סביצ’ה טרחון וירקות קשים

| 15/09/2020

סלט קליל מרענן וקיצי, האבוקדו מוסיף קרימיות, הירקות הקשים קצוצים קטן ונותנים קראנץ

כולם מלווים את הדג הלבן שניכבש קלות. טרחון מתאים במיוחד

כמותזמן הכנה
שלוש מנות 25 דקות

מרכיבים
 200 גרם דג טרחון מפולט
 1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
 בצל סגול קטן
 צנונית
 קולורבי
 גזר
 מלפפון
 2 לימון
 מלח ים
 שמן זית

הכנות
1

טרחון הוא דג כחלחל, הבשר שלו מוצק עם טעם עדין של ים.
דג כזה במשקל של עד חצי קילו מפולט הוא הבסיס סביבו מתצרף הסלט הזה

טרחון קטן שלם

2

חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לקערה ומטפטפת מיץ לימון לכבישה מהירה

3

חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לקערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים

Ingredients

מרכיבים
 200 גרם דג טרחון מפולט
 1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
 בצל סגול קטן
 צנונית
 קולורבי
 גזר
 מלפפון
 2 לימון
 מלח ים
 שמן זית

Directions

הכנות
1

טרחון הוא דג כחלחל, הבשר שלו מוצק עם טעם עדין של ים.
דג כזה במשקל של עד חצי קילו מפולט הוא הבסיס סביבו מתצרף הסלט הזה

טרחון קטן שלם

2

חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לקערה ומטפטפת מיץ לימון לכבישה מהירה

3

חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לקערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים

סביצ’ה טרחון וירקות קשים

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: דג נא וכבוש. דגי ים. סלט

סלט שייטל מישמש ועשבים

סלט שייטל מישמש ועשבים

פרוסות עסיסיות של שייטל. המון עלים ירוקים ארומטיים. מעט מישמש קרנצ'י חמצמץ. רוטב חמוץ מתוק מלוח. זוית חריפה אופציונלית עם צ'ילי אדום טרי

סלט ביצים וכרובית

סלט ביצים וכרובית

מזכיר סלט תפוחי אדמה, באיכות המלווה שלו. יש בו ביצים וכרובית תיבול של בלסמי לבן, וגוון של פטרוזליה ובצל. הוא בן לוויה מעולה עם טעמים עמוקים ומספקים שלא משתלטים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי