סביצ'ה פרידה אפרסק מוסקט וליים

סביצ'ה פרידה ואפרסק לבן, מוסקט וליים

סביצ'ה לבנה/ דג ים לבן, פרידה או אינטיאס, קוביות אפרסק לבן מוצק, מיץ טרי מענבי מוסקט מתוקים, מאוזן עם מיץ ליים טרי. מעט בצל נענע וגרידת לימון. עדין מאוד ושקט
סביצ'ה פרידה אפרסק מוסקט וליים

ככה עושה

סביצ'ה לבנה. פרידה אפרסק מוסקט וליים

מתאים לתזונהחופשי מגלוטן | פליאו | פליאו אוטואימוני
הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה10 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
grainfree
egg free
milkfree
glutenfree

מרכיבים

  • 250 גרם פילה דג ים לבן אינטיאס או פרידה
  • 1 אפרסק לבן מוצק
  • ½ כוס מיץ ענבי מוסקט
  • ½ כוס מיץ מליים טרי עסיסי
  • 2 גבעולי בצל ירוק החלק הלבן
  • נענע או שמיר
  • שמן זית עדין
  • פליקים של מלח מולדון לבן

הכנות

  • אצל הדיג בוחרת דג ים טרי מאוד בינוני, זה יכול להיות פרידה שבשרו לבן או אינטיאס ורדרד. מבקשת לפלט.
    בבית ממליחה את הדג ועוטפת בניר עד להכנה.
    את הפילה הנקי חותכת לקוביות של כמצי סנטימטר. מעבירה לקערה.
    סוחטת מיץ מענבי מוסקט טריים, אם אין גם ענבים מתוקים יתאימו. מעבירה לקערת הדגים, סוחטת מיץ משני ליים טריים ומעבירה לקערה. מערבבת. הנוזל צריך לכסות את הדגים. אפשר לטעום, הכוונה היא לאיזון בין המתוק של הענבים לחמוץ של הליים. לטעמכן. מעבירה למקרר לחצי שעה במהלכה הדג ניכבש ובשרו מלבין והופך אטום
    סביצ'ה פרידה אפרסק מוסקט וליים
  • חותכת קוביות של כחצי סנטימטר מאפרסק לבן גדול ומוצק, מוסיפה לדג. זה עיקר הענין. לטעמים. גבעולי בצל ירוק קצוצים דג, כמה עלי נענע. שמן זית בהגשה ומלח פליקי לבן ואם יש לכן אשכול קטנטן של חוסרום, ליד
    אופציה נוספת גבעולי בצל ירוק, שמיר וקוביות אבוקדו, בהגשה שמן זית ומלח פלייקי
    הדג כבוש אפשר לאכול עכשיו
סביצ'ה פרידה אפרסק מוסקט וליים
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן

סדנת כבושים פרוביוטיים

בואו ללמוד להתסיס.

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן