סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

טרחון הוא דג ים נהדר לסביצ'ה. הבשר שלו מספיק קשה כדי לשמור על הכבישה למספיק שעות. והטעמים הם מהים בלי לצעוק את זה

הכנות15 minsזמן בישול20 mins

חומרים
 1 טרחון טרי מפולט ונקי מעור וחלקים חומים
 2 קלמנטינות
 2 לימון או ליים
 1 בצל סגול בינוני
 עלי רשאד
 צנוניות
  שמן זית ומלח ים
הכנה והגשה
1

על צלחת הגשה מטפטפת מיץ מחצי לימון
פורסת את הפילטים עם כיוון הסיבים לפרוסות דקיקות, את הפרוסות מועכת בגב הסכין מניחה יפה על הצלחת
מקלפת בצל סגול ופורסת לעיגולים דקיקים מניחים מעל
מטפטפת מעל את המיץ מחצי הלימון שנותר ומעט מלח
מכאן יש אפשרויות שונות, זו עם קלמנטינה
כל פרי עונתי אחר שעושה לכן את זה מתאים העיקר שהוא בעונה
את הקלמנטינה מפלטת. קודם מסירה את הקליפה הכתומה
ואז עם סכין משוננת מקלפת את הלבן כמו תפוח, מושלם זה לא, יש מיץ על הידים
עכשיו כדי לחלץ את הפילטים הנקיים, נכנסת עם סכין בין הציפה של הפלח למרכז הקלמנטינה
את ציפות הפלחים שומרת לסוף
פורסת דק את הצנוניות ואת הרשאד לסרטים דקים
מניחה מעל הדג והבצל
סוחטת מעל את ציפות הפלחים שנותרו וסוגרת עם מעט שמן זית
אפשר לתת לזה חצי שעה או לאכול מייד

Ingredients

חומרים
 1 טרחון טרי מפולט ונקי מעור וחלקים חומים
 2 קלמנטינות
 2 לימון או ליים
 1 בצל סגול בינוני
 עלי רשאד
 צנוניות
  שמן זית ומלח ים

Directions

הכנה והגשה
1

על צלחת הגשה מטפטפת מיץ מחצי לימון
פורסת את הפילטים עם כיוון הסיבים לפרוסות דקיקות, את הפרוסות מועכת בגב הסכין מניחה יפה על הצלחת
מקלפת בצל סגול ופורסת לעיגולים דקיקים מניחים מעל
מטפטפת מעל את המיץ מחצי הלימון שנותר ומעט מלח
מכאן יש אפשרויות שונות, זו עם קלמנטינה
כל פרי עונתי אחר שעושה לכן את זה מתאים העיקר שהוא בעונה
את הקלמנטינה מפלטת. קודם מסירה את הקליפה הכתומה
ואז עם סכין משוננת מקלפת את הלבן כמו תפוח, מושלם זה לא, יש מיץ על הידים
עכשיו כדי לחלץ את הפילטים הנקיים, נכנסת עם סכין בין הציפה של הפלח למרכז הקלמנטינה
את ציפות הפלחים שומרת לסוף
פורסת דק את הצנוניות ואת הרשאד לסרטים דקים
מניחה מעל הדג והבצל
סוחטת מעל את ציפות הפלחים שנותרו וסוגרת עם מעט שמן זית
אפשר לתת לזה חצי שעה או לאכול מייד

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

טרחון הוא דג ים נהדר לסביצ'ה. הבשר שלו מספיק קשה כדי לשמור על הכבישה למספיק שעות. והטעמים הם מהים בלי לצעוק את זה

הכנות15 minsזמן בישול20 mins

חומרים
 1 טרחון טרי מפולט ונקי מעור וחלקים חומים
 2 קלמנטינות
 2 לימון או ליים
 1 בצל סגול בינוני
 עלי רשאד
 צנוניות
  שמן זית ומלח ים
הכנה והגשה
1

על צלחת הגשה מטפטפת מיץ מחצי לימון
פורסת את הפילטים עם כיוון הסיבים לפרוסות דקיקות, את הפרוסות מועכת בגב הסכין מניחה יפה על הצלחת
מקלפת בצל סגול ופורסת לעיגולים דקיקים מניחים מעל
מטפטפת מעל את המיץ מחצי הלימון שנותר ומעט מלח
מכאן יש אפשרויות שונות, זו עם קלמנטינה
כל פרי עונתי אחר שעושה לכן את זה מתאים העיקר שהוא בעונה
את הקלמנטינה מפלטת. קודם מסירה את הקליפה הכתומה
ואז עם סכין משוננת מקלפת את הלבן כמו תפוח, מושלם זה לא, יש מיץ על הידים
עכשיו כדי לחלץ את הפילטים הנקיים, נכנסת עם סכין בין הציפה של הפלח למרכז הקלמנטינה
את ציפות הפלחים שומרת לסוף
פורסת דק את הצנוניות ואת הרשאד לסרטים דקים
מניחה מעל הדג והבצל
סוחטת מעל את ציפות הפלחים שנותרו וסוגרת עם מעט שמן זית
אפשר לתת לזה חצי שעה או לאכול מייד

Ingredients

חומרים
 1 טרחון טרי מפולט ונקי מעור וחלקים חומים
 2 קלמנטינות
 2 לימון או ליים
 1 בצל סגול בינוני
 עלי רשאד
 צנוניות
  שמן זית ומלח ים

Directions

הכנה והגשה
1

על צלחת הגשה מטפטפת מיץ מחצי לימון
פורסת את הפילטים עם כיוון הסיבים לפרוסות דקיקות, את הפרוסות מועכת בגב הסכין מניחה יפה על הצלחת
מקלפת בצל סגול ופורסת לעיגולים דקיקים מניחים מעל
מטפטפת מעל את המיץ מחצי הלימון שנותר ומעט מלח
מכאן יש אפשרויות שונות, זו עם קלמנטינה
כל פרי עונתי אחר שעושה לכן את זה מתאים העיקר שהוא בעונה
את הקלמנטינה מפלטת. קודם מסירה את הקליפה הכתומה
ואז עם סכין משוננת מקלפת את הלבן כמו תפוח, מושלם זה לא, יש מיץ על הידים
עכשיו כדי לחלץ את הפילטים הנקיים, נכנסת עם סכין בין הציפה של הפלח למרכז הקלמנטינה
את ציפות הפלחים שומרת לסוף
פורסת דק את הצנוניות ואת הרשאד לסרטים דקים
מניחה מעל הדג והבצל
סוחטת מעל את ציפות הפלחים שנותרו וסוגרת עם מעט שמן זית
אפשר לתת לזה חצי שעה או לאכול מייד

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה
מתאים לפרוטוקולים

AIP100%    AIP    WahlsPaleo   Paleo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#
לברק על העור

לברק על העור

מאוד מאוד פשוט ומאוד מאוד טעים, לברק קל מאוד להשיג בכל סופר, הטכניקה של צליה של פילה על העור, יוצרת דג עסיסי ומדויק שהעור שלו קריספי וכפי. אפשר כמובן גם עם פילה דניס ודגים לבנים אחרים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים

קציצות סרדינים מפוצצות בנוטריאנטים, המון ויטמין די ובי12 סלניום ואומגה שלוש. יותר תוסף מקציצה, טעם של ים, קשוח ועז

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

לביבות סלמון ושקדים

לביבות סלמון ושקדים

לביבות מסלמון ושקדים. קלילות יציבות ורטובות מספיק, עם שקדים טחונים חלב שקדים קצת לימון בצל ושמיר. קלות לטיגון גם בגודל של בורגר

לביבות סלמון קלילות

לביבות סלמון קלילות

טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

מליטות קטנות מטוגנות

מליטות קטנות מטוגנות

דגים קטנים זו בחירה מעולה, עוד לא התצברו בגופם מתכות כבדות, הם זולים ופשוטים להכנה. המליטות הקטנות טעימות במיוחד

פלמידה לבנה כבושה

פלמידה לבנה כבושה

נתחים עבים של דג מאוד טרי, כבושים קלות עם גוון של תפוז וזעתר כי זו העונה

פורל במעטפה

פורל במעטפה

פורל גדל בנחל הדן, גידול מקומי איכותי, ערכים טובים של אומגה שלוש. קל למצוא אותו בשווקים, אחת הבחירות הבטוחות לדג איכותי ללא מתכות רעילות ואנטיביוטיקות. שיטת ההכנה במעטפה תתאים לעוד דגים במשקל של כחצי קילו

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר

סלט ניסואז

סלט ניסואז

דגים קטנים אפשר למצוא כל השנה, הם לא חשודים כנושאי מתכות רעילות, צריך רק לשכנע את מוכר הדגים לפלט אותם עבורכן

$