נומאטו – רוטב 'כמו' עגבניות

1/12/2020

עגבניות חוזרות יחסית מאוחר, עד אז הינה תחליף שעושה את ההמתנה ניסבלת פלוס, זה אשכרה רוטב מאוד טעים שהוויב האיטלקי שלו תורם לתחושת העגבניות

ליטר וחצי רוטב

Prep Time35 minsCook Time30 mins

 2 סלק גדול חתוך לקוביות
 2 שני גזרים גדולים חתוכים לקוביות
 1 כוס דלעת או דלורית חתוכה לקוביות
 1 בטטה כתומה קטנה חתוכה לקוביות
 5 מקלות סלרי קצוצים דק
 2 בצלים גדולים קצוצים
 12 שיני שום מעוכות
 רבע כוס חומץ תפוחים אורגני
 3 כוסות ציר עצמות או מים מסוננים
 4 כפות עלים טריים של בזיליקום, אורגנו, טימין ורוזמרין
 או שתי כפות של עשבי תיבול יבשים
 כפית מלח אטלנטי
 רבע כוס שמן זית
 מיץ מחצי לימון

1

מתחילה בחיתוך הירקות לקוביות, מעבירה לתבנית מרופדת בניר אפיה מזלפת שמן זית ולתנור לעשרים דקות חצי שעה עד שיש צבע יפה, הקירמול הזה יוסיף לטעם

2

בסיר בינוני שיכיל בנוחות את כל הירקות מחממת רבע כוס שמן זית, מוסיפה את הבצל והשום ומטגנת על אש קטנה עד ששקוף וספוג טוב, ויש כבר ריחות טובים, מוסיפה את עשבי התיבול שיפתחו בשמן הזית. חשוב לשים בנדיבות פרופיל הטעם של ווייב איטלקי ניבנה מעשבי התיבול ברוטב הזה בזיליקום, אורגנו, מיורם, זעתר, טימין, רוזמרין. מאלו בשפע טריים או יבשים, שכבר יש ממש ריח טוב של רוטב עגבניות איטלקי, מוסיפה את החומץ ונותנת לו להתאדות

3

מוסיפה את הירקות הצלויים ושלוש כוסות מים מסוננים או ציר עצמות.
כפית שטוחה מלח ומכסה לבישול עדין על אש קטנה
אחרי כחצי שעה סוגרת את האש ונותנת לרוטב להתקרר קצת
מעבירה לכוס של הנינג'ה לטחינה טובה, לכמות הזו טוחנת בשני מחזורים בכוס הגדולה, מסימת בחצי לימון סחוט להחזיר טעמים טריים

נומאטו מישמש מקומי

Ingredients

 2 סלק גדול חתוך לקוביות
 2 שני גזרים גדולים חתוכים לקוביות
 1 כוס דלעת או דלורית חתוכה לקוביות
 1 בטטה כתומה קטנה חתוכה לקוביות
 5 מקלות סלרי קצוצים דק
 2 בצלים גדולים קצוצים
 12 שיני שום מעוכות
 רבע כוס חומץ תפוחים אורגני
 3 כוסות ציר עצמות או מים מסוננים
 4 כפות עלים טריים של בזיליקום, אורגנו, טימין ורוזמרין
 או שתי כפות של עשבי תיבול יבשים
 כפית מלח אטלנטי
 רבע כוס שמן זית
 מיץ מחצי לימון

Directions

1

מתחילה בחיתוך הירקות לקוביות, מעבירה לתבנית מרופדת בניר אפיה מזלפת שמן זית ולתנור לעשרים דקות חצי שעה עד שיש צבע יפה, הקירמול הזה יוסיף לטעם

2

בסיר בינוני שיכיל בנוחות את כל הירקות מחממת רבע כוס שמן זית, מוסיפה את הבצל והשום ומטגנת על אש קטנה עד ששקוף וספוג טוב, ויש כבר ריחות טובים, מוסיפה את עשבי התיבול שיפתחו בשמן הזית. חשוב לשים בנדיבות פרופיל הטעם של ווייב איטלקי ניבנה מעשבי התיבול ברוטב הזה בזיליקום, אורגנו, מיורם, זעתר, טימין, רוזמרין. מאלו בשפע טריים או יבשים, שכבר יש ממש ריח טוב של רוטב עגבניות איטלקי, מוסיפה את החומץ ונותנת לו להתאדות

3

מוסיפה את הירקות הצלויים ושלוש כוסות מים מסוננים או ציר עצמות.
כפית שטוחה מלח ומכסה לבישול עדין על אש קטנה
אחרי כחצי שעה סוגרת את האש ונותנת לרוטב להתקרר קצת
מעבירה לכוס של הנינג'ה לטחינה טובה, לכמות הזו טוחנת בשני מחזורים בכוס הגדולה, מסימת בחצי לימון סחוט להחזיר טעמים טריים

נומאטו – רוטב 'כמו' עגבניות

נומאטו – רוטב 'כמו' עגבניות

1/12/2020

עגבניות חוזרות יחסית מאוחר, עד אז הינה תחליף שעושה את ההמתנה ניסבלת פלוס, זה אשכרה רוטב מאוד טעים שהוויב האיטלקי שלו תורם לתחושת העגבניות

ליטר וחצי רוטב

Prep Time35 minsCook Time30 mins

 2 סלק גדול חתוך לקוביות
 2 שני גזרים גדולים חתוכים לקוביות
 1 כוס דלעת או דלורית חתוכה לקוביות
 1 בטטה כתומה קטנה חתוכה לקוביות
 5 מקלות סלרי קצוצים דק
 2 בצלים גדולים קצוצים
 12 שיני שום מעוכות
 רבע כוס חומץ תפוחים אורגני
 3 כוסות ציר עצמות או מים מסוננים
 4 כפות עלים טריים של בזיליקום, אורגנו, טימין ורוזמרין
 או שתי כפות של עשבי תיבול יבשים
 כפית מלח אטלנטי
 רבע כוס שמן זית
 מיץ מחצי לימון

1

מתחילה בחיתוך הירקות לקוביות, מעבירה לתבנית מרופדת בניר אפיה מזלפת שמן זית ולתנור לעשרים דקות חצי שעה עד שיש צבע יפה, הקירמול הזה יוסיף לטעם

2

בסיר בינוני שיכיל בנוחות את כל הירקות מחממת רבע כוס שמן זית, מוסיפה את הבצל והשום ומטגנת על אש קטנה עד ששקוף וספוג טוב, ויש כבר ריחות טובים, מוסיפה את עשבי התיבול שיפתחו בשמן הזית. חשוב לשים בנדיבות פרופיל הטעם של ווייב איטלקי ניבנה מעשבי התיבול ברוטב הזה בזיליקום, אורגנו, מיורם, זעתר, טימין, רוזמרין. מאלו בשפע טריים או יבשים, שכבר יש ממש ריח טוב של רוטב עגבניות איטלקי, מוסיפה את החומץ ונותנת לו להתאדות

3

מוסיפה את הירקות הצלויים ושלוש כוסות מים מסוננים או ציר עצמות.
כפית שטוחה מלח ומכסה לבישול עדין על אש קטנה
אחרי כחצי שעה סוגרת את האש ונותנת לרוטב להתקרר קצת
מעבירה לכוס של הנינג'ה לטחינה טובה, לכמות הזו טוחנת בשני מחזורים בכוס הגדולה, מסימת בחצי לימון סחוט להחזיר טעמים טריים

נומאטו מישמש מקומי

Ingredients

 2 סלק גדול חתוך לקוביות
 2 שני גזרים גדולים חתוכים לקוביות
 1 כוס דלעת או דלורית חתוכה לקוביות
 1 בטטה כתומה קטנה חתוכה לקוביות
 5 מקלות סלרי קצוצים דק
 2 בצלים גדולים קצוצים
 12 שיני שום מעוכות
 רבע כוס חומץ תפוחים אורגני
 3 כוסות ציר עצמות או מים מסוננים
 4 כפות עלים טריים של בזיליקום, אורגנו, טימין ורוזמרין
 או שתי כפות של עשבי תיבול יבשים
 כפית מלח אטלנטי
 רבע כוס שמן זית
 מיץ מחצי לימון

Directions

1

מתחילה בחיתוך הירקות לקוביות, מעבירה לתבנית מרופדת בניר אפיה מזלפת שמן זית ולתנור לעשרים דקות חצי שעה עד שיש צבע יפה, הקירמול הזה יוסיף לטעם

2

בסיר בינוני שיכיל בנוחות את כל הירקות מחממת רבע כוס שמן זית, מוסיפה את הבצל והשום ומטגנת על אש קטנה עד ששקוף וספוג טוב, ויש כבר ריחות טובים, מוסיפה את עשבי התיבול שיפתחו בשמן הזית. חשוב לשים בנדיבות פרופיל הטעם של ווייב איטלקי ניבנה מעשבי התיבול ברוטב הזה בזיליקום, אורגנו, מיורם, זעתר, טימין, רוזמרין. מאלו בשפע טריים או יבשים, שכבר יש ממש ריח טוב של רוטב עגבניות איטלקי, מוסיפה את החומץ ונותנת לו להתאדות

3

מוסיפה את הירקות הצלויים ושלוש כוסות מים מסוננים או ציר עצמות.
כפית שטוחה מלח ומכסה לבישול עדין על אש קטנה
אחרי כחצי שעה סוגרת את האש ונותנת לרוטב להתקרר קצת
מעבירה לכוס של הנינג'ה לטחינה טובה, לכמות הזו טוחנת בשני מחזורים בכוס הגדולה, מסימת בחצי לימון סחוט להחזיר טעמים טריים

נומאטו – רוטב 'כמו' עגבניות

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *