סביצ’ה טרחון וירקות קשים

15/09/2020

סלט קליל מרענן וקיצי, האבוקדו מוסיף קרימיות, הירקות הקשים קצוצים קטן ונותנים קראנץ וכולם מלווים את הדג הלבן שניכבש קלות

שלוש מנות

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 200 גרם דג טרחון מפולט
 1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
 בצל סגול קטן
 צנונית
 קולורבי
 גזר
 מלפפון
 2 לימון
 מלח ים
 שמן זית

1

טרחון הוא דג כחלחל, הבשר שלו מוצק עם טעם עדין של ים. דג כזה במשקל של עד חצי קילו מפולט הוא הבסיס סביבו מתצרף הסלט הזה

2

חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לקערה ומטפטפת מיץ לימון לכבישה מהירה

3

חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לקערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים

Ingredients

 200 גרם דג טרחון מפולט
 1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
 בצל סגול קטן
 צנונית
 קולורבי
 גזר
 מלפפון
 2 לימון
 מלח ים
 שמן זית

Directions

1

טרחון הוא דג כחלחל, הבשר שלו מוצק עם טעם עדין של ים. דג כזה במשקל של עד חצי קילו מפולט הוא הבסיס סביבו מתצרף הסלט הזה

2

חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לקערה ומטפטפת מיץ לימון לכבישה מהירה

3

חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לקערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים

סביצ’ה טרחון וירקות קשים

סביצ’ה טרחון וירקות קשים

15/09/2020

סלט קליל מרענן וקיצי, האבוקדו מוסיף קרימיות, הירקות הקשים קצוצים קטן ונותנים קראנץ וכולם מלווים את הדג הלבן שניכבש קלות

שלוש מנות

Prep Time10 minsCook Time15 mins

 200 גרם דג טרחון מפולט
 1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
 בצל סגול קטן
 צנונית
 קולורבי
 גזר
 מלפפון
 2 לימון
 מלח ים
 שמן זית

1

טרחון הוא דג כחלחל, הבשר שלו מוצק עם טעם עדין של ים. דג כזה במשקל של עד חצי קילו מפולט הוא הבסיס סביבו מתצרף הסלט הזה

2

חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לקערה ומטפטפת מיץ לימון לכבישה מהירה

3

חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לקערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים

Ingredients

 200 גרם דג טרחון מפולט
 1 אבוקדו חתוך לקוביות בינוניות
 בצל סגול קטן
 צנונית
 קולורבי
 גזר
 מלפפון
 2 לימון
 מלח ים
 שמן זית

Directions

1

טרחון הוא דג כחלחל, הבשר שלו מוצק עם טעם עדין של ים. דג כזה במשקל של עד חצי קילו מפולט הוא הבסיס סביבו מתצרף הסלט הזה

2

חותכת את הדג לקוביות קטנות, מעבירה לקערה ומטפטפת מיץ לימון לכבישה מהירה

3

חותכת קטן את כל הירקות ומוסיפה לקערה
את האבוקדו חותכת קצת יותר גדול, מנסה למצוא אבוקדו שלא ימעך בחיתוך
מוסיפה עוד לימון ומלח ים, מגרדת את קליפת הלימון פנימה, מסימת בשמן זית
מקררת כחצי שעה לאיחוד טעמים

סביצ’ה טרחון וירקות קשים

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: דג נא וכבוש. דגי ים. סלט

סלט חסה

סלט חסה

אם מזון, שאין יום בלי מבחר מהעלים הטובים שלה ורוטב משתנה
זה ניסיון להציע את סלט החסה המושלם, שיהיה קרנצ'י מרענן, רב מרקמים וקליל במידה

שיפודי דגים תאילנדים

שיפודי דגים תאילנדים

יש כאן כמה אופציות של שיפודי דגים תאילנדים. כיף המגוון וכיף שיש מלא סלטים מענינים מסביב. מושלם לארוחת עצמאות קלילה

סלט מלפפונים בסוף הקיץ

סלט מלפפונים בסוף הקיץ

סיבוב בואדי ניסנס הניב שלל עונתי של מלפפונים, פקוס, חרוש ותפוחים קטנים פציחים. בחצר ענבי איזבלה הבשילו. כולם יחד עם חומץ של תפוחים צהובים ופיסטוקים שיש בהם את כל הצבעים

שניצל אינטיאס

שניצל אינטיאס

העינין הוא הציפוי, את פרורי הלחם מחליפה בקמח שקדים עם קצת קמח קוקוס ושומשום, יוצא מעולה. הציפוי מתאים גם לעוף או כל דג אחר