פלמידה אדומה שלימה

סביצ’ה פלמידה אדומה

סביצ’ה בעני זו טעימה מהעונה. כאן זו סביצ’ה פלמידה אדומה.

בחורף אפשר למצוא פלמידה אדומה, דג ים מקומי, חופשי, שמזכיר מאוד טונה.

ברבע מחיר וגם תותים, סלק צהוב ואבוקדו

אפשר גם להחליף בטונה טריה. אם אין סלק צהוב לא נורא, צנונית תעשה את העבודה

סביצ’ה מפלמידה אדומה

 

ככה עושה

סביצ’ה פלמידה אדומה

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה30 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
spice free

מרכיבים

  • 200 גרם פילה נקי של פלמידה אדומה טריה
  • או נתח נקי של טונה טריה
  • חופן תותים
  • סלק צהוב
  • אבוקדו
  • לימון ליים
  • מלח אטלנטי ושמן זית

הכנות

  • מכינה צלחת גדולה עם שולים גבוהים
    מטפטפת מיץ מלימון או שנים בתחתית הצלחת
    שוטפת ומנגבת את הפילה, נפטרת מחלקים אדומים כהים
    פורסת דק ומשתחת בכוס או בגב הסכין ומעבירה לצלחת
    מרצפת ככה את כל הצלחת. אפשר להחליף בטונה אדומה טריה, ואז יהיה נחמד להוסיף גם כף של בצל סגול קצוץ דק
  • הרעיון בסביצה זה להפגיש טעמים עונתים
    שיהיה משהו מתוק, משהו חריף משהו קרנצ'י
    בחרתי בסלק צהוב כי בדיוק היה, והוא ממש טעים. אין או לא אוהבות גם צנונית תתאים
    בתותים ואבוקדו שזו עונתם פורסת דק ומסדרת יפה מעל הדג
    מעל קצת מלח עוד לימון, גרידה של לימון
    מקררת טוב ואפשר לאכול.
מתכון להדפסה
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

איך מתסיסים בקיץ, כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, חומץ ביתי, קימצ'י

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן