נאגטס מנסיכת הנילוס טריה, פליאו מושחת במידה

| 7/11/2021

נאגטס פליאו מנסיכת הנילוס טריה, קראנצ'י ומושחת במידה. זיכרונות טבעול אי שם באלף הקודם. בפועל זה דג טרי תיבול פשוט ושקדים. כמה מושחת שאוכל אמיתי כבר יכול להיות

קטגוריה: דגי ים
כמותזמן הכנה
25 נאגטס 55 דקות

מרכיבים
 700 גרם נסיכת הנילוס טריה
 3 כפות קמח שקדים
 1 ביצה
 חצי כוס חלב שקדים
 2 בצלים בינונים קצוצים דק
 כפית גדושה חרדל דק
 שמן זית לטיגון הבצל
טיבול הנאגטס
 כפית אבקת שום
 כפית אבקת בצל
 עלים בלבד מכמה גבעולי טימין
לציפוי
 3 כפות קמח שקדים
 1 כף קמח קוקוס
 1 כפית כורכום
 מלח הימלאיה

גם טראש-פוד יכול להיות אוכל אמיתי
1

היתרון הגדול של נסיכת הנילוס שאין לה הרבה טעם. הטקסטורה טובה הצבע יפה, לחתיכות יש מספיק עובי, ומעט מאוד טעם דגי
מועמדת מושלמת להחליף את חזה העוף בתפקיד החלבון הנקי בנאגטס. ולמה? בעיקר בשביל הגיוון אבל בטח תבוא גם גירסת העוף עם רוטב לימון דבש, כמו במקדונלד

2

המתכון מורכב מתערובת שמטרתה לתת את החיבור ואת תחושת הפחמימה
בקערית קטנה שמה שלוש כפות קמח שקדים וחצי כוס חלב, מוסיפה כפית גדושה של חרדל טעים, מערבבת יוצא משהו די שמנתי במרקם. החלב סופג את השקדים והתערובת מחזיקה בקלות

3

בקערית קטנה מערבבת את התבלינים, בקלסיקה יש גם מונוסודיום גלוטמט! הזוי מה נכנס לי לגוף בילדות. ממש אין צורך, אבקת שום ובצל עושות עבודה מעולה, קצת מלח ואת התערובת הזו מעבירה לתערובת החיבור מערבבת שהכל ישהה יחד ויקבל טעמים

4

קדימה אל התוכן, את הבצלים קוצצת דק ומטגנת בשפע של שמן זית, מוסיפה גם עלים מגבעולים של טימין שיפתחו בשמן
מגיעה עד שקיפות אין צורך לההשחים מאוד, מניחה בצד להתקרר
את הדג מעבירה למג'ימיקס בחתיכות גסות, טוחנת בפולסים, זו תערובת יחסית דקה, מוסיפה פנימה את הביצה ואת הבצל כשהוא קר, הביצה מוסיפה לאוריריות אבל עם יש רגישות אפשר לוותר עליה.
מוסיפה גם את תערובת החיבור ומפעילה לעוד כמה שניות

צורות וציפוי
5

בקערה נוספת מערבבת קמח שקדים, קמח קוקוס ואבקת כורכום
הסיבה לכורכום היא בעיקר הצבע שקמח השקדים לא תופס... הצהוב יתן באפיה צבע חום מגרה

6

יש הרבה צורות לנאגטס, תעשו את זו שלכם. אפשר להשתמש גם בחותכני עוגיות או כל הזיה אחרת. ידים רטובות עושות את עבודת ההפרדה. אני עשיתי ריבועים גדולים ככה אני זוכרת אותם קצת גדולים, אולי כי היתי קטנה
את הצורות טובלת משני הצדדים בקמח ומנערת
מעבירה לתבנית משומנת

אפיה
7

מחממת תנור ל220 מעלות
מטפטפל מעל הנאגטס עוד שמן זית, ספרי שמן זית יעשה עבודה מעולה
מכניסה את הנאג'טס לתנור החם לחצי שעה
בחלוף הזמן הופכת ונותנת עוד 10 דקות לצד השני

Ingredients

מרכיבים
 700 גרם נסיכת הנילוס טריה
 3 כפות קמח שקדים
 1 ביצה
 חצי כוס חלב שקדים
 2 בצלים בינונים קצוצים דק
 כפית גדושה חרדל דק
 שמן זית לטיגון הבצל
טיבול הנאגטס
 כפית אבקת שום
 כפית אבקת בצל
 עלים בלבד מכמה גבעולי טימין
לציפוי
 3 כפות קמח שקדים
 1 כף קמח קוקוס
 1 כפית כורכום
 מלח הימלאיה

Directions

גם טראש-פוד יכול להיות אוכל אמיתי
1

היתרון הגדול של נסיכת הנילוס שאין לה הרבה טעם. הטקסטורה טובה הצבע יפה, לחתיכות יש מספיק עובי, ומעט מאוד טעם דגי
מועמדת מושלמת להחליף את חזה העוף בתפקיד החלבון הנקי בנאגטס. ולמה? בעיקר בשביל הגיוון אבל בטח תבוא גם גירסת העוף עם רוטב לימון דבש, כמו במקדונלד

2

המתכון מורכב מתערובת שמטרתה לתת את החיבור ואת תחושת הפחמימה
בקערית קטנה שמה שלוש כפות קמח שקדים וחצי כוס חלב, מוסיפה כפית גדושה של חרדל טעים, מערבבת יוצא משהו די שמנתי במרקם. החלב סופג את השקדים והתערובת מחזיקה בקלות

3

בקערית קטנה מערבבת את התבלינים, בקלסיקה יש גם מונוסודיום גלוטמט! הזוי מה נכנס לי לגוף בילדות. ממש אין צורך, אבקת שום ובצל עושות עבודה מעולה, קצת מלח ואת התערובת הזו מעבירה לתערובת החיבור מערבבת שהכל ישהה יחד ויקבל טעמים

4

קדימה אל התוכן, את הבצלים קוצצת דק ומטגנת בשפע של שמן זית, מוסיפה גם עלים מגבעולים של טימין שיפתחו בשמן
מגיעה עד שקיפות אין צורך לההשחים מאוד, מניחה בצד להתקרר
את הדג מעבירה למג'ימיקס בחתיכות גסות, טוחנת בפולסים, זו תערובת יחסית דקה, מוסיפה פנימה את הביצה ואת הבצל כשהוא קר, הביצה מוסיפה לאוריריות אבל עם יש רגישות אפשר לוותר עליה.
מוסיפה גם את תערובת החיבור ומפעילה לעוד כמה שניות

צורות וציפוי
5

בקערה נוספת מערבבת קמח שקדים, קמח קוקוס ואבקת כורכום
הסיבה לכורכום היא בעיקר הצבע שקמח השקדים לא תופס... הצהוב יתן באפיה צבע חום מגרה

6

יש הרבה צורות לנאגטס, תעשו את זו שלכם. אפשר להשתמש גם בחותכני עוגיות או כל הזיה אחרת. ידים רטובות עושות את עבודת ההפרדה. אני עשיתי ריבועים גדולים ככה אני זוכרת אותם קצת גדולים, אולי כי היתי קטנה
את הצורות טובלת משני הצדדים בקמח ומנערת
מעבירה לתבנית משומנת

אפיה
7

מחממת תנור ל220 מעלות
מטפטפל מעל הנאגטס עוד שמן זית, ספרי שמן זית יעשה עבודה מעולה
מכניסה את הנאג'טס לתנור החם לחצי שעה
בחלוף הזמן הופכת ונותנת עוד 10 דקות לצד השני

נאגטס מנסיכת הנילוס טריה, פליאו מושחת במידה

הכנתן, תיגו אותי באינסטגרם מבטיחה לשתף dearaya@

נאגטס מנסיכת הנילוס טריה

0 תגובות

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוד באותו ענין: דגי ים

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

מוקפץ חמוץ מתוק עם סלמון ואננס

בשני יש סלמון, ומה עושים איתו. הינה מנה לאמצע השבוע, קלה ומרעננת, האננס נוסטלגי מזכיר קצת אוכל סיני של פעם. חצי שעה של קיצוצים והקפצות. יכול להתאים לכל בני הבית עם אורז או אטריות. פרוטוקולי

פאי דייגות כתום

פאי דייגות כתום

שיכבה של ירקות ארומטים, קוביות של סלמון שמנמן ופירה דלורית טעים
שכבות של פאי שבתנור מתאחדות ליותר מסך החלקים. פאי כתום שכיף לישר