עוף שלם מושלם

נאגטס מנסיכת הנילוס טריה, פליאו מושחת במידה

7/11/2021

נאגטס פליאו מנסיכת הנילוס טריה, קראנצ'י ומושחת במידה. מעלה זיכרונות של קציצת טבעול אי שם באלף הקודם
בפועל זה דג טרי תיבול פשוט ושקדים. כמה מושחת שאוכל אמיתי כבר יכול להיות

Prep Time15 minsCook Time40 mins

לתערובת הנאגטס כ25 יחידות
 700 גרם נסיכת הנילוס טריה
 3 כפות קמח שקדים
 1 ביצה
 חצי כוס חלב שקדים
 2 בצלים בינונים קצוצים דק
 כפית גדושה חרדל דק
 שמן זית לטיגון הבצל
טיבול הנאגטס
 כפית אבקת שום
 כפית אבקת בצל
 עלים בלבד מכמה גבעולי טימין
לציפוי
 3 כפות קמח שקדים
 1 כף קמח קוקוס
 1 כפית כורכום
 מלח הימלאיה

גם טראש-פוד יכול להיות אוכל אמיתי
1

היתרון הגדול של נסיכת הנילוס שאין לה הרבה טעם. הטקסטורה טובה הצבע יפה, לחתיכות יש מספיק עובי, ומעט מאוד טעם דגי
מועמדת מושלמת להחליף את חזה העוף בתפקיד החלבון הנקי בנאגטס. ולמה? בעיקר בשביל הגיוון אבל בטח תבוא גם גירסת העוף עם רוטב לימון דבש, כמו במקדונלד

2

המתכון מורכב מתערובת שמטרתה לתת את החיבור ואת תחושת הפחמימה
בקערית קטנה שמה שלוש כפות קמח שקדים וחצי כוס חלב, מוסיפה כפית גדושה של חרדל טעים, מערבבת יוצא משהו די שמנתי במרקם. החלב סופג את השקדים והתערובת מחזיקה בקלות

3

בקערית קטנה מערבבת את התבלינים, בקלסיקה יש גם מונוסודיום גלוטמט! הזוי מה נכנס לי לגוף בילדות. ממש אין צורך, אבקת שום ובצל עושות עבודה מעולה, קצת מלח ואת התערובת הזו מעבירה לתערובת החיבור מערבבת שהכל ישהה יחד ויקבל טעמים

4

קדימה אל התוכן, את הבצלים קוצצת דק ומטגנת בשפע של שמן זית, מוסיפה גם עלים מגבעולים של טימין שיפתחו בשמן
מגיעה עד שקיפות אין צורך לההשחים מאוד, מניחה בצד להתקרר
את הדג מעבירה למג'ימיקס בחתיכות גסות, טוחנת בפולסים, זו תערובת יחסית דקה, מוסיפה פנימה את הביצה ואת הבצל כשהוא קר, הביצה מוסיפה לאוריריות אבל עם יש רגישות אפשר לוותר עליה.
מוסיפה גם את תערובת החיבור ומפעילה לעוד כמה שניות

צורות וציפוי
5

בקערה נוספת מערבבת קמח שקדים, קמח קוקוס ואבקת כורכום
הסיבה לכורכום היא בעיקר הצבע שקמח השקדים לא תופס... הצהוב יתן באפיה צבע חום מגרה

6

יש הרבה צורות לנאגטס, תעשו את זו שלכם. אפשר להשתמש גם בחותכני עוגיות או כל הזיה אחרת. ידים רטובות עושות את עבודת ההפרדה. אני עשיתי ריבועים גדולים ככה אני זוכרת אותם קצת גדולים, אולי כי היתי קטנה
את הצורות טובלת משני הצדדים בקמח ומנערת
מעבירה לתבנית משומנת

אפיה
7

מחממת תנור ל220 מעלות
מטפטפל מעל הנאגטס עוד שמן זית, ספרי שמן זית יעשה עבודה מעולה
מכניסה את הנאג'טס לתנור החם לחצי שעה
בחלוף הזמן הופכת ונותנת עוד 10 דקות לצד השני

Ingredients

לתערובת הנאגטס כ25 יחידות
 700 גרם נסיכת הנילוס טריה
 3 כפות קמח שקדים
 1 ביצה
 חצי כוס חלב שקדים
 2 בצלים בינונים קצוצים דק
 כפית גדושה חרדל דק
 שמן זית לטיגון הבצל
טיבול הנאגטס
 כפית אבקת שום
 כפית אבקת בצל
 עלים בלבד מכמה גבעולי טימין
לציפוי
 3 כפות קמח שקדים
 1 כף קמח קוקוס
 1 כפית כורכום
 מלח הימלאיה

Directions

גם טראש-פוד יכול להיות אוכל אמיתי
1

היתרון הגדול של נסיכת הנילוס שאין לה הרבה טעם. הטקסטורה טובה הצבע יפה, לחתיכות יש מספיק עובי, ומעט מאוד טעם דגי
מועמדת מושלמת להחליף את חזה העוף בתפקיד החלבון הנקי בנאגטס. ולמה? בעיקר בשביל הגיוון אבל בטח תבוא גם גירסת העוף עם רוטב לימון דבש, כמו במקדונלד

2

המתכון מורכב מתערובת שמטרתה לתת את החיבור ואת תחושת הפחמימה
בקערית קטנה שמה שלוש כפות קמח שקדים וחצי כוס חלב, מוסיפה כפית גדושה של חרדל טעים, מערבבת יוצא משהו די שמנתי במרקם. החלב סופג את השקדים והתערובת מחזיקה בקלות

3

בקערית קטנה מערבבת את התבלינים, בקלסיקה יש גם מונוסודיום גלוטמט! הזוי מה נכנס לי לגוף בילדות. ממש אין צורך, אבקת שום ובצל עושות עבודה מעולה, קצת מלח ואת התערובת הזו מעבירה לתערובת החיבור מערבבת שהכל ישהה יחד ויקבל טעמים

4

קדימה אל התוכן, את הבצלים קוצצת דק ומטגנת בשפע של שמן זית, מוסיפה גם עלים מגבעולים של טימין שיפתחו בשמן
מגיעה עד שקיפות אין צורך לההשחים מאוד, מניחה בצד להתקרר
את הדג מעבירה למג'ימיקס בחתיכות גסות, טוחנת בפולסים, זו תערובת יחסית דקה, מוסיפה פנימה את הביצה ואת הבצל כשהוא קר, הביצה מוסיפה לאוריריות אבל עם יש רגישות אפשר לוותר עליה.
מוסיפה גם את תערובת החיבור ומפעילה לעוד כמה שניות

צורות וציפוי
5

בקערה נוספת מערבבת קמח שקדים, קמח קוקוס ואבקת כורכום
הסיבה לכורכום היא בעיקר הצבע שקמח השקדים לא תופס... הצהוב יתן באפיה צבע חום מגרה

6

יש הרבה צורות לנאגטס, תעשו את זו שלכם. אפשר להשתמש גם בחותכני עוגיות או כל הזיה אחרת. ידים רטובות עושות את עבודת ההפרדה. אני עשיתי ריבועים גדולים ככה אני זוכרת אותם קצת גדולים, אולי כי היתי קטנה
את הצורות טובלת משני הצדדים בקמח ומנערת
מעבירה לתבנית משומנת

אפיה
7

מחממת תנור ל220 מעלות
מטפטפל מעל הנאגטס עוד שמן זית, ספרי שמן זית יעשה עבודה מעולה
מכניסה את הנאג'טס לתנור החם לחצי שעה
בחלוף הזמן הופכת ונותנת עוד 10 דקות לצד השני

נאגטס מנסיכת הנילוס טריה, פליאו מושחת במידה
מתאים ל: AIP Reintro, Paleo
שרימפס טרי באמולסיה של חמאת לימון ושום
שרימפס טרי באמולסיה של חמאת לימון ושום

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באותו ענין: דגי ים

קרפצ'יו פארידה

קרפצ'יו פארידה

המנה הזו כולה שקיפויות וטריות. אין לה טעם של ים, יש בה הרגשה של רוייה. פארידה עדינה הבשר שלה שקוף. צרפתי לה עוד שקופים ודקיקים שילווה את המעט בעוד קצת שקוף

שיפוד סלמון או עוף בקארי צהוב

שיפוד סלמון או עוף בקארי צהוב

מישרה עם הרבה צבע וטעם שמתאימה לשיפוד של סלמון או עוף, חומרים פשוטים ותוצאה רכה ומלאת טעם. חשוב לתת לשיפוד להיצלות כאשר מסביבו אוויר מכל הכיוונים. כל זה קורה בתנור ביתי רגיל לגמרי