סביצ’ה מפלמידה אדומה

בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה. ברבע מחיר

הכנות15 minsזמן בישול30 mins

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

חומרים

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

אופן ההכנה

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

סביצ’ה מפלמידה אדומה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

סביצ’ה מפלמידה אדומה

בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה. ברבע מחיר

הכנות15 minsזמן בישול30 mins

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

חומרים

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון \ ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

אופן ההכנה

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים, מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת. שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים. פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת. מרצפת ככה את כל הצלחת
הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים: שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י, בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים, בתותים ואבוקדו שזו עונתם, פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג מעל מלח עוד לימון, גרידה של לימון ואפשר גם צילי אדום. לקרר טוב ואפשר לאכול

סביצ’ה מפלמידה אדומה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

פורל במעטפה

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

קציצות דג

קציצות דג

קציצות מאוד קלות ירוקות ולימוניות
מוסר ים נותן תמורה טובה לדג נטו וטעם ימי עדין

דג במלח

דג במלח

אחת הדרכים הכי מדויקות להנות מטריות של דג ים שלם. במליחות מדויקת

פיש אנד ציפ’ס

פיש אנד ציפ’ס

מאוד התחשק לי פיסות דג לבן קריספיות ופחממה מטוגנת ליד. אתגר להצליח ליצר תחושה דומה בלי טיגון עמוק ובלי פרורי לחם. הינה הניסיון שלי. מאוד מספק. חיבים מחבת ברזל כבדה ליצר מספיק חום לקראסט

פלמידה צרובה וסלט מים

פלמידה צרובה וסלט מים

גספצ’ו ודג נשמע די הגיוני סך הכל, די דומה ומאוד מכאן, הרבה רוטב דליל ומיץ מעגבניות שמתחבר בקלות לבשר הקל של הדג. מפתיע כמה שזה טעים. אני על עגבניות לא מוותרת

בן גוריון

בן גוריון

בן גוריון קוראים לו. דג ים פראי. מתרגשת לפגוש אותו, הוא מאוד מאוד טעים בשלמותו

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

טרחון הוא דג ים נהדר לסביצ’ה. הבשר שלו מספיק קשה כדי לשמור על הכבישה למספיק שעות. והטעמים הם מהים בלי לצעוק את זה

אנצ’ובי בכבישה ביתית

אנצ’ובי בכבישה ביתית

דגי ים קטנים יש להם ערכים מאוד גבוהים, קל לכבוש אותם. אנצובי, סרדינים, בננות, ג’רבידות, סקומברי-מקרל. כולם מצוינים

$