נומאטו מישמש מקומי

23/06/2021

נומאטו מקומי עם מישמש בתפקיד העגבניה. חמוץ מתוק מתובל בזעתר

Prep Time15 minsCook Time30 mins

 2 בצל קצוץ דק
 6 שיני שום גדולות
 1 סלק בינוני
 2 גזרים שמנים
 1 שורש סלרי קטן
 6 מישמשים בשלים
 1 כפית מלח אטלנטי
 1 כף עלי זעתר מיובשים
 רבע כוס שמן זית
 2 כפות חומץ
 כוס וחצי ציר עצמות

1

בסיר שטוח או מחבת גבוהה מטגנת בשמן זית את הבצל עד לשקיפות מוסיפה את השום

2

קוצצת לקוביות קטנות את הסלק, הגזר, הסלרי
מוסיפה אותם למחבת ומערבבת
מגלענת 6 מישמשים גדולים, כאילו היו עגבניות מגי מתוקות
חותכת לקוביות ומוסיפה למחבת

3

מוסיפה שתי כוסות של ציר עצמות וכוס מים מוסיפה מלח וזעתר
מכסה ועל אש קטנה עד שהירקות רכים
בודקת מדי פעם שיש נוזלים, בערך אחרי עשרים דקות מוסיפה עוד חצי כוס מים חמים

4

מעבירה את הירקות הרכים והפרי הקסום לטחינה
מוסיפה חומץ ועוד מים חמים עם הרוטב לא מספיק נוזלי
מתקנת תיבול עם עוד חומץ ומלח
מעבירה לבקבוק ולמקרר

Ingredients

 2 בצל קצוץ דק
 6 שיני שום גדולות
 1 סלק בינוני
 2 גזרים שמנים
 1 שורש סלרי קטן
 6 מישמשים בשלים
 1 כפית מלח אטלנטי
 1 כף עלי זעתר מיובשים
 רבע כוס שמן זית
 2 כפות חומץ
 כוס וחצי ציר עצמות

Directions

1

בסיר שטוח או מחבת גבוהה מטגנת בשמן זית את הבצל עד לשקיפות מוסיפה את השום

2

קוצצת לקוביות קטנות את הסלק, הגזר, הסלרי
מוסיפה אותם למחבת ומערבבת
מגלענת 6 מישמשים גדולים, כאילו היו עגבניות מגי מתוקות
חותכת לקוביות ומוסיפה למחבת

3

מוסיפה שתי כוסות של ציר עצמות וכוס מים מוסיפה מלח וזעתר
מכסה ועל אש קטנה עד שהירקות רכים
בודקת מדי פעם שיש נוזלים, בערך אחרי עשרים דקות מוסיפה עוד חצי כוס מים חמים

4

מעבירה את הירקות הרכים והפרי הקסום לטחינה
מוסיפה חומץ ועוד מים חמים עם הרוטב לא מספיק נוזלי
מתקנת תיבול עם עוד חומץ ומלח
מעבירה לבקבוק ולמקרר

נומאטו מישמש

נומאטו מישמש מקומי

נומאטו מקומי עם מישמש בתפקיד העגבניה. חמוץ מתוק מתובל בזעתר

Prep Time15 minsCook Time30 mins

 2 בצל קצוץ דק
 6 שיני שום גדולות
 1 סלק בינוני
 2 גזרים שמנים
 1 שורש סלרי קטן
 6 מישמשים בשלים
 1 כפית מלח אטלנטי
 1 כף עלי זעתר מיובשים
 רבע כוס שמן זית
 2 כפות חומץ
 כוס וחצי ציר עצמות

1

בסיר שטוח או מחבת גבוהה מטגנת בשמן זית את הבצל עד לשקיפות מוסיפה את השום

2

קוצצת לקוביות קטנות את הסלק, הגזר, הסלרי
מוסיפה אותם למחבת ומערבבת
מגלענת 6 מישמשים גדולים, כאילו היו עגבניות מגי מתוקות
חותכת לקוביות ומוסיפה למחבת

3

מוסיפה שתי כוסות של ציר עצמות וכוס מים מוסיפה מלח וזעתר
מכסה ועל אש קטנה עד שהירקות רכים
בודקת מדי פעם שיש נוזלים, בערך אחרי עשרים דקות מוסיפה עוד חצי כוס מים חמים

4

מעבירה את הירקות הרכים והפרי הקסום לטחינה
מוסיפה חומץ ועוד מים חמים עם הרוטב לא מספיק נוזלי
מתקנת תיבול עם עוד חומץ ומלח
מעבירה לבקבוק ולמקרר

Ingredients

 2 בצל קצוץ דק
 6 שיני שום גדולות
 1 סלק בינוני
 2 גזרים שמנים
 1 שורש סלרי קטן
 6 מישמשים בשלים
 1 כפית מלח אטלנטי
 1 כף עלי זעתר מיובשים
 רבע כוס שמן זית
 2 כפות חומץ
 כוס וחצי ציר עצמות

Directions

1

בסיר שטוח או מחבת גבוהה מטגנת בשמן זית את הבצל עד לשקיפות מוסיפה את השום

2

קוצצת לקוביות קטנות את הסלק, הגזר, הסלרי
מוסיפה אותם למחבת ומערבבת
מגלענת 6 מישמשים גדולים, כאילו היו עגבניות מגי מתוקות
חותכת לקוביות ומוסיפה למחבת

3

מוסיפה שתי כוסות של ציר עצמות וכוס מים מוסיפה מלח וזעתר
מכסה ועל אש קטנה עד שהירקות רכים
בודקת מדי פעם שיש נוזלים, בערך אחרי עשרים דקות מוסיפה עוד חצי כוס מים חמים

4

מעבירה את הירקות הרכים והפרי הקסום לטחינה
מוסיפה חומץ ועוד מים חמים עם הרוטב לא מספיק נוזלי
מתקנת תיבול עם עוד חומץ ומלח
מעבירה לבקבוק ולמקרר

נומאטו מישמש

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סלט כל חלקי הסלק

סלט כל חלקי הסלק

סלק ועלים של סלק זה רצף אחד, אין בעצם שום סיבה לזרוק את העלים הם טעימים ומאוד מזינים. בדרך כלל נמצא את הסלק קטום מעליו וחבל. הסלט הזה חוגג את כולו. ולמה לא

רכז רימונים ביתי

רכז רימונים ביתי

בכל שנה יש שפע של רימונים על העץ, אני מודה על זה ומחפשת למי לתת. השנה יש המון ורובם מבוקעים. השנה אני רוצה את הטעם הזה לכל השנה. אז רכז רימונים. ממש לא מה שהכרתן