סביצ’ה מפלמידה אדומה

|

4/06/2020

סביצ’ה בעני זו טעימה מהעונה. בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה. ברבע מחיר וגם תותים, סלק צהוב ואבוקדו

שתי מנות ראשונות

Prep Time15 minsCook Time30 mins

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים
מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת
שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים
פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת
מרצפת ככה את כל הצלחת

2

הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים
שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י
בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים
בתותים ואבוקדו שזו עונתם
פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג
מעל קצת מלח עוד לימון, גרידה של לימון
מקררת טוב ואפשר לאכול

Ingredients

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

Directions

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים
מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת
שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים
פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת
מרצפת ככה את כל הצלחת

2

הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים
שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י
בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים
בתותים ואבוקדו שזו עונתם
פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג
מעל קצת מלח עוד לימון, גרידה של לימון
מקררת טוב ואפשר לאכול

סביצ’ה מפלמידה אדומה

סביצ’ה מפלמידה אדומה

|

4/06/2020

סביצ’ה בעני זו טעימה מהעונה. בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה. ברבע מחיר וגם תותים, סלק צהוב ואבוקדו

שתי מנות ראשונות

Prep Time15 minsCook Time30 mins

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים
מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת
שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים
פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת
מרצפת ככה את כל הצלחת

2

הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים
שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י
בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים
בתותים ואבוקדו שזו עונתם
פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג
מעל קצת מלח עוד לימון, גרידה של לימון
מקררת טוב ואפשר לאכול

Ingredients

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

Directions

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים
מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת
שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים
פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת
מרצפת ככה את כל הצלחת

2

הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים
שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י
בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים
בתותים ואבוקדו שזו עונתם
פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג
מעל קצת מלח עוד לימון, גרידה של לימון
מקררת טוב ואפשר לאכול

סביצ’ה מפלמידה אדומה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *