נקניקיות בוקר איטלקיות
הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו
ארוחת בוקר עם נקניקיה קטנה ביצה וכמה ירקות זה קצת קפיצה קטנה לחול, ענין הנקנקיות הוא קצת מורכב. נקניקית בוקר זה יותר כינוי לקציצות קטנות בתיבול עז, הקלאסיות איטלקיות עם אורגנו אבקת שום ומיפל. כל תיבול עז האהוב עם הרכב התבלינים שעושה לכן טוב זה מצוין. הכנה פעם בחודש חודשים ויש ארוחת בוקר מצוינת בשליפה
ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה הודו נקבה נותן תוצאה מצוינת
אפשר לעצב בצורת נקנקיה או קציצה קטנה
בקערה מניחה את הבשר התבלינים הסודה והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות
אם הבשר לא טחון פעמים מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל לעוד טחינה. כדי לקבל תוצאה טובה מכניסה לא יותר מחצי קילו בכל פעם
מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הנקניקיות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג משהו כמו שלושים ארבעים גרם לקציצה
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא
\
Italian breakfast sausages - AIP
Ingredients
Directions
ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה הודו נקבה נותן תוצאה מצוינת
אפשר לעצב בצורת נקנקיה או קציצה קטנה
בקערה מניחה את הבשר התבלינים הסודה והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות
אם הבשר לא טחון פעמים מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל לעוד טחינה. כדי לקבל תוצאה טובה מכניסה לא יותר מחצי קילו בכל פעם
מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הנקניקיות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג משהו כמו שלושים ארבעים גרם לקציצה
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא
\
Italian breakfast sausages - AIP
הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

פסטרמה חזה הודו בתנור
מה שצריך בשביל פסטרמה ביתי מחזה הודו זה קצת סבלנות. מתחילות בהשריה בברין שישמור על עסיסיות הבשר. ממשיכות בציפוי נחמד שיתן לווית טעם קלה, ולבסוף אפיה באדים לשמור על הלחות. זהו. נקניק בריא ביתי ברבע מחיר

פלאפל ברוקולי ירוק
הטעם הוא של פלאפל וגם הצבע החי הירוק, פלאפל ירוק יש עליו. אין כאן חומוס, גם לא מונבט. יש הרבה ברוקולי וכוסברה ותבלינים של פלאפל שיוצרים את הטעם המזוהה. פלאפל פליאו אפילו קטוגני

כנפיים של עוף מזוגגות בריבת תפוזים
אפשר לומר שזה ממתק עם קצה מרירות של תפוזים המון אוממי מהעוף ורעננות של תפוז טרי. יש גם רוטב מתקתק לטבילה. ארוחה בידים עם פרחי כרובית צלויה וזעתר שמאזן את המתוק

לביבות ירוקות עם מנגולד ובצל
הרעיון של לביבות ירוקות ממנגולד ובצל אלו הוא היכולת של פיסת העלה להחזיק את המבנה, העלה קריספי, החלקים המעובים של העלה עוברים ריכוך וקירמול וחוזרים לעלהים ומתאחדים בעזרת מעט קמח מאפונה אורז קוקוס
הי מאיה,
תודה רבה לך.
אני לא אוכלת חזיר וגם לא הודו..
??♀️
יש בשר אחר,?או שילובים של בשרים שיתאים למתכון שלך?
הי רותי, את יכולה לנסות תערובת של בקר ופרגיות עם התיבול הזה. חשוב שיהיה מספיק שומן בתערובת. תבקשי לטחון פעמים. ספרי איך יצא
הי נראה מדהים!
אצל הקצב הלא כשר שלי לא ראיתי ירך חזיר, אילו נתחי חזיר יתאימו? מה לבקש מהקצב?
הי זאב, ברוך הבא
חשובה בעיקר כמות השומן. בערך שלושים אחוז. זה בשר טחון אז יצא מספיק רך בכל מיקרה. חבל להשקיע בחלקים כמו סינטה, פילה וצלעות. בהצלחה