל סגול
פורסת גם את הענבים לרבעים או פרוסות
מעבירה לקערה, זה בסיס הסלט
קולה חופן נדיב של גרעיני דלעת
מערבבת את הסלט, מוסיפה מהרוטב, מעבירה לקערת הגשה ומפזרת מעל את הגרעינים
בצינצנת מערבבת
כף בצל קצוץ דק, שן שום מעוכה, כפית חרדל חלק, חצי כוס מיץ תפוזים, כף מיץ לימון, גרידה מהתפוז, חצי כוס שמן זית ומעט מלח
Ingredients
Directions
מתחילה בקיצוץ העשבים
חבילה פטרוזליה, חצי חבילה רשאד, שני גבעולי סלרי, חצי בצל סגול
פורסת גם את הענבים לרבעים או פרוסות
מעבירה לקערה, זה בסיס הסלט
קולה חופן נדיב של גרעיני דלעת
מערבבת את הסלט, מוסיפה מהרוטב, מעבירה לקערת הגשה ומפזרת מעל את הגרעינים
בצינצנת מערבבת
כף בצל קצוץ דק, שן שום מעוכה, כפית חרדל חלק, חצי כוס מיץ תפוזים, כף מיץ לימון, גרידה מהתפוז, חצי כוס שמן זית ומעט מלח
קישורים
עוד סלט עשבים
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

סלט שייטל מישמש ועשבים
פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

סלט ביצים וכרובית
מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

סיר של עלי מרוות ירושלים ממולאים וספריבס טלה
סיר מלא טעם ורכות של עלי מרוות ירושלים ירוקים מהבר, ממולאים באורז מתובל, מבושלים עם פרוסות של ספריבס טלה חתוכות על העצם. לימון וזעתר ברקע מאזנן את השומן ומהדהד את ההרים

שמן עלי זעתר טריים
אוצר ירוק כהה של עלי זעתר טריים עם שמן זית לימון ומלח. הטעם הירוק של החורף שמור בצנצנת. אפשר להוסיף לסירים או לרטבים קרים ולקבל טעמים עדינים מהדהדים של זעתר והרים
נראה ממש טעים, תודה על המתכון
בשמחה, כיף שבאת