טרחון שלם

סביצ'ה טרחון תפוז דם ושמן זעתר

כאן יש דג מאוד טרי, טרחון. מיץ מתפוז דם וטיפות של שמן זעתר.

תפוזי דם, די דומים בטעם לתפוז רגיל, אבל המילה וההרגשה שונים מאוד יש שני סוגים, אחד מתקתק ופחות אדום

ואחד אדום, אפילו מאוד שחלקים ממנו לא ממש אדומים שני הסוגים טובים ומענינים

זו מנה של חורף שיש תפוזים ויש זעתר טרי לא כדאי לוותר על שמן עלי זעתר טריים הוא מוסיף המון

סביצה טרחון ותפוז דם

ככה עושה

סביצ'ה מטרחון תפוז דם ושמן זעתר

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה התססה5 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
tomatofree
glutenfree

מרכיבים

  • טרחון אחד מפולט ללא עור פרוס דק
  • 2 תפוזי דם מפולטים
  • מיץ מתפוז דם אחד
  • כף שמן זעתר טרי
  • מיץ מחצי לימון
  • מעט מלח ים

הכנות

  • בצלחת הגשה סוחטת את אחד התפוזים. מעל מניחה את פרוסות הדג, משתדלת שיהיו דקיקות. מרצפת ככה את כל הצלחת ככה שהפרוסות מתבוססות במיץ.
  • מעל מסדרת פלחי תפוז דם או תפוז קרה קרה מפולטים. מעל מוסיפה עוד ממיץ התפוז וחצי לימון סחוט. בעזרת כפית מנירה תלוליות קטנות של השמן בין הפלחים. מסימת עם מלח. אפשר לקרר קצת ואז לאכול, או מייד
סביצה טרחון תפוז דם ושמן זעתר
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן