סביצ’ה טרחון וירקות קשים

סביצ'ה קלילה מרעננת בול לקיץ, האבוקדו מוסיף קרימיות, הירקות הקשים קצוצים קטן ונותנים קראנץ

כולם מלווים את הדג הלבן שניכבש קלות. טרחון מתאים במיוחד

סביצ’ה טרחון

סביצ'ה טרחון

טרחון הוא דג מושלם לסביצ'ה, יש לו טעם דגי עדין, הוא זול בגודל נוח ורוב השנה אפשר למצוא אותו בחנויות דגים

פליאו אוטואימוני – התאמות

סביצ'ה מתאימה מאוד לפרוטוקול האוטואימוני, דג טרי ירקות עונתיים, קל ומרענן

ככה עושה

סביצ’ה טרחון וירקות קשים

הכנות10 minutes
זמן בישול אפיה15 minutes
מנות3
חופשי מאלרגנים
pinatfree
רוטב סויה
tomatofree

מרכיבים

  • 200 גרם דג טרחון מפולט
  • 1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
  • בצל סגול קטן
  • צנונית
  • קולורבי
  • גזר
  • מלפפון
  • 2 פרוסות ליים כבוש
  • 2 לימון
  • מלח ים
  • שמן זית

הכנות

  • טרחון הוא דג כחלחל, הבשר שלו מוצק עם טעם עדין של ים. דג כזה במשקל של עד חצי קילו מפולט הוא הבסיס סביבו מתצרף הסלט הזה
    טרחון קטן שלם
  • חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לקערה ומטפטפת מיץ לימון לכבישה מהירה
  • חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לקערה את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
    מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
    מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים
    סביצ’ה טרחון וירקות קשים
סביצ’ה טרחון וירקות קשים
מתכון להדפסה
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

איך מתסיסים בקיץ, כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, חומץ ביתי, קימצ'י

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן