נאגטס נסיכת הנילוס טריה, פליאו מושחת במידה

נאגטס פליאו מנסיכת הנילוס טריה, קראנצ'י ומושחת במידה.

זיכרונות טבעול אי שם באלף הקודם.

בפועל זה דג טרי תיבול פשוט ושקדים.

כמה מושחת שאוכל אמיתי כבר יכול להיות

נאגטס מנסיכת הנילוס טריה

ככה עושה

נאגטס נסיכת הנילוס טריה, פליאו מושחת במידה

הכנות15 minutes
זמן בישול אפיה40 minutes
מנות4
חופשי מאלרגנים
רוטב סויה
glutenfree
cmical free

מרכיבים

  • 700 גרם נסיכת הנילוס טריה
  • 3 כפות קמח שקדים
  • 1 ביצה
  • חצי כוס חלב שקדים
  • 2 בצלים בינונים קצוצים דק
  • כפית גדושה חרדל דק
  • שמן זית לטיגון הבצל

טיבול הנאגטס

  • כפית אבקת שום
  • כפית אבקת בצל
  • עלים בלבד מכמה גבעולי טימין

לציפוי

  • 3 כפות קמח שקדים
  • 1 כף קמח קוקוס
  • 1 כפית כורכום
  • מלח הימלאיה

הכנות

גם טראש-פוד יכול להיות אוכל אמיתי

  • היתרון הגדול של נסיכת הנילוס שאין לה הרבה טעם. הטקסטורה טובה הצבע יפה, לחתיכות יש מספיק עובי, ומעט מאוד טעם דגי
    מועמדת מושלמת להחליף את חזה העוף בתפקיד החלבון הנקי בנאגטס. ולמה? בעיקר בשביל הגיוון אבל בטח תבוא גם גירסת העוף עם רוטב לימון דבש, כמו במקדונלד
  • המתכון מורכב מתערובת שמטרתה לתת את החיבור ואת תחושת הפחמימה
    בקערית קטנה שמה שלוש כפות קמח שקדים וחצי כוס חלב, מוסיפה כפית גדושה של חרדל טעים, מערבבת יוצא משהו די שמנתי במרקם. החלב סופג את השקדים והתערובת מחזיקה בקלות
  • בקערית קטנה מערבבת את התבלינים, בקלאסיקה יש גם מונוסודיום גלוטמט! הזוי מה נכנס לי לגוף בילדות. אין צורך, אבקת שום ובצל עושות עבודה מעולה, קצת מלח ואת התערובת הזו מעבירה לתערובת החיבור מערבבת שהכל ישהה יחד ויקבל טעמים
  • קדימה אל התוכן, את הבצלים קוצצת דק ומטגנת בשפע של שמן זית, מוסיפה גם עלים מגבעולים של טימין שיפתחו בשמן
    מגיעה עד שקיפות אין צורך לההשחים מאוד, מניחה בצד להתקרר
    את הדג מעבירה למג'ימיקס בחתיכות גסות, טוחנת בפולסים, זו תערובת יחסית דקה, מוסיפה פנימה את הביצה ואת הבצל כשהוא קר, הביצה מוסיפה לאוריריות אבל עם יש רגישות אפשר לוותר עליה. מוסיפה גם את תערובת החיבור ומפעילה לעוד כמה שניות

צורות וציפוי

  • בקערה נוספת מערבבת קמח שקדים, קמח קוקוס ואבקת כורכום
    הסיבה לכורכום היא בעיקר הצבע שקמח השקדים לא תופס... הצהוב יתן באפיה צבע חום מגרה
  • יש הרבה צורות לנאגטס, תעשו את זו שלכם. אפשר להשתמש גם בחותכני עוגיות או כל הזיה אחרת. ידים רטובות עושות את עבודת ההפרדה. אני עשיתי ריבועים גדולים ככה אני זוכרת אותם קצת גדולים, אולי כי היתי קטנה.
    את הצורות טובלת משני הצדדים בקמח ומנערת
    מעבירה לתבנית משומנת

אפיה

  • מחממת תנור ל220 מעלות
    מטפטפת מעל הנאגטס עוד שמן זית, ספרי שמן זית יעשה עבודה מעולה
    מכניסה את הנאג'טס לתנור החם לחצי שעה
    בחלוף הזמן הופכת ונותנת עוד 10 דקות לצד השני
מתכון להדפסה
אהבתן? תנו סימן
Cuisineדל פחממה . פליאו

סדנת התססה מעשית

כבושים פרוביוטיים

כרוב כבוש אמיתי, לימון כבוש, מלפפון כבוש קרנצ'י, שראב, קימצ'י קוראני לבן

עד 6 משתתפים במטבח ביתי

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

אהבתן? תנו סימן