אמיונה חומרי גלם מקומים טרחון

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

26/01/2020

מרק אפונה וקישואים עם ציר עצמות גלטיני

טרחון הוא דג ים נהדר לסביצ'ה. הבשר שלו מספיק קשה כדי לשמור על הכבישה למספיק שעות. והטעמים הם מהים בלי לצעוק את זה. הרשאד והצנונית נותנים זוית חריפרפה והקלמנטינה מוסיפה מתיקות ועסיס. חורף

Prep Time15 minsCook Time20 mins

חומרים
 1 טרחון טרי מפולט ונקי מעור וחלקים חומים
 2 קלמנטינות
 2 לימון או ליים
 1 בצל סגול בינוני
 עלי רשאד
 צנוניות
  שמן זית ומלח ים

הכנה והגשה
1

על צלחת הגשה מטפטפת מיץ מחצי לימון
פורסת את הפילטים עם כיוון הסיבים לפרוסות דקיקות, את הפרוסות מועכת בגב הסכין מניחה יפה על הצלחת

2

מקלפת בצל סגול ופורסת לעיגולים דקיקים מניחים מעל הדג
מטפטפת מעל את המיץ מחצי הלימון שנותר ומעט מלח

3

מכאן יש אפשרויות שונות, זו עם קלמנטינה
כל פרי עונתי אחר שעושה לכן את זה מתאים העיקר שהוא בעונה
את הקלמנטינה מפלטת. קודם מסירה את הקליפה הכתומה
ואז עם סכין משוננת מקלפת את הלבן כמו תפוח, מושלם זה לא, יש מיץ על הידים
עכשיו כדי לחלץ את הפילטים הנקיים, נכנסת עם סכין בין הציפה של הפלח למרכז הקלמנטינה
את ציפות הפלחים שומרת לסוף

4

פורסת דק את הצנוניות ואת הרשאד לסרטים דקים
מניחה מעל הדג והבצל

5

סוחטת מעל את ציפות הפלחים שנותרו וסוגרת עם מעט שמן זית
אפשר לתת לזה חצי שעה או לאכול מייד

Ingredients

חומרים
 1 טרחון טרי מפולט ונקי מעור וחלקים חומים
 2 קלמנטינות
 2 לימון או ליים
 1 בצל סגול בינוני
 עלי רשאד
 צנוניות
  שמן זית ומלח ים

Directions

הכנה והגשה
1

על צלחת הגשה מטפטפת מיץ מחצי לימון
פורסת את הפילטים עם כיוון הסיבים לפרוסות דקיקות, את הפרוסות מועכת בגב הסכין מניחה יפה על הצלחת

2

מקלפת בצל סגול ופורסת לעיגולים דקיקים מניחים מעל הדג
מטפטפת מעל את המיץ מחצי הלימון שנותר ומעט מלח

3

מכאן יש אפשרויות שונות, זו עם קלמנטינה
כל פרי עונתי אחר שעושה לכן את זה מתאים העיקר שהוא בעונה
את הקלמנטינה מפלטת. קודם מסירה את הקליפה הכתומה
ואז עם סכין משוננת מקלפת את הלבן כמו תפוח, מושלם זה לא, יש מיץ על הידים
עכשיו כדי לחלץ את הפילטים הנקיים, נכנסת עם סכין בין הציפה של הפלח למרכז הקלמנטינה
את ציפות הפלחים שומרת לסוף

4

פורסת דק את הצנוניות ואת הרשאד לסרטים דקים
מניחה מעל הדג והבצל

5

סוחטת מעל את ציפות הפלחים שנותרו וסוגרת עם מעט שמן זית
אפשר לתת לזה חצי שעה או לאכול מייד

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה
טרחון קטן שלם
סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: דג נא וכבוש. דגי ים

טרטר טרחון וירקות קשים

טרטר טרחון וירקות קשים

אוהבת שאתיקה ופרקטיקה נפגשות. פילטתי טרחון, לא ממש טובה בזה, נשאר על האידרה הרבה בשר, גרדתי אותו בכפית כמו שראיתי בסושיות. יצא די הרבה דג שהוא כבר טרטר בעצמו, הוספתי ירקות קשים ולימון ויצא! ים עדין פשוט ורגוע