

נקניקיות בוקר איטלקיות
הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו
ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא
חומרים
אופן ההכנה
ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא
מתאים לפרוטוקולים

נקניקיות בוקר איטלקיות
הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו
ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא
חומרים
אופן ההכנה
ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
גם התחליף של שווארמה נקבה נותן תוצאה מצוינת
בקערה מניחה את הבשר התבלינים והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות. מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה. מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג
בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא
מתאים לפרוטוקולים


פטאייר
מאפה פלסטינאי במקור ממולא בתרד עלי בר וסומק. גירסה פרוטוקולית בעזרת קמח קאסבה

לביבות סלמון קלילות
טעמים פשוטים ונעימים שהולכים נהדר עם סלט ואבוקדו. לביבות שכיף להכין מהן כמות ולהקפיא לארוחה נוסעת

דיסת כמו שיבולת שועל
קערית של דיסת קוואקר עם תפוחים, יש לה מרקם שלא דומה לגרבר ומתיקות מדויקת שאין כמוהה לבוקר קריר. בהעדר קוואקר הינה אופציה מצוינת שבה המרקם של דלעת הספגטי מיצר טקסטורה משכנעת

נאגטס אינסייד אאוט
בהעדר ביצים משהו צריך לקשור את הירקות כדי ליצור מנשא ראוי למילוי. הינה אופציה ללאפה שהיא לגמרי מתאימה לשלבים הראשונים טעימה כמו נאגטס ומכילה מה שבא

חלב שקדים
חלב שקדים יש בו משהו טהור שמזכיר לי חלב אם. נקי דליל ומתקתק. ממש יותר בריא מחלב צמחי בקרטון. קל מאוד להכין

לחמא בעג’ין
בצק ובשר זה אחד השילובים, ביס מושלם לשבת בבוקר שיש זמן. מתאים לשלבים מתקדמים של הפרוטוקול

מנקיש – פיתה עם זעתר
פיתה עם זעתר זה די ביסיק לאיכות חיים טובה, קצת התעסקות אבל תוצאה מאוד מספקת

פיצה מרינרה
תבנית תנור עם פיצה בבוקר גשום של יום שישי. מרינרה היא פיצה מסורתית ללא גבינה, הבסיס מכרובית הרוטב מפסטו והטופינג מהים. מספק.

עין על ירוקים וביקון
ארוחת בוקר קלאסית עם תוספת של ירוקים

חביתת עשבים ירוקים
גירסה לחביתת הירק הפרסית, שמוכרת בשם קוקו סבזי, המון המון עלים ירוקים כהים על הבוקר

מחבת בוקר
ארוחה ורסטילית, תמיד אותו מחבת ברזל כבד, המרכיבים בפנים משתנים לפי מה שיש. בהשראת הפרוטוקול של טרי וואלס

מאפיין דלעת
בשלבים הראשונים שעדין קשה לוותר לגמרי על מאפים, יש הפתעות קטנות כמו המאפיין הזה, שהולך מעולה כארוחת בוקר מפנקת, או פינוק של אחר הצהרים

פנקייק תרד בננה וקוקוס
מתכון לשלבים מתקדמים עם ביצים ושקדים, מושלם לשבת בבוקר

שייק ירוק
שייק ירוק מלא בויטמין סי, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי

שייק פירות אדומים
שייק שנותן בוסט אנרגיה נהדר לשעות אחר הצהרים, מבוסס על קוקטייל אדרנל מפרוטוקול המינרלים של מורלי
0 Comments