סביצ’ה טרחון וקלמנטינה

טרחון הוא דג ים נהדר לסביצ'ה.

הבשר שלו מספיק קשה כדי לשמור על הכבישה למספיק שעות. הטעמים הם מהים בלי לצעוק את זה.

הרשאד והצנונית נותנים זוית חריפרפה והקלמנטינה מוסיפה מתיקות ועסיס.

חורף

סביצ'ה טרחון וקלמנטינה

ככה עושה

סביצ’ה מטרחון וקלמנטינה

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה התססה20 minutes
מנות2
חופשי מאלרגנים
tomatofree

מרכיבים

  • 1 טרחון טרי מפולט ונקי מעור וחלקים חומים
  • 2 קלמנטינות
  • 2 לימון או ליים
  • 1 בצל סגול בינוני
  • עלי רשאד
  • צנוניות
  • שמן זית ומלח ים

הכנות

הכנה והגשה

  • טרחון הוא דג ים שמתאים מאוד לסביצ'ה בן למשפחת הצניניתיים, מעולים כדג נא. האינטיאס הגדול, בן-גוריון עם הצורה המיוחדת, טרחון וטרולוס הקטן בגודל של כחצי קילו הוא אידאלי לסביצ'ה הבשר שלו ורדרד צפוף ויציב, עם טעם קל של ים
    טרחון קטן שלם
  • על צלחת הגשה מטפטפת מיץ מחצי לימון
    פורסת את הפילטים עם כיוון הסיבים לפרוסות דקיקות, את הפרוסות מועכת בגב הסכין מניחה יפה על הצלחת
  • מקלפת בצל סגול ופורסת לעיגולים דקיקים מניחים מעל הדג
    מטפטפת מעל את המיץ מחצי הלימון שנותר ומעט מלח
  • מכאן יש אפשרויות שונות, זו עם קלמנטינה כל פרי עונתי אחר שעושה לכן את זה מתאים העיקר שהוא בעונה
    את הקלמנטינה מפלטת. קודם מסירה את הקליפה הכתומה ואז עם סכין משוננת מקלפת את הלבן כמו תפוח, מושלם זה לא, יש מיץ על הידים עכשיו כדי לחלץ את הפילטים הנקיים, נכנסת עם סכין בין הציפה של הפלח למרכז הקלמנטינה
    את ציפות הפלחים שומרת לסוף
  • פורסת דק את הצנוניות ואת הרשאד לסרטים דקים. מניחה מעל הדג והבצל
  • סוחטת מעל את ציפות הפלחים שנותרו וסוגרת עם מעט שמן זית
    אפשר לתת לזה חצי שעה או לאכול מייד
סביצ'ה טרחון וקלמנטינה
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineפליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן