

סלט ניסואז
דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן
ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב
חומרים
אופן ההכנה
ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב
מתאים לפרוטוקולים

סלט ניסואז
דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן
ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב
חומרים
אופן ההכנה
ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב
מתאים לפרוטוקולים

1 Comment
Submit a Comment

סלט קייל ותפוז דם
יש את ההתלבטות הזו מה לעשות עם קייל, אז הסלט הזה טעים וכיפי

סלט יפה
פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן

סלט פפאיה ירוקה
סלט תאילנדי בשם סום טאם שעיקרו פפאיה ירוקה, טעמה נאטרלי היא סופגת נהדר טעמים, שעשירה בנוגדי חימצון וויטמין סי

סלט מים של מלפפונים ושמיר
שחם ממש

סביצ’ה טרחון וירקות קשים
קליל מרענן וקיצי

טבולה כרובית
סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

סלט קצוץ
סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

קרפצ’יו סלק צהוב
סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

סלט עלים ירוקים ושייטל
מפתיע כמה טעם יש בבצל סגול מוחמץ, ושייטל הוא בשר עם המון טעם מוכן בדקה, רך ועסיס

סלט גזר ולימון כבוש
גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

סלט חסה
אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ’י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה
ניסיון תגובה למתכון