נקניקיות בוקר איטלקיות

|

1/07/2020

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

32 קציצות

Prep Time30 minsCook Time8 mins

 קילו וחצי ירך חזיר טחונה דק
 או קילו וחצי שווארמה הודו נקבה טחונה דק
 כפית אורגנו טרי קצוץ דק
 כפית עלי תימין
 כפית אבקת שום
 כפית מלח הימאליה ורוד
 כפית מייפל

1

ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא

Ingredients

 קילו וחצי ירך חזיר טחונה דק
 או קילו וחצי שווארמה הודו נקבה טחונה דק
 כפית אורגנו טרי קצוץ דק
 כפית עלי תימין
 כפית אבקת שום
 כפית מלח הימאליה ורוד
 כפית מייפל

Directions

1

ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא

נקניקיות בוקר איטלקיות

נקניקיות בוקר איטלקיות

|

1/07/2020

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

32 קציצות

Prep Time30 minsCook Time8 mins

 קילו וחצי ירך חזיר טחונה דק
 או קילו וחצי שווארמה הודו נקבה טחונה דק
 כפית אורגנו טרי קצוץ דק
 כפית עלי תימין
 כפית אבקת שום
 כפית מלח הימאליה ורוד
 כפית מייפל

1

ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא

Ingredients

 קילו וחצי ירך חזיר טחונה דק
 או קילו וחצי שווארמה הודו נקבה טחונה דק
 כפית אורגנו טרי קצוץ דק
 כפית עלי תימין
 כפית אבקת שום
 כפית מלח הימאליה ורוד
 כפית מייפל

Directions

1

ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא

נקניקיות בוקר איטלקיות

4 תגובות

  1. רותי רם און

    הי מאיה,
    תודה רבה לך.
    אני לא אוכלת חזיר וגם לא הודו..
    ??‍♀️
    יש בשר אחר,?או שילובים של בשרים שיתאים למתכון שלך?

    השאר תגובה
    • dearaya

      הי רותי, את יכולה לנסות תערובת של בקר ופרגיות עם התיבול הזה. חשוב שיהיה מספיק שומן בתערובת. תבקשי לטחון פעמים. ספרי איך יצא

      השאר תגובה
  2. זאב

    הי נראה מדהים!
    אצל הקצב הלא כשר שלי לא ראיתי ירך חזיר, אילו נתחי חזיר יתאימו? מה לבקש מהקצב?

    השאר תגובה
    • dearaya

      הי זאב, ברוך הבא
      חשובה בעיקר כמות השומן. בערך שלושים אחוז. זה בשר טחון אז יצא מספיק רך בכל מיקרה. חבל להשקיע בחלקים כמו סינטה, פילה וצלעות. בהצלחה

      השאר תגובה

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *