סביצ'ה מנגו וטרחון

| 2/08/2021

השילוב של מנגו ליים וכוסברה הוא מושלם, תוסיפו לו דג ים לבן טרי עם בשר מוצק ויש לכן סלט מרענן מלא טעמים של חופים רחוקים

כמותזמן הכנה
ארבע מנות רבע שעה

מרכיבים
 1 מנגו קשה
 1 טרחון קטן מפולט
 או לברק קטן מפולט
 חצי צרור כוסברה מופרד לעלים
 1 ליים עסיסי
 חצי בצל סגול
 מלח הימלאיה ורוד

הכנות
1

טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה
בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן
בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה
הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים

טרחון קטן שלם

2

מתחילה בחיתוך הדג לקוביות קטנות. אצל הדיג מבקשת מפולט ללא עור
לפעמים יש חלקים חומים כהים ניפטרת מהם
במקום טרחון אפשר לברק. או דג ים לבן
בקערת ההגשה סוחטת חצי ליים, מכניסה את קוביות הדג אל הליים ומערבבת

סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה

3

קוצצת את שאר המרכיבים
את הבצל לקוביות קטנות
את המנגו לקוביות קטנות
עדיף מנגו קשה מבחינת המרקם
מפרידה את העלים מהגבעול של הכוסברה
מוסיפה הכל לקערה מערבבת וממליחה
מוכן

סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה

4

גיוונים
אפשר להוסיף קוביות קטנות של מלפפון
או קוביות קטנות של צנונית
אפשר להוסיף עלי נענע
מי שאוכלת צ'ילי (לא פרוטוקולי) קוביות קטנטנות ישתלבו כאן טוב
אם השתמשתן בלברק אפשר לחזק את הטעם הדגי עם כמה טיפות של רוטב דגים

Ingredients

מרכיבים
 1 מנגו קשה
 1 טרחון קטן מפולט
 או לברק קטן מפולט
 חצי צרור כוסברה מופרד לעלים
 1 ליים עסיסי
 חצי בצל סגול
 מלח הימלאיה ורוד

Directions

הכנות
1

טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה
בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן
בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה
הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים

טרחון קטן שלם

2

מתחילה בחיתוך הדג לקוביות קטנות. אצל הדיג מבקשת מפולט ללא עור
לפעמים יש חלקים חומים כהים ניפטרת מהם
במקום טרחון אפשר לברק. או דג ים לבן
בקערת ההגשה סוחטת חצי ליים, מכניסה את קוביות הדג אל הליים ומערבבת

סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה

3

קוצצת את שאר המרכיבים
את הבצל לקוביות קטנות
את המנגו לקוביות קטנות
עדיף מנגו קשה מבחינת המרקם
מפרידה את העלים מהגבעול של הכוסברה
מוסיפה הכל לקערה מערבבת וממליחה
מוכן

סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה

4

גיוונים
אפשר להוסיף קוביות קטנות של מלפפון
או קוביות קטנות של צנונית
אפשר להוסיף עלי נענע
מי שאוכלת צ'ילי (לא פרוטוקולי) קוביות קטנטנות ישתלבו כאן טוב
אם השתמשתן בלברק אפשר לחזק את הטעם הדגי עם כמה טיפות של רוטב דגים

סביצ'ה מנגו וטרחון

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

סביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברהסביצ'ה מנגו וטרחון ליים וכוסברה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: דג נא וכבוש. דגי ים. סלט

סלט שייטל מישמש ועשבים

סלט שייטל מישמש ועשבים

פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

סלט ביצים וכרובית

סלט ביצים וכרובית

מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי