ככה עושה
סביצ'ה לבנה. פרידה אפרסק מוסקט וליים
מתאים לתזונהחופשי מגלוטן | פליאו | פליאו אוטואימוני
הכנות15 minutes minutes
זמן בישול אפיה10 minutes minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים







מרכיבים
- 250 גרם פילה דג ים לבן אינטיאס או פרידה
- 1 אפרסק לבן מוצק
- ½ כוס מיץ ענבי מוסקט
- ½ כוס מיץ מליים טרי עסיסי
- 2 גבעולי בצל ירוק החלק הלבן
- נענע או שמיר
- שמן זית עדין
- פליקים של מלח מולדון לבן
הכנות
- אצל הדיג בוחרת דג ים טרי מאוד בינוני, זה יכול להיות פרידה שבשרו לבן או אינטיאס ורדרד. מבקשת לפלט. בבית ממליחה את הדג ועוטפת בניר עד להכנה.את הפילה הנקי חותכת לקוביות של כמצי סנטימטר. מעבירה לקערה. סוחטת מיץ מענבי מוסקט טריים, אם אין גם ענבים מתוקים יתאימו. מעבירה לקערת הדגים, סוחטת מיץ משני ליים טריים ומעבירה לקערה. מערבבת. הנוזל צריך לכסות את הדגים. אפשר לטעום, הכוונה היא לאיזון בין המתוק של הענבים לחמוץ של הליים. לטעמכן. מעבירה למקרר לחצי שעה במהלכה הדג ניכבש ובשרו מלבין והופך אטום
- חותכת קוביות של כחצי סנטימטר מאפרסק לבן גדול ומוצק, מוסיפה לדג. זה עיקר הענין. לטעמים. גבעולי בצל ירוק קצוצים דג, כמה עלי נענע. שמן זית בהגשה ומלח פליקי לבן ואם יש לכן אשכול קטנטן של חוסרום, לידאופציה נוספת גבעולי בצל ירוק, שמיר וקוביות אבוקדו, בהגשה שמן זית ומלח פלייקיהדג כבוש אפשר לאכול עכשיו

אהבתן? תנו סימן