סביצ'ה מנגו וטרחון

|

2/08/2021

השילוב של מנגו ליים וכוסברה הוא מושלם, תוסיפו לו דג ים לבן טרי עם בשר מוצק ויש לכן סלט מרענן מלא טעמים של חופים רחוקים

שתי מנות

Prep Time10 minsCook Time5 mins

 1 מנגו קשה
 1 טרחון קטן מפולט
 או לברק קטן מפולט
 חצי צרור כוסברה מופרד לעלים
 1 ליים עסיסי
 חצי בצל סגול
 מלח הימלאיה ורוד

1

טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה
בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן
בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה
הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים

2

מתחילה בחיתוך הדג לקוביות קטנות. אצל הדיג מבקשת מפולט ללא עור
לפעמים יש חלקים חומים כהים ניפטרת מהם
במקום טרחון אפשר להשתמש בלברק. העיקר שיהיה דג לבן טעים
בקערת ההגשה סוחטת חצי ליים, מכניסה את קוביות הדג אל הליים ומערבבת

3

קוצצת את שאר המרכיבים
את הבצל לקוביות קטנות
את המנגו לקוביות קטנות
עדיף מנגו קשה מבחינת המרקם
מפרידה את העלים מהגבעול של הכוסברה
מוסיפה הכל לקערה מערבבת וממליחה
מוכן

4

גיוונים
אפשר להוסיף קוביות קטנות של מלפפון
או קוביות קטנות של צנונית
אפשר להוסיף עלי נענע
מי שאוכלת צ'ילי (לא פרוטוקולי) קוביות קטנטנות ישתלבו כאן טוב
עם השתמשתן בלברק אפשר לחזק את הטעם הדגי עם כמה טיפות של רוטב דגים

Ingredients

 1 מנגו קשה
 1 טרחון קטן מפולט
 או לברק קטן מפולט
 חצי צרור כוסברה מופרד לעלים
 1 ליים עסיסי
 חצי בצל סגול
 מלח הימלאיה ורוד

Directions

1

טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה
בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן
בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה
הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים

2

מתחילה בחיתוך הדג לקוביות קטנות. אצל הדיג מבקשת מפולט ללא עור
לפעמים יש חלקים חומים כהים ניפטרת מהם
במקום טרחון אפשר להשתמש בלברק. העיקר שיהיה דג לבן טעים
בקערת ההגשה סוחטת חצי ליים, מכניסה את קוביות הדג אל הליים ומערבבת

3

קוצצת את שאר המרכיבים
את הבצל לקוביות קטנות
את המנגו לקוביות קטנות
עדיף מנגו קשה מבחינת המרקם
מפרידה את העלים מהגבעול של הכוסברה
מוסיפה הכל לקערה מערבבת וממליחה
מוכן

4

גיוונים
אפשר להוסיף קוביות קטנות של מלפפון
או קוביות קטנות של צנונית
אפשר להוסיף עלי נענע
מי שאוכלת צ'ילי (לא פרוטוקולי) קוביות קטנטנות ישתלבו כאן טוב
עם השתמשתן בלברק אפשר לחזק את הטעם הדגי עם כמה טיפות של רוטב דגים

סביצ'ה מנגו וטרחון

סביצ'ה מנגו וטרחון

|

השילוב של מנגו ליים וכוסברה הוא מושלם, תוסיפו לו דג ים לבן טרי עם בשר מוצק ויש לכן סלט מרענן מלא טעמים של חופים רחוקים

שתי מנות

Prep Time10 minsCook Time5 mins

 1 מנגו קשה
 1 טרחון קטן מפולט
 או לברק קטן מפולט
 חצי צרור כוסברה מופרד לעלים
 1 ליים עסיסי
 חצי בצל סגול
 מלח הימלאיה ורוד

1

טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה
בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן
בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה
הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים

2

מתחילה בחיתוך הדג לקוביות קטנות. אצל הדיג מבקשת מפולט ללא עור
לפעמים יש חלקים חומים כהים ניפטרת מהם
במקום טרחון אפשר להשתמש בלברק. העיקר שיהיה דג לבן טעים
בקערת ההגשה סוחטת חצי ליים, מכניסה את קוביות הדג אל הליים ומערבבת

3

קוצצת את שאר המרכיבים
את הבצל לקוביות קטנות
את המנגו לקוביות קטנות
עדיף מנגו קשה מבחינת המרקם
מפרידה את העלים מהגבעול של הכוסברה
מוסיפה הכל לקערה מערבבת וממליחה
מוכן

4

גיוונים
אפשר להוסיף קוביות קטנות של מלפפון
או קוביות קטנות של צנונית
אפשר להוסיף עלי נענע
מי שאוכלת צ'ילי (לא פרוטוקולי) קוביות קטנטנות ישתלבו כאן טוב
עם השתמשתן בלברק אפשר לחזק את הטעם הדגי עם כמה טיפות של רוטב דגים

Ingredients

 1 מנגו קשה
 1 טרחון קטן מפולט
 או לברק קטן מפולט
 חצי צרור כוסברה מופרד לעלים
 1 ליים עסיסי
 חצי בצל סגול
 מלח הימלאיה ורוד

Directions

1

טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה
בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן
בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה
הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים

2

מתחילה בחיתוך הדג לקוביות קטנות. אצל הדיג מבקשת מפולט ללא עור
לפעמים יש חלקים חומים כהים ניפטרת מהם
במקום טרחון אפשר להשתמש בלברק. העיקר שיהיה דג לבן טעים
בקערת ההגשה סוחטת חצי ליים, מכניסה את קוביות הדג אל הליים ומערבבת

3

קוצצת את שאר המרכיבים
את הבצל לקוביות קטנות
את המנגו לקוביות קטנות
עדיף מנגו קשה מבחינת המרקם
מפרידה את העלים מהגבעול של הכוסברה
מוסיפה הכל לקערה מערבבת וממליחה
מוכן

4

גיוונים
אפשר להוסיף קוביות קטנות של מלפפון
או קוביות קטנות של צנונית
אפשר להוסיף עלי נענע
מי שאוכלת צ'ילי (לא פרוטוקולי) קוביות קטנטנות ישתלבו כאן טוב
עם השתמשתן בלברק אפשר לחזק את הטעם הדגי עם כמה טיפות של רוטב דגים

סביצ'ה מנגו וטרחון

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *