סביצ'ה מנגו וטרחון

השילוב של מנגו ליים וכוסברה הוא מושלם.

תוסיפו לו דג ים לבן טרי כמו טרחון עם בשר מוצק ויש לכן סביצ'ה

ויש לכן סלט מרענן מלא טעמים של חופים רחוקים

סביצה מנגו וטרחון

סביצ'ה

סביצ'ה מנה של דג או פרי ים כבוש קלות במיץ הדרים. זסלט שיש בו קוביות דג נא, מיץ הדרים ובצל קצוץ, השאר קשור בעונה. עכשיו קיץ הוספתי מנגו ליים וכוסברה שהולכים נהדר יחד

טרחון דג מושלם

סביצ'ה מתאים לה רק דג מאוד טרי. טרחון בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי. הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים. אפשר עם ירקות קשים ואבוקדו, אפשר עם קלמנטינה, ועוד אין סוף שפשרויות

גם דגי ים טריים כמו פרידה, אינטיאס, פלמידה, אלבקור יתאימו. מבקשות אצל הדיג דג מפולט ונקי, משם כמה שיותר מהר למקרר, עד כאן האידאל. אם אין דג ים טרי, לברק טרי שיש בכל סופר יכול לעבוד. דג קפוא לא

ככה עושה

סביצ'ה מנגו וטרחון

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה5 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
pinatfree
רוטב סויה
glutenfree

מרכיבים

סביצ'ה מנגון וטרחון

  • 1 מנגו קשה
  • 1 טרחון קטן מפולט
  • או לברק קטן מפולט
  • חצי צרור כוסברה מופרד לעלים
  • 1 ליים עסיסי
  • חצי בצל סגול
  • מלח הימלאיה ורוד

הכנות

  • טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה
    בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן
    בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה. הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים
    טרחון קטן שלם
  • מתחילה בחיתוך הדג לקוביות קטנות. אצל הדיג מבקשת מפולט ללא עור
    לפעמים יש חלקים חומים כהים ניפטרת מהם
    במקום טרחון אפשר לברק. או דג ים לבן
    בקערת ההגשה סוחטת חצי ליים, מכניסה את קוביות הדג אל הליים ומערבבת
    סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה
  • קוצצת את שאר המרכיבים
    את הבצל לקוביות קטנותאת המנגו לקוביות קטנות. עדיף מנגו קשה מבחינת המרקם
    מפרידה את העלים מהגבעול של הכוסברה מוסיפה הכל לקערה מערבבת וממליחה.
    מוכן
    סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה
  • גיוונים
    אפשר להוסיף קוביות קטנות של מלפפון או קוביות קטנות של צנונית
    אפשר להוסיף עלי נענע. מי שאוכלת צ'ילי (לא פרוטוקולי) קוביות קטנטנות ישתלבו כאן טוב
    אם השתמשתן בלברק אפשר לחזק את הטעם הדגי עם כמה טיפות של רוטב דגים
סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן