סביצ'ה טונה טריה ענבים ורוקט

| 14/07/2020

טונה טריה כבושה קלות עם מעט חריפות מהרוקט ומתיקות מהענבים. השילוב של דג טרי כבוש קלות בלימון עם עשב תיבול ופרי עונתי. מנצח

סביצ'ה טונה טריה וענבים

כמותזמן הכנה
ארבע מנות 20 דקות

חומרים לארבע מנות ראשונות
 200 גרם טונה טריה
 1 בצל סגול קצוץ דק
 חופן עלי רוקט
 6 ענבי חברון ירוקים
 מיץ מלימון אחד
 מלח ים

1

בצלחת הגשה סוחטת חצי מהלימון, פורסת את הטונה דק נגד כיוון הסיבים, נמנעת מחלקים אדומים כהים

2

מניחה את עלי הרוקט ומעליהם את הטונה, מפזרת מעל בצל קצוץ דק ועוד ממיץ הלימון

3

פורסת את הענבים ומפזרת מעל. קצת מלח וזהו. טעים להגשה כבר, או ניתן לחכות במקרר לשעה שעתים
אפשר לטפטף מעט שמן זית לפני ההגשה

Ingredients

חומרים לארבע מנות ראשונות
 200 גרם טונה טריה
 1 בצל סגול קצוץ דק
 חופן עלי רוקט
 6 ענבי חברון ירוקים
 מיץ מלימון אחד
 מלח ים

Directions

1

בצלחת הגשה סוחטת חצי מהלימון, פורסת את הטונה דק נגד כיוון הסיבים, נמנעת מחלקים אדומים כהים

2

מניחה את עלי הרוקט ומעליהם את הטונה, מפזרת מעל בצל קצוץ דק ועוד ממיץ הלימון

3

פורסת את הענבים ומפזרת מעל. קצת מלח וזהו. טעים להגשה כבר, או ניתן לחכות במקרר לשעה שעתים
אפשר לטפטף מעט שמן זית לפני ההגשה

סביצ'ה טונה טריה ענבים ורוקט

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: דג נא וכבוש. דגי ים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

פאי דייגות כתום

פאי דייגות כתום

שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר