קציצות בוקר

נקניקיות בוקר איטלקיות

הן קטנות מלאות טעם ועסיסיות, חיות במקפיא ומופשרות ברגע. קוראים להן נקניקיות בוקר אבל הן ניראות כמו קציצות קטנות. והן נהדרות. במקור הן מירך חזיר, אפשר גם להשתמש בהודו

ארוחת בוקר עם נקניקיה קטנה ביצה וכמה ירקות זה קצת קפיצה קטנה לחול. נקניקוית בוקר זה כינוי לקציצות קטנות בתיבול עז, הקלאסיות איטלקיות עם אורגנו אבקת שום ומיפל. כל תיבול עז האהוב עם הרכב התבלינים שעושה לכן טוב זה מצוין. הכנה פעם בחודש חודשים ויש ארוחת בוקר מצוינת בשליפה

ככה עושה

נקניקיות בוקר איטלקיות

הכנות30 minutes
זמן בישול אפיה התססה8 minutes
מנות60
חופשי מאלרגנים
egg free
tomatofree
glutenfree

מרכיבים

  • קילו וחצי ירך חזיר טחונה דק
  • או קילו וחצי שווארמה הודו נקבה טחונה דק
  • כפית אורגנו טרי קצוץ דק
  • כפית עלי תימין
  • כפית אבקת שום
  • כפית מלח הימאליה ורוד
  • כפית מייפל
  • חצי כוס סודה

הכנות

  • ירך חזיר זה בשר שמן עסיסי ומלא טעם, יש כאן יחסית הרבה תבלינים ההכנה מאוד פשוטה
    גם התחליף של שווארמה הודו נקבה נותן תוצאה מצוינת
    אפשר לעצב בצורת נקנקיה או קציצה קטנה
  • בקערה מניחה את הבשר התבלינים הסודה והמייפל. לשה טוב חמש דקות כדי שהחלבון יפתח ויקשור את הקציצות
    אם הבשר לא טחון פעמים מכניסה למעבד מזון עם להב הברזל לעוד טחינה.
    כדי לקבל תוצאה טובה מכניסה לא יותר מחצי קילו בכל פעם
    מטגנת קציצה קטנה לבדוק טעמים
  • מכינה מגשים שיכילו בנוחות את הקציצות להקפאה.
    מכינה קציצות קטנות בגודל של של כדור פינג פונג משהו כמו שלושים ארבעים גרם לקציצה
    בכל מגש שמה 8-12 קציצות קטנות בשיכבה אחת ולמקפיא
    Italian breakfast sausages - AIP
Italian breakfast sausages - AIP
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו . פליאו אוטואימוני . קיטו

עוד משהו

התססות חורף סדנה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י לבן

סדנה מעשית במטבח ביתי

6 מחשבות על “נקניקיות בוקר איטלקיות”

  1. הי מאיה,
    תודה רבה לך.
    אני לא אוכלת חזיר וגם לא הודו..
    ??‍♀️
    יש בשר אחר,?או שילובים של בשרים שיתאים למתכון שלך?

    הגב
    • הי רותי, את יכולה לנסות תערובת של בקר ופרגיות עם התיבול הזה. חשוב שיהיה מספיק שומן בתערובת. תבקשי לטחון פעמים. ספרי איך יצא

      הגב
    • הי זאב, ברוך הבא
      חשובה בעיקר כמות השומן. בערך שלושים אחוז. זה בשר טחון אז יצא מספיק רך בכל מיקרה. חבל להשקיע בחלקים כמו סינטה, פילה וצלעות. בהצלחה

      הגב

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן