אֶמיוּנָה

סדנת התססה

מעשית

ירקות מותססים

פרוביוטיקיה ביתית

סדנת התססה ביתית של שישה משתתפים. נלמד להכין יחד כבושים פרוביוטים. נטעם ירקות מוחמצים וכבושים ונוכל להבחין דרך הטעם מה ההבדל.

זו סדנה מעשית במהלכה נכין יחד כרוב כבוש, לימון כבוש, מלפפונים כבושים ועוד כבושים מעניינים. נלמד גם להכין סירופ פרי מותסס. המטרה היא לתת לכן ולכם הכרות עם התססה של ירקות בטכניקות שונות של טיפוח אוכלוסית חידקים מועילה

אני איה, כובשת ומתסיסה כבר הרבה שנים, כותבת את הבלוג הזה

ביקשתם סדנה לקח זמן עד שהרגשתי מוכנה. מוזמנות ומוזמנים לבוא ללמוד יחד להכין כבושים פרוביוטים.

מתי

22.12.2023
שישי בשעות הבוקר 9:00 עד 12:00

איפה

קיסריה

נלמד את עקרונות ההתססה הלקטית הלכה למעשה

נכין יחד

  1. כרוב כבוש – התססה של ירק בנוזל של עצמו – נכין יחד כרוב כבוש פרוביוטי
  2. התססה של ירק בתמיסת מלח – נכין יחד מלפפונים חמוצים, ועוד ירקות עונתיים
  3. נלמד להכין לימון או ליים כבוש
  4. מה עושים עם מי כבישה, נלמד להכין חמוצים מהירים ולהתניע תהליכי התססה
  5. נלמד להכין סירופ פרי מותסס, ונבין איך לשלב טעמים מותססים במטבח
  6. נדבר קצת על כלי התססה, על זמני התססה וטמפרטורה.

מה תקבלו

  1. צנצנות של ירקות שהכנתם, הביתה להמשך מעקב
  2. את כל המתכונים
  3. קבוצת וואטסאפ למשתתפי הסדנה לליווי מקצועי למשך חודשים

מה עוד

בסיום הסדנה נטעם כבושים מענינים

מה להביא

ראש פתוח וסקרנות. בגדים שאתן מבשלות איתן או סינור

הרשמה

עלות הסדנה 350 ש"ח בהרשמה מראש

להרשמה התקשרו אלי 0546485558

מדיניות ביטולים

ביטול והחזר כספי מלא ניתן לבקש עד שבוע מראש, מתאריך הסדנה אליה אתם רשומים.

לאחר מכן ניתן לעבור לסדנה בתאריך אחר.

תמונות מסדנאות

הרשמה

עלות הסדנה 350 ש"ח בהרשמה מראש

להרשמה התקשרו אלי 0546485558

סדנאות קרובות

22.12.2023 שישי בוקר