סלט גזר ולימון כבוש

21/06/2020

סלט עם טעמים חזקים שעובד נהדר עם לבשר וכבושים. כדי לקבל קיק של חריפות וקרנצ' משתמשת בפרוסות דקות של שום מטוגן

4 מנות

Prep Time15 minsCook Time8 mins

 8 גזרים כתומים מגורדים גס
 2 פרוסות לימון כבוש קצוצות דק
 1 מיץ מלימון עסיסי
 2 כפות כוסברה קצוצה
 10 שיני שום מטוגנות בשמן זית
 שליש כוס שמן זית

1

בקערה מניחה את הגזרים המגורדים, את הלימון הכבוש את הכוסברה ואת מיץ הלימון, מערבבת טוב

2

מחממת את שמן הזית במחבת קטנה או פינג'ן. כדאי שיהיה במחבת סנטימטר או שנים של שמן זית, לכן המחבת הקטנה
פורסת דק את שיני השום ומוסיפה למחבת משגיחה עד שהפרוסות בצבע חום בהיר. נזהרת שלא ישחים, מוסיפה את הפרוסות ומעט מהשמן לסלט

3

מסוג הסלטים שנכנסים מייד צינצנת וכיף איתם בכל ארוחה. מחזיק חמישה ימים

Ingredients

 8 גזרים כתומים מגורדים גס
 2 פרוסות לימון כבוש קצוצות דק
 1 מיץ מלימון עסיסי
 2 כפות כוסברה קצוצה
 10 שיני שום מטוגנות בשמן זית
 שליש כוס שמן זית

Directions

1

בקערה מניחה את הגזרים המגורדים, את הלימון הכבוש את הכוסברה ואת מיץ הלימון, מערבבת טוב

2

מחממת את שמן הזית במחבת קטנה או פינג'ן. כדאי שיהיה במחבת סנטימטר או שנים של שמן זית, לכן המחבת הקטנה
פורסת דק את שיני השום ומוסיפה למחבת משגיחה עד שהפרוסות בצבע חום בהיר. נזהרת שלא ישחים, מוסיפה את הפרוסות ומעט מהשמן לסלט

3

מסוג הסלטים שנכנסים מייד צינצנת וכיף איתם בכל ארוחה. מחזיק חמישה ימים

סלט גזר ולימון כבוש

סלט גזר ולימון כבוש

21/06/2020

סלט עם טעמים חזקים שעובד נהדר עם לבשר וכבושים. כדי לקבל קיק של חריפות וקרנצ' משתמשת בפרוסות דקות של שום מטוגן

4 מנות

Prep Time15 minsCook Time8 mins

 8 גזרים כתומים מגורדים גס
 2 פרוסות לימון כבוש קצוצות דק
 1 מיץ מלימון עסיסי
 2 כפות כוסברה קצוצה
 10 שיני שום מטוגנות בשמן זית
 שליש כוס שמן זית

1

בקערה מניחה את הגזרים המגורדים, את הלימון הכבוש את הכוסברה ואת מיץ הלימון, מערבבת טוב

2

מחממת את שמן הזית במחבת קטנה או פינג'ן. כדאי שיהיה במחבת סנטימטר או שנים של שמן זית, לכן המחבת הקטנה
פורסת דק את שיני השום ומוסיפה למחבת משגיחה עד שהפרוסות בצבע חום בהיר. נזהרת שלא ישחים, מוסיפה את הפרוסות ומעט מהשמן לסלט

3

מסוג הסלטים שנכנסים מייד צינצנת וכיף איתם בכל ארוחה. מחזיק חמישה ימים

Ingredients

 8 גזרים כתומים מגורדים גס
 2 פרוסות לימון כבוש קצוצות דק
 1 מיץ מלימון עסיסי
 2 כפות כוסברה קצוצה
 10 שיני שום מטוגנות בשמן זית
 שליש כוס שמן זית

Directions

1

בקערה מניחה את הגזרים המגורדים, את הלימון הכבוש את הכוסברה ואת מיץ הלימון, מערבבת טוב

2

מחממת את שמן הזית במחבת קטנה או פינג'ן. כדאי שיהיה במחבת סנטימטר או שנים של שמן זית, לכן המחבת הקטנה
פורסת דק את שיני השום ומוסיפה למחבת משגיחה עד שהפרוסות בצבע חום בהיר. נזהרת שלא ישחים, מוסיפה את הפרוסות ומעט מהשמן לסלט

3

מסוג הסלטים שנכנסים מייד צינצנת וכיף איתם בכל ארוחה. מחזיק חמישה ימים

סלט גזר ולימון כבוש

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *