סביצ’ה מפלמידה אדומה

בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה. ברבע מחיר

הכנות15 minsזמן בישול30 mins

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

Ingredients

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

Directions

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

סביצ’ה מפלמידה אדומה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

סביצ’ה מפלמידה אדומה

בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה. ברבע מחיר

הכנות15 minsזמן בישול30 mins

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

Ingredients

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

Directions

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

סביצ’ה מפלמידה אדומה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לברק על העור

לברק על העור

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל מאוד להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

לביבות סלמון ושקדים

לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

פורל במעטפה

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

$