סביצ’ה משרימפס טרי וענבי חברון

|

26/01/2020

בסוף בקיץ שהענבים ממש מתוקים יש את הגדולים המתפצחים מזן חברון יש בהם יובש ומתיקות שמחמיאה מאוד לשרימפס, שזו גם עונתו

2 מנות

Prep Time15 minsCook Time20 mins

 10 שרימפס טרים גדולים ויפים
 8 ענבי חברון
 1 בצל סגול בינוני קצוץ קטן
 1 לימון או ליים
 1 פלפל חריף ירוק - אופציונלי
 מלח הימליה ורוד

הכנות \ ניקיון לשרימפס
1

מורידה את הראשים ושוטפת טוב
מעבירים סכין על גב השרימפס בין הבשר לשיריון הקל שעוטף אותו
מקלפת את השיריון מוציאה את הקיבה של השרימפס
זה חוט כהה שעובר לאורכו, אפשר לתפוס אותו מכיון הראש ולמשוך או לעשות חריץ ולהוציא

הרכבה
2

קוצצת בצל סגול
מועכת חצי מכמות הענבים אותם בעלי ומכתש כדי לקבל מיץ ניפלא וטרי
מניחה שרימפס על קרש ופותחת אותו מכיון הגב לאורך ככה שיווצר מעין פרפר שטוח

3

עם צד של כוס מגלגלת מעל השרימפס כדי לשטח קצת
על צלחת שתשמש כצלחת הגשה למטפטפת מעט מהמיץ הטרי של הענבים
מעל מסדרת את השרימפס בחפיפה

4

מעל עוד מהמיץ ואת הבצל הסגול
חותכת לרוחב כמה מהענבים ומניחה מעל
מפזרת קצת מלח הימליה וסוחטת מעל לימון
מחכה רבע שעה כדי לתת ללימון ולחמיצות מהענבים לכבוש את השרימפס

Ingredients

 10 שרימפס טרים גדולים ויפים
 8 ענבי חברון
 1 בצל סגול בינוני קצוץ קטן
 1 לימון או ליים
 1 פלפל חריף ירוק - אופציונלי
 מלח הימליה ורוד

Directions

הכנות \ ניקיון לשרימפס
1

מורידה את הראשים ושוטפת טוב
מעבירים סכין על גב השרימפס בין הבשר לשיריון הקל שעוטף אותו
מקלפת את השיריון מוציאה את הקיבה של השרימפס
זה חוט כהה שעובר לאורכו, אפשר לתפוס אותו מכיון הראש ולמשוך או לעשות חריץ ולהוציא

הרכבה
2

קוצצת בצל סגול
מועכת חצי מכמות הענבים אותם בעלי ומכתש כדי לקבל מיץ ניפלא וטרי
מניחה שרימפס על קרש ופותחת אותו מכיון הגב לאורך ככה שיווצר מעין פרפר שטוח

3

עם צד של כוס מגלגלת מעל השרימפס כדי לשטח קצת
על צלחת שתשמש כצלחת הגשה למטפטפת מעט מהמיץ הטרי של הענבים
מעל מסדרת את השרימפס בחפיפה

4

מעל עוד מהמיץ ואת הבצל הסגול
חותכת לרוחב כמה מהענבים ומניחה מעל
מפזרת קצת מלח הימליה וסוחטת מעל לימון
מחכה רבע שעה כדי לתת ללימון ולחמיצות מהענבים לכבוש את השרימפס

סביצ’ה משרימפס טרי וענבי חברון

סביצ’ה משרימפס טרי וענבי חברון

|

26/01/2020

בסוף בקיץ שהענבים ממש מתוקים יש את הגדולים המתפצחים מזן חברון יש בהם יובש ומתיקות שמחמיאה מאוד לשרימפס, שזו גם עונתו

2 מנות

Prep Time15 minsCook Time20 mins

 10 שרימפס טרים גדולים ויפים
 8 ענבי חברון
 1 בצל סגול בינוני קצוץ קטן
 1 לימון או ליים
 1 פלפל חריף ירוק - אופציונלי
 מלח הימליה ורוד

הכנות \ ניקיון לשרימפס
1

מורידה את הראשים ושוטפת טוב
מעבירים סכין על גב השרימפס בין הבשר לשיריון הקל שעוטף אותו
מקלפת את השיריון מוציאה את הקיבה של השרימפס
זה חוט כהה שעובר לאורכו, אפשר לתפוס אותו מכיון הראש ולמשוך או לעשות חריץ ולהוציא

הרכבה
2

קוצצת בצל סגול
מועכת חצי מכמות הענבים אותם בעלי ומכתש כדי לקבל מיץ ניפלא וטרי
מניחה שרימפס על קרש ופותחת אותו מכיון הגב לאורך ככה שיווצר מעין פרפר שטוח

3

עם צד של כוס מגלגלת מעל השרימפס כדי לשטח קצת
על צלחת שתשמש כצלחת הגשה למטפטפת מעט מהמיץ הטרי של הענבים
מעל מסדרת את השרימפס בחפיפה

4

מעל עוד מהמיץ ואת הבצל הסגול
חותכת לרוחב כמה מהענבים ומניחה מעל
מפזרת קצת מלח הימליה וסוחטת מעל לימון
מחכה רבע שעה כדי לתת ללימון ולחמיצות מהענבים לכבוש את השרימפס

Ingredients

 10 שרימפס טרים גדולים ויפים
 8 ענבי חברון
 1 בצל סגול בינוני קצוץ קטן
 1 לימון או ליים
 1 פלפל חריף ירוק - אופציונלי
 מלח הימליה ורוד

Directions

הכנות \ ניקיון לשרימפס
1

מורידה את הראשים ושוטפת טוב
מעבירים סכין על גב השרימפס בין הבשר לשיריון הקל שעוטף אותו
מקלפת את השיריון מוציאה את הקיבה של השרימפס
זה חוט כהה שעובר לאורכו, אפשר לתפוס אותו מכיון הראש ולמשוך או לעשות חריץ ולהוציא

הרכבה
2

קוצצת בצל סגול
מועכת חצי מכמות הענבים אותם בעלי ומכתש כדי לקבל מיץ ניפלא וטרי
מניחה שרימפס על קרש ופותחת אותו מכיון הגב לאורך ככה שיווצר מעין פרפר שטוח

3

עם צד של כוס מגלגלת מעל השרימפס כדי לשטח קצת
על צלחת שתשמש כצלחת הגשה למטפטפת מעט מהמיץ הטרי של הענבים
מעל מסדרת את השרימפס בחפיפה

4

מעל עוד מהמיץ ואת הבצל הסגול
חותכת לרוחב כמה מהענבים ומניחה מעל
מפזרת קצת מלח הימליה וסוחטת מעל לימון
מחכה רבע שעה כדי לתת ללימון ולחמיצות מהענבים לכבוש את השרימפס

סביצ’ה משרימפס טרי וענבי חברון

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *