סביצ'ה טונה טריה ענבים ורוקט

סביצ'ה טונה טריה כבושה קלות עם מעט חריפות מהרוקט ומתיקות מהענבים.

השילוב של דג טרי כבוש קלות בלימון עם עשב תיבול ופרי עונתי. מנצח

ככה עושה

סביצ'ה טונה טריה ענבים ורוקט

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה התססה20 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה

מרכיבים

  • 200 גרם טונה טריה
  • 1 בצל סגול קצוץ דק
  • חופן עלי רוקט
  • 6 ענבי חברון ירוקים
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח ים

הכנות

  • בצלחת הגשה סוחטת חצי מהלימון, פורסת את הטונה דק נגד כיוון הסיבים, נמנעת מחלקים אדומים כהים
  • מניחה את עלי הרוקט ומעליהם את הטונה, מפזרת מעל בצל קצוץ דק ועוד ממיץ הלימון
  • פורסת את הענבים ומפזרת מעל. קצת מלח וזהו. טעים להגשה כבר, או ניתן לחכות במקרר לשעה שעתים
    אפשר לטפטף מעט שמן זית לפני ההגשה
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן