דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

הכנות20 mins

 200 גרם פילה של דג לבן קטן, סול, סרדין, מקרל
 100 גרם שעועית ירוקה טריה או לוביה תאילנדית או אפונת שלג
 1 ביצה חצי קשה
 3 כוסות תערובת עלים ונבטים לסלט
 1 מלפפון לא קלוף
 5 זיתים שחורים
 2 כפות רוטב ויניגרט לסלט

1

ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב

Ingredients

 200 גרם פילה של דג לבן קטן, סול, סרדין, מקרל
 100 גרם שעועית ירוקה טריה או לוביה תאילנדית או אפונת שלג
 1 ביצה חצי קשה
 3 כוסות תערובת עלים ונבטים לסלט
 1 מלפפון לא קלוף
 5 זיתים שחורים
 2 כפות רוטב ויניגרט לסלט

Directions

1

ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב

סלט ניסואז
מתאים לפרוטוקולים

AIP       Paleo

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

הכנות20 mins

 200 גרם פילה של דג לבן קטן, סול, סרדין, מקרל
 100 גרם שעועית ירוקה טריה או לוביה תאילנדית או אפונת שלג
 1 ביצה חצי קשה
 3 כוסות תערובת עלים ונבטים לסלט
 1 מלפפון לא קלוף
 5 זיתים שחורים
 2 כפות רוטב ויניגרט לסלט

1

ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב

Ingredients

 200 גרם פילה של דג לבן קטן, סול, סרדין, מקרל
 100 גרם שעועית ירוקה טריה או לוביה תאילנדית או אפונת שלג
 1 ביצה חצי קשה
 3 כוסות תערובת עלים ונבטים לסלט
 1 מלפפון לא קלוף
 5 זיתים שחורים
 2 כפות רוטב ויניגרט לסלט

Directions

1

ביצה: מכניסה לסיר קטן ביצה, מלח ומי ברז לכיסוי, מבשלת על אש בינונית, עד לרתיחה. כשרותח מכבה את האש ומשאירה את הביצה במים החמים עד להגשה
את השעועית\אפונת שלג\ הלוביה מנקה וחותכת למקטעים. מכניסה לסיר עם מים רותחים לכמה דקות, שמוכן מעבירה לכערה עם מים קרים
את פילה הדג שוטפת ומיבשת. מלהיטה מחבת כבדה לחום גבוהה, מוסיפה שמן זית ואת הדגים על העור שלהם, ממליחה מורידה לאש בינונית ומכסכה, מוכן שהחלבון של הדג קרוש והוא לבן. מוציאה לקרש ומפרידה את נתחי הדג מהעצמות
הרכבה: בצלחת עמוקה מניחה את העלים הירוקים, מוסיפה את הרוטב ומערבבת
מעל מניחה את השעועית את הביצה הזיתים ואת נתחי הדג, מרטיבה בעוד קצת רוטב

סלט ניסואז
מתאים לפרוטוקולים

AIP     Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

ים סום הו – סלט פומלה תאילנדי

סלט שרובו פומלה בגוון תאילנדי. קריספי מרענן ופציח, עם טוויסט קטן של קריספי שום שמפצה במשהו על חיסרון הצ’ילי. פרוטוקולי לגמרי

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט סום טאם – קולורבי ונענע

סלט תאילנדי בשם סום טאם. במקום מפפאיה ירוקה שלא תמיד קל למצוא, ירקות קשים וזמינים, המון עלים ירוקים. מרענן חמוץ מתוק חריף. סלט של אחרי הים

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי של מיטל

סלט תפוחי אדמה משורש סלרי, סלרי תורם לקלילות ולחמיצות. סלט שיכול לחיות יופי בצינצנת ליומים שלושה. הרעיון הוא של מיטל זהבית אני רק מדדתי ורשמתי

סלט עשבים

סלט עשבים

סלט קצת כמו בבית קפה, סלט עשבים עם חמוציות ועשבים ובטטה. מרענן משמח, מתוק, חמוץ וממלא

אָפְּיוּ – שורש סלרי ברוטב לימוני

אָפְּיוּ – שורש סלרי ברוטב לימוני

יש את הרגע ששורש הסלרי פשוט ענק, סוף החורף תחילת האביב. הסלט הזה מהמטבח הבלקני, אני פגשתי בו אצל משפחה יונית. מאוד מאוד פשוט ובעונה זו קלאסיקה

סלט עוף ומלפפונים אסיתי

סלט עוף ומלפפונים אסיתי

לפעמים תנועה אחת מדויקת מבהירה מתכון, כאן זו מכה בגב הסכין על מלפפון טרי, שראיתי בזוית העין במסטר שף השבוע. יש כאן שתי טכניקות אחת שיוצרת את הפריכות של המלפפונים והשניה שערות העוף. זה כל מה שצריך כדי לקבל סלט נפלא שיכול גם ללכת איתכן לארוחת צהרים בצנצנת

סלט יפה

סלט יפה

פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן

סלט סום טאם – פפאיה ירוקה

סלט סום טאם – פפאיה ירוקה

סלט תאילנדי בשם סום טאם שעיקרו פפאיה ירוקה, טעמה נאטרלי היא סופגת נהדר טעמים, שעשירה בנוגדי חימצון וויטמין סי

טבולה כרובית

טבולה כרובית

סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

סלט קצוץ

סלט קצוץ

סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

קרפצ’יו סלק צהוב

קרפצ’יו סלק צהוב

סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

סלט גזר ולימון כבוש

סלט גזר ולימון כבוש

גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

סלט חסה

סלט חסה

אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ’י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה

$