

סלט יפה
פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן
מתחילה בחיתוך דק של הכרוב הסגול, ממליחה קצת וסוחטת מעליו חצי לימון, מערבבת ומעבירה לקערת הסלט
ממשיכה בחיתוך האבוקדו לקוביות, מטפטפת לימון ומוסיפה לקערה
את האגס חוצה ומסלקת את הגרעינים, חותכת לאורך ופורסת דק
את הגזר סלק צהוב ומלפפון חותכת לזוליאנים, את המלפפון ביד, ואת הגזר והסלק בקולפן עם סכין יעודית, מוסיפה לקערה, מוסיפה את הנבטים. קוצצת גם את השמיר ומשאירה על הקרש
להכנת הרוטב
בקערית מערבבת חומץ דבש ומעט מלח, שהדבש נמס מעבירה לקערת הסלט ומערבבת, נותנת לסלט לספוג את הטעמים כמה דקות, מוסיפה את שמן הזית ומעט שמיר
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בחיתוך דק של הכרוב הסגול, ממליחה קצת וסוחטת מעליו חצי לימון, מערבבת ומעבירה לקערת הסלט
ממשיכה בחיתוך האבוקדו לקוביות, מטפטפת לימון ומוסיפה לקערה
את האגס חוצה ומסלקת את הגרעינים, חותכת לאורך ופורסת דק
את הגזר סלק צהוב ומלפפון חותכת לזוליאנים, את המלפפון ביד, ואת הגזר והסלק בקולפן עם סכין יעודית, מוסיפה לקערה, מוסיפה את הנבטים. קוצצת גם את השמיר ומשאירה על הקרש
להכנת הרוטב
בקערית מערבבת חומץ דבש ומעט מלח, שהדבש נמס מעבירה לקערת הסלט ומערבבת, נותנת לסלט לספוג את הטעמים כמה דקות, מוסיפה את שמן הזית ומעט שמיר
מתאים לפרוטוקולים

סלט יפה
פשוט סלט של חורף שהצבעים שלו מושלמים והוא מענין ומאוזן
מתחילה בחיתוך דק של הכרוב הסגול, ממליחה קצת וסוחטת מעליו חצי לימון, מערבבת ומעבירה לקערת הסלט
ממשיכה בחיתוך האבוקדו לקוביות, מטפטפת לימון ומוסיפה לקערה
את האגס חוצה ומסלקת את הגרעינים, חותכת לאורך ופורסת דק
את הגזר סלק צהוב ומלפפון חותכת לזוליאנים, את המלפפון ביד, ואת הגזר והסלק בקולפן עם סכין יעודית, מוסיפה לקערה, מוסיפה את הנבטים. קוצצת גם את השמיר ומשאירה על הקרש
להכנת הרוטב
בקערית מערבבת חומץ דבש ומעט מלח, שהדבש נמס מעבירה לקערת הסלט ומערבבת, נותנת לסלט לספוג את הטעמים כמה דקות, מוסיפה את שמן הזית ומעט שמיר
חומרים
אופן ההכנה
מתחילה בחיתוך דק של הכרוב הסגול, ממליחה קצת וסוחטת מעליו חצי לימון, מערבבת ומעבירה לקערת הסלט
ממשיכה בחיתוך האבוקדו לקוביות, מטפטפת לימון ומוסיפה לקערה
את האגס חוצה ומסלקת את הגרעינים, חותכת לאורך ופורסת דק
את הגזר סלק צהוב ומלפפון חותכת לזוליאנים, את המלפפון ביד, ואת הגזר והסלק בקולפן עם סכין יעודית, מוסיפה לקערה, מוסיפה את הנבטים. קוצצת גם את השמיר ומשאירה על הקרש
להכנת הרוטב
בקערית מערבבת חומץ דבש ומעט מלח, שהדבש נמס מעבירה לקערת הסלט ומערבבת, נותנת לסלט לספוג את הטעמים כמה דקות, מוסיפה את שמן הזית ומעט שמיר
מתאים לפרוטוקולים


סלט קייל ותפוז דם
יש את ההתלבטות הזו מה לעשות עם קייל, אז הסלט הזה טעים וכיפי

סלט פפאיה ירוקה
סלט תאילנדי בשם סום טאם שעיקרו פפאיה ירוקה, טעמה נאטרלי היא סופגת נהדר טעמים, שעשירה בנוגדי חימצון וויטמין סי

סלט מים של מלפפונים ושמיר
שחם ממש

סביצ’ה טרחון וירקות קשים
קליל מרענן וקיצי

טבולה כרובית
סלט מרענן, קליל מאוד ורסטילי. הרבה ירוק קצת לבן ומעט מאוד אדום

סלט ניסואז
דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

סלט קצוץ
סלט מאוד פשוט, שעושה שימוש בירקות מורשת, בעיקר בקיץ שהירקות האלו בשיאם והעלים פחות רעננים. טכניקת הקיצוץ דומה יותר להכנת קבב מסלט, מתקבל משהו אחר דומה לסלסה

קרפצ’יו סלק צהוב
סלק צהוב הוא מהירקות שאני מעדיפה לאפות על מלח, צורת ההכנה הזו מרכזת את הסוכרים שבו ומוסיפה גם מעט טעם מעושן

סלט עלים ירוקים ושייטל
מפתיע כמה טעם יש בבצל סגול מוחמץ, ושייטל הוא בשר עם המון טעם מוכן בדקה, רך ועסיס

סלט גזר ולימון כבוש
גזר מתוק מגורד, לימון כבוש קצוץ ושום טרי מטוגן, טעמים חזקים שעובדים מעולה עם בשר וכבושים

סלט חסה
אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ’י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה
0 Comments