סביצ’ה מפלמידה אדומה

| 4/06/2020

סביצ’ה בעני זו טעימה מהעונה. בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה. ברבע מחיר וגם תותים, סלק צהוב ואבוקדו

סביצ’ה מפלמידה אדומה

כמותזמן הכנה
מספיק לשתי רעבות 45 דקות

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים
מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת
שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים
פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת
מרצפת ככה את כל הצלחת

2

הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים
שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י
בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים
בתותים ואבוקדו שזו עונתם
פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג
מעל קצת מלח עוד לימון, גרידה של לימון
מקררת טוב ואפשר לאכול

Ingredients

 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
 חופן תותים
 סלק צהוב
 אבוקדו
 לימון ליים
 מלח אטלנטי ושמן זית

Directions

1

מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים
מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת
שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים
פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת
מרצפת ככה את כל הצלחת

2

הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים
שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י
בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים
בתותים ואבוקדו שזו עונתם
פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג
מעל קצת מלח עוד לימון, גרידה של לימון
מקררת טוב ואפשר לאכול

סביצ’ה מפלמידה אדומה

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

סביצ’ה מפלמידה אדומה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: דג נא וכבוש. דגי ים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

פאי דייגות כתום

פאי דייגות כתום

שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר